MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#58701 Re: Vy jste Zemanote vlastně neskutečně drzý parchant....

2015-09-23 14:55

#58681: -  

 .....ruští trollové v této diskusi píší jednu sprosťárnu za druhou, jednu lež vedle druhé a vy máte tu drzost o oponentech marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana hovořit jako o lidech, kteří nepředkládají věcnou kritiku. Vy jste evidentně zešílel. Tato diskuse je plná naprosto věcné kritiky jednání Miloše Zemana a je v celku úplně jedno jaké části jeho "života" se takto kritika týká, jestli chcete, začněte u pornografické dcerunky, přejdětě k jeho ubohému vyjadřování o jeho vlastních duševních schopnostech a zdraví a pak klidně můžete číst naprosto věcné kritiky na jeho jednání kdy zničil Sněmovnu, kdy tu udržoval vládu slouženou z komunistů a neparlamentních zemanovců, pak si můžete vybrat, jestli věcně více budete kritizovat KGBáka Remka v Kremlu nebo Klausovou - Mištinovou na Slovensku atd. atd. Taky můžete naprosto věcně kritizovat jeho setkání s asi šíleným Ištvánem. Jeho jednání v Kremlu u kterého byli dva lidé, kteří nikdy nezískají prověrku NBÚ, tedy Mynář a Nejedlý. atd. atd. 

Co ještě shledáváte vy naprostý zemanote na kritice Miloše Zemana nevěcného? 


Nepřihlášený uživatel

#58702 Putin to je hlava otevrena.

2015-09-23 14:58

Dnes rano posta dodala soudruhu  Zemanovi novou prezidentskou zastavu,ktera je osobni dar Kremlu Ceskemu lidu

http://www.allaostarkova.estranky.cz/img/mid/3/prezidentska-zastava.jpg


Nepřihlášený uživatel

#58703 Re: Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 15:00

#58700: - Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí 

 Žádné statisíce žadatelů o azyl neexistují. 

Ročně skutečně do Evropy přibudou statisíce lidí, ale nejsou to žadatelé o azyl (snad pochopíte, když ke slovu azyl přidám slovo politický, právo na azyl je součástí Všeobecné úmluvy o lidských právech ke které dokonce přistoupili již bolševici v roce 1972), jsou to lidé, kteří si vyřídí pracovní povolení a povolení k pobytu v EU. 

Přestaňte už číst ty idiotské komunistické nacistické parlamentní listy a třeba vám to dojde. Žatatelů o azyl jsou stutečně jednotky tisíc maximálně jednotky desítek tisíc. Proč došlo ke kumulaci a proč se Evropou nyní pohybuje větší skupina těchto lidí evidentně šetří všechny zpravodajské služby všech států EU. 

Já se domnívám, že v tom mají prsty ruské zpravodajské služby a důvod je především ten, že se snaží zbavit inteligence ve státech o které mají velký zájem. Vytváří tím tlak na EU a zároveň se zbavují lidí, kteří alespoň tuší, že demokracie je úžasný způsob správy veřejného prostoru a totalita je zločin. Takoví lidé samozřejmě ruské pakáži nevoní a především budou chtít místa tamní inteligence nahradit lidmi z Ruska a poskytnout jím prostor k masivním zlodějinám. 


Nepřihlášený uživatel

#58704 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 15:07


Nepřihlášený uživatel

#58705 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 15:11

#58704: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí 

 Blog Erica Besta a v angličtině Ron Paul Institute to jsou velmi sofistikované rusko trollí servery. 

V češtině Aeronet, zvedavec, svetlokolemnas, .... , hezky sdružené na webu pravdive.eu, to jsou zdroje pro komunisticko nacistické parlamentní listy. 

Ale asi máte pravdu, že opravdu největší hnus jsou parlamentní listy, které názvem parazitují na čemsi "oficiálním". 


Nepřihlášený uživatel

#58706 Re: Putin to je hlava otevrena.

2015-09-23 15:13

#58702: - Putin to je hlava otevrena. 

 A je na ní heslo MILOŠ HOVĚZÍ, pokud ne, tak mu nepatří do ruky? 

Ferdinand Peroutka

#58707

2015-09-23 15:17

HAVLIDIOTI, TÁHNĚTE UŽ KONEČNĚ DO HAJZLU!!!


Nepřihlášený uživatel

#58708 Re: Re: Putin to je hlava otevrena.

2015-09-23 15:20

#58706: - Re: Putin to je hlava otevrena. 

 Jelena Prekrasna to motto "Milos Hovezi" vysije v azbuce, niti zlatou,jehlou tenkou, ruckou hladouckou.


Nepřihlášený uživatel

#58709 Re: Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 15:20

#58700: - Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí 

 Když nejste soudruh, proč tu píšete hovadiny o nemocech žadatelů o azyl. Drtivá většina těchto lidí inteligencí, odvahou, svobodou myšlení, vzděláním převyšuje průměr nejen ČR ale i celé EU, proto je to velký problém pro budoucnost. 

Tedy o to, že by tito lidé byli nemocní a vygenerovali by v Evropě epidemii čehokoliv je vskutku věc naprosto absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#58710 Re: Re: Re: Putin to je hlava otevrena.

2015-09-23 15:21

#58708: - Re: Re: Putin to je hlava otevrena. 

 Agentka FSB či GRU Jelena, tak ta je opravdu super :-), ta se ruské trollí propagandě opravdu povedla, jen je podivné, proč si ponechala ta hezrá ruská jména :-). 


Nepřihlášený uživatel

#58711

2015-09-23 15:24

Zemane,pochcanku jak je to s tim Peroutkou?


Nepřihlášený uživatel

#58712 A co "lingvista" Augustin, další místodržící neonacistické bandy SPOZ, ten prověrku má?

2015-09-23 15:25

"LIngvista" Augustin - přepis dopisu asi idiota Augustina....

2015-09-20 20:44

 

Vážený pane Němec,

   za Kancelář prezidenta republiky jsem dne 1.12.2014 převzal Vámi doručenou Manifestační petici za dostoupení prezidenta Miloše Zemana. Prezident republiky se seznámil s obsahem Vámi předložené petice a předal ji k vyřízení Odboru anylytickému Kanceláře prezidenta republiky, protože předložený dokument není peticí ve smyslu zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, neboť nesplňuje náležitosti vyžadované zákonem. 

K Vámi pedloženému návrhu na abdikaci prezidenta republiky Miloše Zemana jsem oprávněn sdělit, že prezident republiky jak ve svých výstupech pro media, tak na setkáních s občany opakovaně zdůraznil, že ve smyslu Ústavy České republiky naplní svůj mandát, který získal v historicky první přímé volbě prezidenta republiky. Prezident republiky odůvodnil i v mediích použití zemité jadrné mluvy v Hovorech z Lán tím, že se si vypůjčil slova některých čelních politiků..... atd atd. 

Viz dopis asi zemanota Agustina panu Němcovi v odkazu v této petici.  


Nepřihlášený uživatel

#58713 Re: Re: Re: Re: Putin to je hlava otevrena.

2015-09-23 15:29

#58710: - Re: Re: Re: Putin to je hlava otevrena. 

 Jelenino skutecne jmeno je rozvedcik Jegorov. Prijmuti zenskeho jmena muze byt odduvodneno jeho sexualni orientaci.


Nepřihlášený uživatel

#58714 Ovčáček veřejně a záměrně lže v pozici úředníka státu - porušuje Ústavu a páchá trestný čin...

2015-09-23 15:29

 Je to skutečně šílený, že úředník státu veřejně  a záměrně lže. Ovčáček jako úředník může jediné, může jednat jen a pouze podle zákona, nijak jinak. Zákon natož Ústava mu nikde neumožňuje lhát.  Pokud si myslím, že může jako mluvčí "interpretovat lži Miloše Zemana" tak to se právě velmi plete. Miloš Zeman logicky jako úředník také nesmí lhát, má proto Ovčáčkovi ovšem zásadní výhodu, není za lži postižitelný. 

Ovčáček, sejně jako Augustin a další lháři - úředníci z Hradu by si měl velmi pečlivě přečíst Ústava, kde hned na jejím začátku zjistí, že státní moc - Ovčíček jako úředník státu a jako "mluvčí" uplatňuje státní moc kdykoliv se veřejně vyjadřuje, lze uplatnit jen a pouze podle zákona. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

Ovčáček si myslí, že může vše, není to pravda. Nemůže jako státní úředník tvrdit, že se jedná o trestný čin, když se v nejhorším případě může jednat o přestupek a to by se ještě muselo prokázat následující. 

(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku 5c) tím, že zneužije, úmyslně poškodí nebo hrubě zneváží státní symbol České republiky.

(2) Za přestupek podle odstavce 1 lze uložit pokutu do 10 000 Kč.

Věc je opravdu velmi vážná je možné, že na Ovčáčka bude žaloba skutečně připravena, neboť je velmi pravděpodobné, že Ovčáček soustavným lhaním nedodržuje Ústavu a bude nutné to řešit. Je velmi pravděpodobné, že Ovčáček spáchal trestný čin šíření poplašné zprávy. 

Jak tedy "z toho ven"? Je nutné, aby se občané lžím z Hradu začali aktivně bránit a to žalobami, kdykoliv se jakákoliv lež objeví. Bude jich jistě při každém vystoupení Ovčáčka i Zemana hned několik, ale vypadá to, že žádná jiná možnost jak přinutit partu StBáků a KGBáků z Hradu k tomu, aby jednali mezích Ústavy není k dispozici. 

 

(1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.

(2) Kdo zprávu uvedenou v odstavci 1 nebo jinou nepravdivou zprávu, která je způsobilá vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa anebo bezdůvodnou záchrannou práci integrovaného záchranného systému sdělí soudu, orgánu Policie České republiky, orgánu státní správy, územní samosprávy, nebo jinému orgánu veřejné moci, právnické osobě, fyzické osobě, která je podnikatelem, anebo hromadnému informačnímu prostředku, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo zákazem činnosti.

(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 opětovně,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) způsobí-li takovým činem značnou škodu,

d) způsobí-li takovým činem vážnou poruchu v činnosti orgánu státní správy, územní samosprávy, soudu nebo jiného orgánu veřejné moci, nebo

e) způsobí-li takovým činem vážnou poruchu v činnosti právnické nebo fyzické osoby, která je podnikatelem.

(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelní pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek, nebo

b) způsobí-li takovým činem škodu velkého rozsahu.

 

Jestli tedy někdo fašizuje, pak je to komunista z Haló novin Ovčáček. 


Nepřihlášený uživatel

#58715 Re: Re: Re: Re: Re: Putin to je hlava otevrena.

2015-09-23 15:31

#58713: - Re: Re: Re: Re: Putin to je hlava otevrena. 

 Vypadala jako transvestita a je to transvestita :-), chudinka či vlastně chudáček, v Rusku to měla opravdu se soudruhem Putinem strašně těžké, tak jí poslali na zdravotní dovolenou k nám. Obdobně jako posílají na ozdravný pobyt své vojáky na Ukrajinu :-/. 

KVZ - komunista věřící zemanovi, že má prostatu jak panic.....
Nepřihlášený uživatel

#58716 Re: Už nechci být komunistou, já KVZ, Koukol, Demokrat, Matka Tereza, Dáša......

2015-09-23 15:32

#58707: Ferdinand Peroutka -  

 

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮB*EC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO CHLASTÁNÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#58717 OVCACEK JE SRACKA.

2015-09-23 15:32

OVCACEK JE SRACKA


Nepřihlášený uživatel

#58718 Re: OVCACEK JE SRACKA.

2015-09-23 15:35

#58717: - OVCACEK JE SRACKA. 

 Je vcelku možné, že je to Zemanův exkrement, vypadá tak, smrdí tak. 


Nepřihlášený uživatel

#58719 Re: Re: OVCACEK JE SRACKA.

2015-09-23 15:38

#58718: - Re: OVCACEK JE SRACKA. 

 Zemanuv extrement muze ten  Ovcacek byt ale stejne si myslim ze OVCACEK JE SRACKA.


Nepřihlášený uživatel

#58720 Re: Re: Re: OVCACEK JE SRACKA.

2015-09-23 15:42

#58719: - Re: Re: OVCACEK JE SRACKA. 

 Já bych to raději upravil, je to nejspíš Zemanův exkrement, neb smrdí tak, jako když Miloš Zemana mluví. 


Nepřihlášený uživatel

#58721 Re: Re: Re: Re: OVCACEK JE SRACKA.

2015-09-23 15:53

#58720: - Re: Re: Re: OVCACEK JE SRACKA. 

Jak rikaji Francouzi. Zeman prdi hubou a ne konecnikem. 


Nepřihlášený uživatel

#58722 MIloš Zeman nečeká komplikace, tak si nějak popletl svojí roli.....

2015-09-23 15:54

Zeman jednal s Chovancem o výměně šéfa ochranky. Prezident nečeká komplikace

Jestli si Chovanec myslí, že může kohokoliv jen tak vyhazovat, tak to si bude muset probrat s pane Postráneckým, jeho náměstkem.  Vzhledem k tomu, že ostraha objektů je díky požadavkům Zemana a jeho pornografické dcerunky vlastně naprosto zbytečná, není pravděpodobné, že by šéf ochrany objektů spáchal cokoliv, za co by mohl být odvolán. 

 

Z jakého zákona, pravidla vyplývá, že by měl úředník respektovat vůli Miloše Zemana....

2015-09-23 09:38

 

....obzváště úředník, který Zemanovi nijak nepodléhá? Ovčáček snad nezná Ústavu? Tedy je potřeba mu připomenout alespoň začátek Ústavy - státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona. 

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá

Úředník totiž vždy může jednat jen a pouze podle zákon, žádnou jinou možnost nemá, žádnou libovůli respekrotvat někoho přání mu zákon či základní zákon - Ústava nedává. Jediné, čím se musí řídit a to především ve ztahu k občanům a politikům je jen a jen zákon!!!!

Tuhý tedy udělal velmi správně, když nikoho dosud neodvolal. Musel by totiž najít pochybení jeho podřízeného, které by mu vůbec umožňovalo jej odvolat, jinak se sám vystavuje velmi tvrdému tresnímu postihu. 

Řekl bych, že se Tuhému bude velmi těžko takové pochybení hledat v situaci, kdy si pornografická dcerunka soudruha Zemana Kateřina vymínila nekontrolovatelné vjezdy a výjezdy pro několik aumobilů do chráněých objektů, zjevně se souhlasem soudruha "otce".  Stav ochrany objektů je titiž po takové věci v tak děsivém stavu, že ve své podstatě je možné naprosto vše a tudíž ani není možné spáchat chybu, není vlastně co kontrolovat. 

"Mluvčí hradu Jiří Ovčáček řekl, že Dongrese musí odvolat Tuhý, považuje to ale za technickou záležitost. Podle Ovčáčka Zeman svým prohlášením vyjádřil svou jasnou vůli. „Nelze předpokládat, že by jeho vůli pan policejní prezident nerespektoval,“ řekl."


Nepřihlášený uživatel

#58723 Re: Re: Re: Re: Re: OVCACEK JE SRACKA.

2015-09-23 15:55

#58721: - Re: Re: Re: Re: OVCACEK JE SRACKA. 

 Domnívám se, že je to ještě daleko horší. Kdykoliv promluví, lije na sebe kýble vlastních a Putinových exkrementů, smrdí do toho nejen Česká republika. 


Nepřihlášený uživatel

#58724 Re: MIloš Zeman nečeká komplikace, tak si nějak popletl svojí roli.....

2015-09-23 15:57


Nepřihlášený uživatel

#58725 Re: Re: MIloš Zeman nečeká komplikace, tak si nějak popletl svojí roli.....

2015-09-23 15:59

#58724: - Re: MIloš Zeman nečeká komplikace, tak si nějak popletl svojí roli..... 

 Někteří to definují jako pytel sr...... a nejspíš nejsou daleko od pravdy.