Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

BikerOnly

#1101 Re: Re: Podpisy v internetové petici

2015-09-23 12:05

#906: Dana - Re: Podpisy v internetové petici 

 Obávám se, že jsme jednoznačný národ Švejků. Kecat v hospodě, stěžovat si vždy a na všecko, to našemu národu šlo vždy bravůrně ... hlavně, že se po "mně" nic nechce a přece nebudu dělat cokoli nad rámec povinností. Vždycky byl celý národ, až na několik jedinců, spokojený s režimem dané doby. Příkladem je C.K. mocnářství, všechny okupace a diktatury. Typické pro nás Čechy je "tak ať", přece se nebudeme honit a vzrušovat pro "několik" imigrantů, vždyť o nic nejde.

Pěkný den, Biker

p.s. i já jsem petici podepsal

Odpovědi

Cicinka

#1189 Re: Re: Re: Podpisy v internetové petici

2015-09-23 12:58:17

#1101: BikerOnly - Re: Re: Podpisy v internetové petici 

 Zlaté CK mocnářství! Kdyby TGM tušil co přijde, tak by se o samostatnost ani nepokoušel. Přesto čest jeho památce.


Nepřihlášený uživatel

#1434 Re: Re: Re: Podpisy v internetové petici

2015-09-23 15:40:40

#1101: BikerOnly - Re: Re: Podpisy v internetové petici 

 No, pane "diskutníku", o Češích smýšlet jako o jakýchsi "švejcích", "čecháčcích" a "přizdisráčích", to je PŘESNĚ TO ONO, co "hlásal" megahlhář a zrádce národa č. 1 havel... Ano!!! To je přesně to ono, co se hodí tzv. "eu", aby jsme se přesně takto hodnotili, přesně takto o sobě smýšleli... Jelikož se jim to však nedaří "po dobrém", vyvolali tzv. "utečeneckou krizi", aby doslova "naředili" evropské národy různými přivandrovalci čert ví odkud!!! Asi nemáte děti, a asi jste i nějaký příznivec "temného fosilního Kódla" (pokud nechápete - Šwarcenberga a jemu podobných zhůvěřilých a  dezorientovaných - v prostoru i čase - "pravdoláskařů"), když by jstre jejich dědictví (všech našich děcek) komusi řivandrovalému, bez jeho naprosto jakékoliv zásluhy, chtěl předat doslova i bez "předávacího protokolu"!!! A !!!MUSEL!!! jsem vám toto napsat, jelikož to jsou ty nejidiotštější kydy, o Češích "přizdisráčích" a "švejcích"... Až se vás vaše děcka zeptají, co jste pro ně udělal "dobrého", když uvidí že ve vlastní zemi jim nic už nijak nepatří, docela bych si !!!VELICE RÁD!!! "smlsnul" na vašem "protaženém" ksichtu...

V.S.

#2514 Re: Re: Re: Podpisy v internetové petici

2015-09-24 15:07:43

#1101: BikerOnly - Re: Re: Podpisy v internetové petici 

 Hezký den, nevím jistě, zda petice něco zmůže, ale téz jsem podepsal...s uveřejněním svého jména, tak jako již desetitisíce jiných. To je také čin. NEMYSLÍM SI, ŽE BYCHOM JAKO NÁROD NA TOM BYLI HŮŘE, NEŽ JINÉ NÁRODY A TAKOVÉ TO : MY ČEŠI, ...ŠVEJCI, ČECHÁCKOVÉ A JINÉ SYPÁNÍ SI POPELA NA HLAVU, NÁM ROZHODNĚ NEPROSPÍVÁ. ANIŽ BY NÁS NĚKDO Z VNĚJŠKU HODNOTIL, OHODNOTÍME SE NEGATIVNĚ DOPŘEDU SAMI. TAKÉ SE MI NELÍBÍ, ZE ZATÍM VĚTŠINA LIDÍ JEN TLACHÁ V HOSPODÁCH A NA SÍTÍCH, ALE VŠECHNO MÁ VŽDY SVŮJ ČAS A PŘIROZENOU SETRVAČNOST. VĚŘME SI A HLAVNĚ SJEDNOŤME SE......ZCELA ZÁSADNÍ JE SJEDNOCENÍ VŠECH INICIATIV A PODOBNĚ SMÝŠLEJÍCÍCH LIDÍ. SYSTÉM KTERÝ TU VLÁDNE, ZATÍM ZA VYDATNÉ PODPORY MÉDIÍ  LIDI ROZDĚLUJE. ALE TO JE VŠUDE VE SVĚTĚ. STEJNĚ JAKO MLČÍCÍ VĚTŠINA, KTERA SVÝM MLČENÍM A STRACHEM PODPORUJE ŠÍŘENÍ ZLA....TOHLE MUSÍME LIDEM ŘÍKAT...ČEŠI TO NIKDY NEMĚLI SE SVÝMI SOUSEDY LEHKÉ...ALE POŘÁD TU JSME !