Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re:
Dalsi zasranej troll. Kopes za Mossad anebo za USrael? Prave presne ta paralela je presna.
Proč o tomle vlády mlčely. Jsme jen odpad ???
Re: zůstat
Blbče... Chceš tu mít kolem sebe fanatiky co tvou ženu/matku/dceru apod. zabijou jen kvůli tomu, že nemá na hlavě kus hadru?? Chceš mít strach si jít byť jen nakoupit? Copak to není dost zřejmé, že jediným cílem je obsadit Evropu?? Teď ještě můžeme něco udělat, dokud nebude pozdě..
EU
Až do dnes jsem váhal s tím, zda mám podporovat vystoupení z EU - nevýhody tohoto kroku podle mne převažovali nad výhodami. Ale včerejškem se EU vzdala veškerých demokratických principů a jako skalní odpůrce všech totalitních režimů musím bohužel přiznat, že musíme tuto organizaci opustit - porušili naši suverenitu neospravedlnitelným způsobem.
Re: Re: Re: Podpisy v internetové petici
#1101: BikerOnly - Re: Re: Podpisy v internetové petici
Zlaté CK mocnářství! Kdyby TGM tušil co přijde, tak by se o samostatnost ani nepokoušel. Přesto čest jeho památce.
Proč o tomle vlády mlčely. Asi jsme pro ně jen odpad ??? Jsou to zmetci.
Re:
Pojďte se všichni sdružit na rádiu Svobodný vysílač CS ať to slyší i naši mocipáni... Je to jediné svobodné médium v ČR a vy všichni můžete jeho důležitost ještě vyzdvihnout!
Buďte slyšet!!!!
www.svobodny-vysilac.cz
Re:
Nenechat si diktovat kymkoli! Jinak totiz neni suverennim statem!
Re: Re:
Zkus svobodny vysilat zkritizovat a jsou schopni te primo v eteru vypnout.
Mobilizace 1938 23.září
Měla se po Mnichovské zradě Československá republika hitlerovskému Německu bránit?
HISTORIE SE OPAKUJE
| This discussion has been closed. |