MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58647

2015-09-23 09:42

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58651 Re: Noviny si budují a udržují svůj kredit i tím, co zveřejňují....

2015-09-23 09:55:34

#58647: -  

 ...je to blábol např. proto, že pisatel ani neví co je osvobození a co jiný druh okupace. Rusko nás neosvobodilo a to nejen proto, že tu pak KGB odvlekla celou řadu lidí do Ruska, ale také proto, že jejich vojáci tu masivně znásilňovali. V konečném důsledku zde dokonce zavadli odpornou vraždící totalitu. Tedy symboly této totality musely být odstraněny a je dobře, že odstraněny jsou, byť asi mnohé srpy a kladiva a pěticípé hvězdy ještě odstraněny býti budou muset. 

Ztohoven přesně popsali to, co se dnes na Hradě děje a udělali to s přesahem do budoucnosti. To je úloha umělce a je dobře, že taková skupina v této zemi existuje. 

Pokud vidíte situaci jinak, než odvážní lidé ze Ztohoven, neváhejte, popište jí i umělecky.  Pokud to nezvládáte, napište do této diskuse např. to, jakým úžasným demokratem Miloš Zeman je a jak úžasný tým kolem sebe shromáždil, jak jsou jeho členové vzorem mravnosti, kulturnosti a vzdělanosti občanům této země. Neváhejte pište.

Napište, jakým vzorem je Mynář, který dokonce není schopen získat tak banální věc, jako je prověrka NBÚ, kterou ale mají stovky jiných lidí v této zemi, je skutečnou "záhadou" proč si Zeman vybral zrovna člověka, který jí získat nemůže a co více, nejdřív o ní dlouho nežádá, pak zase žádá, ale tak nějak podivně, přerušovaně a pak se Zeman po více jak dvou letech dozví, že si vybral za kancléře zločince, který není schopen prověrku získat a to mu přitom určil, aby "si jí zařídil". 

Tedy v očích Zemana to není tak, že by to byl zločinec, protože je nedůvěryhodný pro NBÚ a tedy potažmo pro všechny bezpečnostní služby celé Evropy a USA. Ale je to přece idiot, který neni schopen najít to co je potřeba najít, ať už se jedná o článek pana Peroutky nebo cestu jak získat prověrku i když je absolutně nedůvěryhodný a to přesto, že mu přitom k tomu Zeman dal všechny prostředky, dal mu politickou moc kancléře, který si nechává salutovat od Hradní stráže, drží mu na Hradě KGBáka Nejedlého, poslal KGBáka Remka do Ruska, Mištinovou - Klusovou na Slovensko, idiota Kmoníčka povolal z Austrálie, celé vedení Zemanovců je na Hradě a on přesto není schoopen. Co už s takovým idiotem, řekl bych Zeman.  

Píšte, rád si to přečtu. 


Nepřihlášený uživatel

#58678 Re:

2015-09-23 13:06:48

#58647: -  

 To jsou nějaké postavičky z neziskovky. Neziskovky jsou uzavřený kolektiv tydýtů úkolovaný udělovačema grantů a za grant jsou svolní tvrdit, že kilo peří je lehčí než kilo železa, že když A je větší než B a B je větší než C, tak C je ze všech největší, že 1 + 1 = 11, že den má 365 roků a že voda teče nahoru. Ti mají stát a občany na háku a dospělý příčetný občan je má taky na háku a nevšímá si jich. A když udělovači grantů chtějí u moci Trautenberka, co byl na schůzi Trilaterální komise, tak grantovníci z neziskovek dělají, co mají. Neziskovky a občané jsou jako nebe a dudy. Lazard-Rothschild-Warburg mají asi krapánek jiné zájmy než občané.