MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#58626 Pokud Mynář skutečně prověrku nezíská....

2015-09-23 07:34

.....musí dojít k mimořádné společné schůzi poslanců a senátorů a musí se řešit situace na Hradě. Mynář se v bezprostřední blízkosti Miloše Zemana pohyboval více jak dva roky, pokud počítáme jen období od kdy se Zeman dostal do ústavní pozice prezident.  Je tedy jednoznačné, že stát je v obrovském ohrožení, neboť Mynář jezdil se Zemanem na mezinárodní jednání, dokonce se účastnil schůzky s KGBákem Putinem. 

Na Hradě se navíc pohybuje další velmi podivná osoba Nejedlý, který sice nemá žádnou smlouvu se státem, ale má kancelář na Hradě a také byl u jednání s KGBákem Putinem.  Je prvním místopředsedou strany, která dlouhodobě nemá žádnou důvěru voličů, ale přitom její členové se hojně vyskytují kolem ústavní pozice - prezident a pohybují se po Pražském hradu, ať už se jedná o Mynáře, Nejedlého, Augustina nebo také Buriánovou, která je také členkou této velmi podivné "politické strany". 

Mimochodem je dobře připomenout slova KGBáka Miloše Zemana k Mynářovi a prověrce - nemluvil o tom, že ho odvolá, pokud prověrku nezíská - tedy úřad bude rozhodovat naprosto nezávisle, mluvil o tom, že jej odvolá, pokud si jí "nezařídí" a to je sakra rozdíl.  Mynář tedy neměl žádat, měl využít všech prostředků moci, kterou získal jako kancléř a prověrku "si zařídít".

KGBák Zeman se totiž vždy díky tomu jeho idiotskému žvanění sám usvědčí z jeho odporných nedemokratických praktik. 

 

Soudruh Mynáře ale evidentně na Hradě v pozici vydrží až odchodu Miloše Zemana, byť nově určitě bude varianta - abdikace ze "zdravotních důvodů". 

"Rozhodnutí NBÚ zatím není pravomocné. Mynář proti němu může podat tzv. rozklad. O tom bude rozhodovat ředitel úřadu Navrátil, lze nicméně předpokládat, že podpoří verdikt svých podřízených.

 

Prezidentův kancléř by dále měl možnost obrátit se na pražský městský správní soud se žalobou na NBÚ a jeho rozhodnutí. Kdyby ani tam neuspěl, mohl by podat kasační stížnost k Nejvyššímu správnímu soudu."

Z mého pohledu by měl ale KGBák Miloš Zeman abdikovat, věc je opravdu velmi velmi vážná. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#58627 Re: Výhoda EU je v tom, že veřejný prostor skutečně spravuje a dokonce má i nástroje....

2015-09-23 07:52

#58473: -  

 

 ... i prostředky pro správu veřejného prostoru. Oproti tomu totality roztodivnéhu druhu nemají ani nástroje a už vůbec ne prostředky na správu svobodného veřejného prostoru. U totalit se v podstatě vždy jedná o alterace bolševismu či nacismu, což v podstatě extrému jedno a totéž jest a i toho vyplývá, že extrém logicky spravovat svobodný veřejný prostor nemůže, neboť extrém je z hlediska politiky deviace, ale pozitivního na ní není nic, přestože se to Miloš Zeman snaží všemožně dokazovat.

Tedy vy se o tom díky nástorojům (svoboda vyjdařování, shromaždování, demokratické zákony, ústavy obecně) a prostředkům (daně prosperujících občanů) demokracie, že "problém" s tím či oním může existovat se v EU určitě dozvíte a to je mimo jiné proto, abyste měl možnost se ve věci (události)  mravně, kulturně a znalostně mohl účastnit a tím se staral správným způsobem (tedy přsně jak definují demokratické ústavy) o veřejný prostor nikoliv proto, aby jste si vsugeroval představu, že je to problém neřešitelný případně řešitelný "řádně po nacisticku" či "po bolševicku" což jak už nyní víte je v podstatě totéž.

Také jste se právě dozvěděl, že v demokracii je veřejný prostor občanů a část veřejného prostoru svěřují do správy politikům. Také jste se mimochodem dozvěděl, že demokracie je úžasná v tom, že vám vůbec dává možnost určit jak velkou část veřejného prostoru budou politici spravovat a umožňuje vám se o této věci rozhodovat každé čtyři roky. Také jste se mimochodem dozvěděl, že komunisté a náckové proto volby ruší, neboť občanům kradou nejen veřejný prostor, ale i jejich soukromý a bohužel v obrovské míře i jejich životy fyzické nejen ty duchovní. 

Mimochodem jste se také dozvěděl, že tam, kde je veřejný soukromý prostor spraván, je velmi obtížné, aby jej ovládali zločinci, extrémisté roztodivného druhu. Proto také ruská propaganda útočí na samu podstatu demokracie a snaží se vytvářet dojem, že demokracie není spravována občany, ale kýmsi v "zákulisí" a to přesto, že právě demokracie je díky maximální míře transaparentnosti, která je snadno prokazatelná i vaším příspěvkem, spravována právě občany a ti s tím mají svojí životní zkušenost, tato zkušenost je součástí jejich životů po generace stejně jako je v totalitách součástí životů po generace to, že žádný veřejný a soukromý prosto občané spravovat nemohou ale musí to děla "stana", která si do ústavy dala ustanovení o její "vůdčí úloze", proto ruská propaganda tímto způsobem útočí právě ve východní Evropě. 


Nepřihlášený uživatel

#58628 Vlaje nyní na standartě MILOŠ HOVĚZÍ?

2015-09-23 07:53

Když ta původní standarta není tak doufám, že na té nové vlaje to správné heslo, které na této diskusi kdosi vymyslel - MILOŠ HOVĚZÍ neb pokud by tam opět vlála standarta s heslem PRAVDA VÍTĚZÍ, pak by už přítomnost Miloše Zemana pod touto standartou, z důvodu např. jeho totalitního myšlení a prolhaného, prochlastanéhé, prožraného a prohulehého života za daně občanů, byla jednoznačně hanobení státního symbolu a bylo by tedy potřeba, aby Miloš Zeman za každý jednotlivý vstup na Hrad a každé jednotlivé veřejné vystoupení platil onu pokutu, která se za to standardně uděluje, tedy 10 000,- . Stejně tak byl měl logicky platit Ovčáček, Mynář, Kmoníček, Nejedlý, Buriánová, Augustin atd. atd.  co lhářů na Hradě je. 

Je kamera dostatečně blízko, abychom to mohli překontrolovat? 

Prezidentská standarta on-line:
pomozte Hradu hlídat vlajku


Nepřihlášený uživatel

#58629 Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněný

2015-09-23 07:55

...humor je jednou z cest, pokud je ještě zachována demokracie. Otázka je, zdali Miloš Zeman dosud demokracii zachovává, zdali jeho způsob jak moc získal, jakými lidmi se obkloopil a jak jedná už není dávno za hranou ústavnosti, za hranou demokracie, kterou Ústava definuje? I na to, ale humor dává odpověď, ale bohužel to nedokáže vyřešit, humor už v takovém případě není cestou "z toho ven".

rudé jak čínská vlajka
snad trapností a taky vzteky
vlají dnes nad Prahou
(a hraje balalajka)
prezidentské trenky

smutně si pleskají
nepostrádaje hýždí
které je i celou zemi
čím dál tím víc hyzdí

nad městem vlaje
zástava zeměpána
jen on a nikdo jiný
arbitr elegance
a moudrost sama.


Nepřihlášený uživatel

#58630 Re: Veškeré imigranty v Evropě považuji pouze za ekonomické migranty

2015-09-23 07:56

#58489: - Veškeré imigranty v Evropě považuji pouze za ekonomické migranty 

 

 To právě není pravda, celkový počet imigrantů do EU je v podstatě stále dlouhodobě stejný a jedná se o statisíce lidí ročně. Zajišťují např. i stabilní počet obyvatel v EU. Tito lidé se ovšem o sebe sami postarají, řádně žádají o pobytové vízum, získávají standardním způsobem pracovní povolení a odvádí daně a pracují. 

Dnes se situace liší jen tím, že se EU pohybuje skupina tisíců lidí, kteří s největší pravděpoobností mají nárok napolitický azyl a tedy podstupují úplně jiný proces vstupu a pobytu v EU. Typicky EU má náklady s těmito lidmi a velmi urychluje celý proces získání víza pobytového a pracovního povolení.

Nárok na politicky azyl vniká na základě Všeobecné deklarace lidských práv (1948 - v OSN se mnohé totalistní státy hlasování zdržely) - kdy sigrantáři této listiny (z Helsinské konference 1972) jsou opět typicky demokratické státy a dokonce mnohdy i státy totalitní viz. např. účast ČSSR na Helsinské konferenci, kdy již ale v roce 1960 "tak nějak" komunistický režim Všeobecnou deklaraci lidských práv zakomponoval do Ústavy, ale bohužel jen "tak nějak", jak je pro totality typické. 

Je také typické, že lidé, kteří jsou skutečně donuceni k politickému azylu, budou jej hladat ve státech velkých s dlouhodobou historií demokracie, které jsou schopny jim nejen zajisti daleko lépe bezpečnost (mnohdy dokonce za pomoci nové identity) než státy malé, ale také poskytují daleko větší příležitost k uplatnění v původním oboru, který azylant měl. Pro rozhodování jistě hraje roli i znalost jazyka či alespoň částečná znalost jazyka. Proto azylanté typicky imigrují do zemí, které původně sravovali jejich oblast, neboť znalost jazyka koloniálních mocností se v bývalých koloniích stále udržuje. 

Francie např., přestože sama používá Euro, spravuje pro celou řadu zemí z bývalých kolonií jejich měnové systémy, což bude jistě pro místní ruské trolly zpráva minimálně překvapující, přestože oni by takovou věc chtěli realizovat viz. ukradení Krymu a zavedené ruských bonů tedy rublu. 


Nepřihlášený uživatel

#58631 Re: To je marný, to logicky totalitně smyšlející "polo-lidé" těžko mohou akceptovat....

2015-09-23 07:59

#58492: -  

  ....nechápou, proč to demokratická země USA strpí, nerozumí tomu. Neznají prinicip správy veřejného prostoru a soukromého prostoru sebevědomými občany, znají jen podivně pokřivený termín "stát" jako prostor, kde jakási podivná "politická" strana určuje pravidla ve veřejném a dokonce i v soukromém prostoru.

Nechápou ani tak základní věc, že politici v demokracii spravují jen velmi malou část veřejného prostoru a zbytek prostoru spravují občané svým každodenním životem a především každodenním dodržováním základních pravidel slušnosti, morálky, kultury.  Je to pro ně naprosto nepochopitelné, mají představu, že to za ně musí "někdo udělat", že musí existovat "někdo" kdo jim řekne, co je slušné, mravné a kulturní - komunisté a náckové této "pasivity" využívají a "pravidla" určí tak, že mravné, kulturní a slušné je to, co řikají oni a tím pádem jsou oni, kdo MUSÍ VLÁDNOUT a co je podstatné "na věky".

Nejzajímavější je ale na věci to, že totalitní pravidla jsou přitom už na první pohled nemravná, neslušná a nekulturní, neboť naprosto odmítají jakoukoliv "odchylku" od těchto pravidela a diskusi o ní, neboť by pak bylo naprosto zřejmé, že jejich pravidla jsou skutečně totalitní - tedy nemravná, nekulturní a neslušná, vedoucí k děsivým věcem, jako je masové vraždění bližních, kteří se "provinili" mnohdy jen tím, že žili své životy. 


Nepřihlášený uživatel

#58632 Já se domnívám, že Mynářovi velmi komplikuje získání prověrky....

2015-09-23 08:02

....stýkání se s takovými lidmi jako je Nejedlý.  To je myslím, daleko pravděpodobnější, než jeho vskutku "zázračný" nákup domečku od Janouška, byť i tam je jistě k zločinu velmi blízko. 

 

Podle některých odborníků by hradnímu kancléři získání prověrky mohl zkomplikovat například nákup vily v pražských Strašnicích. Mynář objekt koupil loni před Vánocemi od právníka Romana Janouška za 5,5 milionu korun, což je podle realitních makléřů cena dvakrát nižší, než je v místě u podobné nemovitosti obvyklé.

Zemanův kancléř řekl, že v nákupu nic podezřelého nevidí.


Nepřihlášený uživatel

#58633 Parádní video Ztohoven z vyvěšování Standarty Miloše Zemana

2015-09-23 08:22


Nepřihlášený uživatel

#58634 Soudruh Miloš Zeman se opět "zachraňuje sám" a to šířením obrovského smradu....

2015-09-23 08:27

....když na sebe opět vylil kýble vlastních exkrementů při vyjádření se o vyvěšování jeho standardy na stožár Pražského Hradu skupinou odvážných performerů Ztohoven. 

"Nechci se vyjadřovat ke třem blbečkům, kteří ani nevědí, že prezidentská standarta je státním symbolem a netýká se žádného konkrétního prezidenta, ale samozřejmě, že ochranka selhala. To znamená prvním důsledkem je odvolání dosavadního ředitele policejní ochrany,“

Potvrdíl tedy tím jeho pravé heslo na jeho standartě MILOŠ HOVĚZÍ ( s dovolením či vlastně bez dovolení si půjčuji nápad na Milošovo heslo jednoho z přispěvatelů do této diskuse, považuji heslo za trefné pro celé působení Mloše Zemana v politice a nakonec i pro jeho celý život)


Nepřihlášený uživatel

#58635 Z jakého zákona, pravidla vyplývá, že by měl úředník respektovat vůli Miloše Zemana....

2015-09-23 08:38

....obzváště úředník, který Zemanovi nijak nepodléhá? Ovčáček snad nezná Ústavu? Tedy je potřeba mu připomenout alespoň začátek Ústavy - státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona. 

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá

Úředník totiž vždy může jednat jen a pouze podle zákon, žádnou jinou možnost nemá, žádnou libovůli respekrotvat někoho přání mu zákon či základní zákon - Ústava nedává. Jediné, čím se musí řídit a to především ve ztahu k občanům a politikům je jen a jen zákon!!!!

Tuhý tedy udělal velmi správně, když nikoho dosud neodvolal. Musel by totiž najít pochybení jeho podřízeného, které by mu vůbec umožňovalo jej odvolat, jinak se sám vystavuje velmi tvrdému tresnímu postihu. 

Řekl bych, že se Tuhému bude velmi těžko takové pochybení hledat v situaci, kdy si pornografická dcerunka soudruha Zemana Kateřina vymínila nekontrolovatelné vjezdy a výjezdy pro několik aumobilů do chráněých objektů, zjevně se souhlasem soudruha "otce".  Stav ochrany objektů je titiž po takové věci v tak děsivém stavu, že ve své podstatě je možné naprosto vše a tudíž ani není možné spáchat chybu, není vlastně co kontrolovat. 

"Mluvčí hradu Jiří Ovčáček řekl, že Dongrese musí odvolat Tuhý, považuje to ale za technickou záležitost. Podle Ovčáčka Zeman svým prohlášením vyjádřil svou jasnou vůli. „Nelze předpokládat, že by jeho vůli pan policejní prezident nerespektoval,“ řekl."


Nepřihlášený uživatel

#58636 Tohle zní velmi zlověstně, když si představím, že je tam "jakýsi" čínský investor.....

2015-09-23 08:52


Nepřihlášený uživatel

#58637

2015-09-23 08:57

Dekujme tedy Georgi W.Bushovi a samotnemu Bohu, ktery mu pry osobne poradil, aby vtrhnul s armadou do Iraku... Allah tedy jiste nezustane pozadu a poradi zase naopak Zawahrimu, aby se svymi islamskymi bojovniky vtrhnul do Evropy...


Nepřihlášený uživatel

#58638 Re: Poněkud jste zapomněl na to, že Irák nejprve vtrhl do Kuvajtu....

2015-09-23 09:02

#58637: -  

 ....a způsobil materiální a ekologické škody nedozírného rozsahu. 

Teroristé obecně mohou být úspěšní tam, kde občané nespravují svůj veřejný prostor, nebo je to pro ně a jejich politiky technicky velmi obtížné.  Tam logicky se budou teroristé objevovat a budou se snažit oblast obsadit, obzvláště, když budou mít např. odbyt na ropu v dané oblasti těženou. 

Já se domnívám, že zlegalizovat těžbu v této oblasti mohou prakticky jen totalitní režimy a především Rusko, které je samo producentem ropy a tedy z nelagální těžby teroristů může udělat jen administrativními zásahy legální ropu volně prodejnou na trhu. 

 

Vlastenec

#58639 Re: Re: Re: Znovu jsme se stali obětí eurodiktátu!

2015-09-23 09:14

#58624: - Re: Re: Znovu jsme se stali obětí eurodiktátu!  

 Samozřejmě, že by tam bylo i Rusko, byla by tam i Ukrajina osvobozená od té fašistické majdanistické Junty!


Nepřihlášený uživatel

#58640

2015-09-23 09:16

Když jezdím do práce, poslouchám BBC. Dnes ráno tam opět mluvili o migrační krizi na kontinentu. Tak například - jen 20% migrujících jsou Syřané a politika Merkelové ohrožuje Evropu. Proč o tomhle nemluví také česká média?


Nepřihlášený uživatel

#58641 Re: Re: Re: Re: Znovu jsme se stali obětí eurodiktátu!

2015-09-23 09:20

#58639: Vlastenec - Re: Re: Re: Znovu jsme se stali obětí eurodiktátu!  

 Byl to Janukovič, kdo měl ve vládě neonacisty ze strany Svoboda a byly to podivné volby na Ukrajině v roce 2012 kde se "zázrakem" podařilo neonacistům dostat do parlamentu. 

Tedy nikoliv současná vláda, ale vláda Janukoviče byla složena s post bolševiků (bolševiků) a naonacistů, přestože se k členství ve Svobodě oficíálně nehlásili. 

Co se týče Ruska, je s touto zemí zkušenost opravdu tristní. Skutečně je to tak, že kdekoliv se objeví rus, objeví se krádeže, vraždy, znásilňování a je to hluboko do historie. 

Tedy z mne, pokud by se něco takového ve východní Evropě chystalo a mělo to šanci na úspěch, asi byste tu zůstali sami a tedy následně pomřeli hlady, neb občané vážící si demokracie by se prostě přesunuli jinam. 


Nepřihlášený uživatel

#58642 Re:

2015-09-23 09:25

#58640: -  

 Evropa netají složení lidí žádajících o politický azyl, jak je zřejmé (odkaz na eurostat nejde již znovu vložit, jistě si tedy dohledáte sám) . Netají ani počty lidí, kteří žádají o možnost žít a pracovat v Evropě standardní cestou pracovního víza a povolení k pobytu.  

BBC spíše citovala vyjádření nějakého politika, než že by BBC kritizovala politiku paní Merkelové. Politik ale musí, má-li být alespoň trochu věrohodný, říci co je v politice paní Merkelové špatně. Klidně taková věc může existovat a je jistě dobré se nad ní zamýšlet. 

Přiznám se, že mám trochu pocit, že té angličtině na BBC moc nerozumíte :-). 


Nepřihlášený uživatel

#58643 Re: Re:

2015-09-23 09:30

#58642: - Re:  

 Podle sebe soudím tebe a meleš hovna retarde. Něco si o tom zjisti, eurostat jsou podvodníci.


Nepřihlášený uživatel

#58644 Re: Re:

2015-09-23 09:32

#58642: - Re:  

 

Dnešní ranní Today, jež moderovala Sarah Montegue, mělo řadu vstupů týkajících se aktuální migrační krize (iPlayer BBC - http://www.bbc.co.uk/programmes/b06bcssy). Naprostý chaos panující ve střední a jižní Evropě prý svědčí o totální akční neschopnosti Evropy jako celku. Každá postižená země je v problému ponechána úplně sama a bez pomoci.

V této souvislosti přítomní komentátoři jednoznačně přiřkli velkou část zodpovědnosti politice Angely Merkelové a jejímu pozvání pro migranty do Německa. Dle nich Merkelová udělala "kolosální historickou chybu" pro budoucnost Evropy. Zcela nerespektovala mezinárodní společenství a udělala jednostranný krok, jehož důsledky vystavily jiné státy obrovskému sociálnímu tlaku a bezpečnostnímu riziku.

Zajímavá fakta zazněla i o skladbě migrujících lidí. Dle posledních údajů Eurostatu tvoří Syřané mezi migrujícími nejpočetnější skupinu, ale i tak jich je jen 20 procent. Naprostá většina migrantů totiž přichází z jiných zemí -  Afganistán, Albánie, Pákistán, Bangladéš, Kosovo a řada Afrických zemí. To v přímém vstupu ze Záhřebu potvrdila i reportérka BBC Lucy Williamson. Dle ní navíc i řada Syřanů nepřichází do Evropy z válečných zón, ale z relativně bezpečných oblastí, jako jsou části Damašku, Kypru či Turecka, kde tito lidé donedávna žili a pracovali (mimo uprchlické tábory). Dle přímých svědectví v reportáži se také mnoho lidí za Syřany pouze vydává, používajíce falešné syrské doklady. Když se reportérka těchto lidí ptala, proč tedy vlastně jdou do Evropy, odpověď všech byla jednoznačná - chtějí lepší život, který "dostanou" v Německu a severní Evropě.

Vedle nepříliš promyšlené německé politiky působí britský přístup k migrační vlně daleko racionálněji. Zaprvé - Britové posílili ochranu Eurotunelu ploty a psovody, od pašování přes trajekty se snaží odradit nekompromisním uplatňováním velkých trestů a pokut. Za druhé - Británie jednoznačně odmítla jakékoli kvóty na přerozdělování migrantů. Za třetí - i Británie chce pomoct lidem v nouzi, udělá to však o své vůli a dle svých pravidel a možností. Cameronova vláda se rozhodla, že Británie jako bohatá země přijme v průběhu pěti let 20.000 syrských uprchlíků (což by k velikosti České republiky odpovídalo 3.000 lidí). Dle Britů však nejvíce postižení lidé nejsou ti, kteří jsou schopni migrovat tisíce kilometrů, ale ti, kteří jsou v uprchlických táborech za Syrskými hranicemi. Británie tak bude přijímat jenom lidi z uprchlických táborů, přednostně válečné sirotky a matky s dětmi.  

Bylo by příjemným překvapením, kdyby i česká vláda jednala tak sebevědomě a logicky a přitom tak humánně a sympaticky. Přes silná slova však česká vláda spíše selhává. Neustále tvrdí, jak tvrdě jde protí kvótám a přitom občanům mezi řádky podsouvá stále rostoucí čísla migrantů, které chce do republiky dostat -  nedávno to bylo 15 syrských rodin, dnes už je to 15.000 lidí. Opravdu by mě zajímalo, kdo jim ještě věří, že toto číslo je konečné. Česká vláda nepřišla s žádným důvěryhodným proakčním plánem, který by před veřejností obhájila a pak uvnitř i vně státu prosazovala. Zdá se, že je spíše ve vleku událostí a příkazů ze západu.

Dokáže současná česká vláda odmítnout evropský, respektive německý, diktát? Pokud Česká republika skutečně přijme desetitisíce muslimů, pak začne její islamizace. To přinese velké kulturní, sociální i politické napětí a ohromné bezpečností riziko (vše to, co vidíme v jiných evropských zemích). Takový krok by změnil Českou republiku jednou provždy, nenávratně. K takovému rozhodnutí by proto vláda volená na čtyři roky neměla mít mandát, k takovému kroku by měla vypsat referendum. V těchto dnech se totiž nerozhoduje jen o počtech migrantů, rozhoduje se o budoucnosti celé České republiky.

 


Nepřihlášený uživatel

#58645 Voličům ANO StB nevadí, že tu má být schodek 70 000 mil. korun při současném růstu 4,5 %?

2015-09-23 09:37

Babiše (Nebureše) přece poslali do Sněmovny na to, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně jen na DPH z pohonných hmot a celkově stovky mliard.

Dnes dokonce ekonomika rostě, Babiš vykazuje vskutku velmi znatelný propad výběru DPH a jeho voliči se nad tím nijan nepozastavují?  Jak se jim to stalo, ono se tu už přece DPH z pohonných hmot nekrade, spotřeba pohonných hmot dokonce znatelně stoupla, ale celkem se vybírá na DPH méně a to přesto, že pohonné hmoty by měly či dokonce přispívají desítkami miliard do výběru DPH. To je snad Babiš krade? 

Je to velká záhada působení Nebureše na ministerstvu financí. Agrofert "prosperuje" tedy přesnějí, dostane více na dotacích než kolik zaplatí na daních, ale stát má při růstu 4,5 % plánovaný deficit 70 mld. tedy 70 000 mil. korun. Babišova banda "Kobra" dosud nikoho nezavřela za karuselové obchody. Jednoho velkého podvodníka dodal analytický tým založený Kalouskem a důkazy pro druhý velký podvod si obstaraly finanční úřady. 

Je je opravdu velmi tristní. ANO StB je skutečně přesný název Babišova hnutí. 

 

 

Vláda schválila návrh státního rozpočtu. Počítá se schodkem 70 miliard

 


Nepřihlášený uživatel

#58646

2015-09-23 09:40


Zemana jsme volili jako menší zlo a až ve druhém kole, aby nevyhrál váš obrčurák. Že vás Zeman sere, je jen dobře. On nás lidi zatím zastupuje, ne ten váš spící sráč Kárl.


Nepřihlášený uživatel

#58648 Re: Re: Re: Ruský trolle.....

2015-09-23 09:45

#58644: - Re: Re:  

 Ruský trolle, dovolím si to pro toto:

 nedávno to bylo 15 syrských rodin, dnes už je to 15.000 lidí.

O azyl - pro některé nechápavé se vždy jedná o "politický" azyl může žádat jen velmi malé procento lidí, kteří každoročně do Evropy přijdou. Ostatní statisíce příchozích ročně jsou lidé, kteří si vyřídí pracovní povolení a povolení k pobytu. 

Tito lidé zajišťují stabilní počet obyvatel v Evropě, jen tak mimochodem. 

Vaše plácání tedy hrušek s jablky je přesně to, co vy ruští trollové děláte, na věci reálné vystaví naprostou fabulaci. 

Je bohužel pravda, že Evropa dosud neví, co je příčinou několka tisícové skupiny lidí, která se pohybuje Evropou, resp. je možné, že bezpečnostní složky zemí EU už to snad tuší, ale nemají přesné důkazy a důvody, proč se tato skupina Evropou pohybuje. 

Je skuečně možné, že je to pokus Ruska destabilizovat Evropu a zbavit se pro budoucnost lidí odvážných, schopných, inteligentních, vážících si demokracie v oblastech o které má dnes už opět totalitní Rusko zájem. 


Nepřihlášený uživatel

#58649 Re: Tak to KVZ (tedy komunisto věřící zemanovi) neváhejte a dejte k lepšímu....

2015-09-23 09:47

#58646: -  

 ....v čem vás zastupuje. To si opravdu rád přečtu i od takového zemanote, jakým jste. 


Nepřihlášený uživatel

#58650 Re: Re:

2015-09-23 09:48

 

Kdybys nebyl idiot, tak bys věděl, že radio BBC se dá v autě poslouchtat pouze v Anglii! :)))))))))