MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58388 BIS o Číně a Rusku - Směnova a Senát měly dávno situaci na Hradě řešit....

2015-09-21 05:38

....místo toho si zloděj bytů OKD začal tykat ze zloděj miliard MUS a oba svorně tvrdí, že "privatizoval" někdo jiný. 

BIS varuje před Ruskem a Čínou. Zeman je trojský kůň

Výroční zpráva Bezpečnostní informační služby za rok 2014.

Proč si marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman poslal komunistu a KGBáka Remka do Ruska je již tedy veřejným tajemstvím po zveřejnění výroční zprávy BIS? 

Začněme Čínou. Citace ze zprávy: „V případě čínské moci a jejích zpravodajských služeb se nesl rok 2014 ve znamení důrazu na vlivovou infiltraci do českých politických a státních struktur a sběru politického zpravodajství, a to vše za aktivní pomoci některých českých občanů, včetně politiků a státních úředníků.“ Pokračuje trend, před kterým tajní agenti varovali již v roce 2013.

O kom BIS mluví? Pronikání Číňanů na Hrad je již minimálně rok známé. Jde to tak daleko, že na konci srpna přímo na Hradě zahájila své fungování v Česku pobočka Bank of China. Za přítomnosti Zemana. Silnou podporu má Čína na ministerstvu zahraničí a od roku 2012 je předsedou dozorčí rady Smíšené česko-čínské komory vzájemné spolupráce bývalý ministr obrany a bývalý volební manažer ČSSD Jaroslav Tvrdík. Ten byl za Zemanova premiéra Jiřího Rusnokajeho neplaceným poradcem pro Čínu.

Rusové se soustředí na českou energetiku a vědecko-technickou oblast. Masírují ruskojazyčnou krajanskou komunitu u nás (nechvalně známý je zde mimo jiné vliv ruských prokremelských či Putinových kozáků). BIS dále uvádí, že „Rusko nepovažuje boj o českou jadernou energetiku za ztracený“. Mají zájem o Temelín, Dukovany a o dodávky jaderného paliva. „O novou energetickou koncepci České republiky jako celek a o všechny subjekty, které mají na naplňování energetické koncepce byť jen zprostředkovaný vliv.“

Tajná služba popisuje silný ideologický vliv Kremlu v Česku. „Rusko dlouhodobě buduje v Česku vlivové a propagandistické struktury, jejichž cílem je prosazovat a chránit ruské ekonomické a politické zájmy na úkor zájmů Česka a potažmo NATO a EU.“ A dál: „Spektrum nástrojů ruské propagandy v Česku začíná u ideologicky manipulovaných občanů, kteří nevědomě podporují ruské propagandistické úsilí, a končí u profesionálů, kteří s Rusy spolupracují vědomě.“ (Putinovské servery, tisíce debatérů na sociálních sítích atd.)

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58401 Re: BIS o Číně a Rusku - Směnova a Senát měly dávno situaci na Hradě řešit....

2015-09-21 08:00:36

#58388: - BIS o Číně a Rusku - Směnova a Senát měly dávno situaci na Hradě řešit.... 

 Je to bohužel pravda. Rusáci jsou životu nebezpeční tvorové!