Petice za Odstoupení Anny Šabatové z postu Ombudsmana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#21

2015-08-15 18:33

Nelíbí se mi jenání paní ombucmanky Šabatové také já žádala pomoc ale jelikož jsem bílé pleti pomoci jsem se nedočkala a navíc my bylo vysvětleno že u mně se o dikriminaci nejedná čeho se to týkalo,hledala jsem dlouhou dobu práci,přesněji šest dlouhých let mnohokrát mi bylo naznačeno že jsem žena a k tomu stará,a nikdo mi nedokázal vysvětlit proč mě nechce zaměstnat,obrátila jsem se na ombucmanku ale pomoci jsem se nedočkala tak proto jsem také podepsala tuto petici aby se toto nestávalo zvykem že pomáhá jen lidem u kterých se může zviditelnit.

Odpovědi

Antonius

#40 Re:

2015-08-16 09:49:24

#21: -  

 To je pravda, pozitivní diskriminace menšin je ohromný byznys a dají se na tom vytřískat politické body. Nejhorší že tahle bezpáteřní svině sedí svou přerostlou prdelí na židli, kterou jí my daňoví poplatníci platíme, aby námi veřejně opovrhovala, arogantně nám kálela na hlavu a znevýhodňovala a utlačovala nás na každém rohu. Ve skutečně demokratické společnosti by nic tak prohnilého bujet nemohlo. Ta oportunistická svině by zasloužila zavřít, až zčerná. To by se jí určitě líbilo.


Nepřihlášený uživatel

#45 Re:

2015-08-16 11:45:39

#21: -  

 Odmítnutí kvůli pohlaví nebo věku? Jasná diskriminace. S tím, co paní ombucmanka předvádí, mne ale její reakce na toto vůbec nepřekvapuje.