Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Quoted post

Tomáš
Nepřihlášený uživatel

#29 Re:

2015-06-02 14:32

#24: Jindra84 -  

 Objektivní zpravodajství? Vy jste spadl z jahody na znak? Naše zpravodajství a objektivní? Mluvíte o soudných lidech a přitom věříte těm tendenčním multikulti blafům, kterými nás krmí? Vy budete asi prostší člověk, jak vidno. Nechte se raději vyšetřit, dokud je čas, třeba se to dá ještě léčit.

Takže si to vezmme popořadě:

1. Nechápu, proč tady pořád všichni mluví o chudácích rodinách s dětmi (resp. chápu, na to humanisté více slyší), ale pravda je bohužel taková, že ať se kouknu na jakoukoliv fotku, vidím jen muže ve středním věku. Muže silné, kteří zbaběle prchají a své ženy a děti nechají umřít. Když se tak zachovají ke svým vlastním lidem, jak se asi budou chovat jednou k nám, ke kterým necítí žádnou sounáležitost? Už nyní je to v zemích se zvýšeným výskytem muslimských imigrantů samé přepadení, znásilnění, rabování, domácí obyvatelé se poblíž rizikových ghet bojí po setmění vyjít z baráku, do některých čtvrtí už nejezdí ani policie.

2. Řešení je takové, že máme rázně zakročit proti převozníkům, potopit jim lodě, pozavírat je, zamezit jim v jejich činnosti, což už měla Evropa udělat dávno, tenhle problém už je tady minimálně deset let, ale typicky vše řešíme, až když nám teče do bot a to ještě tím nejhorším způsobem. Dále svévolně nevyvážet "demokracii" do arabských zemí, viz. svrhnutí Husajna a Kaddáfího, současný stav a krvavé občanské války jsou jen důsedkem tohoto nerozvážného kroku. A když už se stalo, tak ať si všechny ty uprchlíky vezmou Američani, kteří tyhle svéhlavé akce inicializovali, v případě Libye také Francouzi a Italové. Dále je třeba zakládat jen dočasné internační tábory na překlenutí nezbytné doby a až pomine válka, zase je navrátit zpět do své vlasti. Evropa není nafukovací a máme povinnost i ke svým dětem, pro mě jsou přednější moje děti než uprchlíci, ještě nejsem tak zdegenerovaný jako vy, abych preferoval cizí před vlastními. Až to tady bude vypadat jako v západní Evropě, nad kterou se již stahují mračna, kam budeme utíkat potom?Na Antarktidu?

3. Ano, emigrující Čechy jiné země solidárně přijímaly, ale to je přece úplně jiný případ, ti se dokázali bez problémů začlenit, mezi Českem a a zmiňovaným Rakoukem, Kanadou či Austrálií je minimální kulturní a náboženská bariéra. Nevím o tom, že by Češi v cílových zemích rapidně zvyšovali kiminaitu, hromadně znásilňovali domácí dívky, vyhrožovali hostitelským zemím ovládnutím, opovrhovali jimi a jejich kulturou, prováděli v nich teroristické útoky, ... Prostě srovnáte jablka s hruškami. Že vám to není blbé plácat takové nesmysly, vždyť i sám musíte tušit, že jste totálně mimo mísu. Tak trochu chápu, že mediální tlak a tlak Bruselu na přijímání uprchlíků jednotlivými členskými zeměmi je tak silný, že to některým zatmívá mozek, ale pořád je třeba si zachovat alespoň špetku racionálního myšlení. To, co tady někteří plodí, je katastrofa.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Re:

2015-06-02 21:25:15

#29: Tomáš - Re:  

 Výborně, k tomu není co vytknout, plně se s tím ztotožňuji. Škoda, že multikulťákům to nepálí natolik, aby dokázali vidět takhle do hloubky, oni jsou zvyklí bezmyšlenkovitě přejímat, co jim média naservírují pod nos, ideální oběti propagandy.


Nepřihlášený uživatel

#271 Re: Re:

2015-08-10 12:39:10

#29: Tomáš - Re:  

 Když příde čech do cizí země tak drží hubu a krok,když přijde ukrajinec,uprchlík ze sirie tak maj plnou hubu toho ,jak je diskriminujem jsou nespokojený a chtěj vše auta ,baráky a plný konto,tady ty lidi tady nemaj co dělat je to jiná mentalita.Jsem pro je sem nepouštět,at si je tam vezme USA stejně se pletou do všeho a jen rozpoutávaj nepokoje,můj děda byl u toho,když nás američani údajně přijeli osvobodit ke konci války a rozborbandovali Škodovku.