Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#251 Nepřítelem není Rusko, nepřítelem je sucho a Islámský stát

2015-08-03 14:04

Nepřítelem není Rusko, nepřítelem je sucho a Islámský stát

Na internetu jsem narazila na rozhovor, který nabízí natolik celostní pohled na současný svět a jeho problémy, že jej považuji za hodný šíření a vkládám na zdejší stránky.    

Vývoj i předpoklad budoucnosti kapitalistické éry analyzuje v rozhovoru český politolog a bývalý poradce komunistických premiérů Adamce a Čalfy Oskar Krejčí. V určité fázi se systém může stát neudržitelným, protože sociální napětí bude vyžadovat změnu, ale tou změnou může být fašizace,“ uvedl.

Je to už sedm let od začátku velké ekonomické krize, která začala krachem amerických bank. Mnozí odborníci, jako řecký exministr financí a ekonom Varoufakis, tepali finanční systém jako cosi založeného na bublinách, na dominanci dolaru a na neustálém snižování reálných mezd. Kam jsme se v té diskusi o současném kapitalismu za sedm let dostali?

Krize, která vypukla v roce 2008, ukázala velmi slabá místa současného kapitalismu. Na první pohled to vypadalo jako úvěrová nebo bankovní krize. Ve skutečnosti se ukazuje, že způsob podnikání, kterým pracuje Západ, má výrazné limity. Vždy potřebuje oblast, ze které může vysávat dodatečné prostředky.

Existují ekonomové, kteří tvrdí, že kdyby se nezhroutil socialistický blok v roce 1989, a Západ tak nezískal obrovské miliardy, sám by dospěl ke krachu, protože rezervy neměl. V současné době se odhaduje, že je přibližně 1000 bilionů peněz, které nejsou kryté. Jsou to samozřejmě jedničky a nuly, ale v konkrétním účetnictví, kdybyste je dala na trh… Nikdo neví, co s kapitalismem dělat. I proto se dějí expanze do volných oblastí; existuje snaha vysát tu Rusko, tu Čínu. Jde o klasické rozpínání kapitálu, které naráží na své hranice.

ODKAZ-Nepřítelem není Rusko, nepřítelem je sucho a Islámský stát


Nepřihlášený uživatel

#252

2015-08-03 14:11

Uprchlíci se bouří v azylových centrech už i v Maďarsku. Debrecín zažívá povstání muslimských uprchlíků!

Bělá pod Bezdězem v Česku žije v těchto dnech protesty azylantů, kteří chtějí ze zařízení utéct poté, co si čeští sluníčkáři namalovali obrázek o krásném multikulti obohacení pro český národ [1]. Místo toho vypukly v Bělé nepokoje. Azylanti nejsou daleko od toho, aby budovu nezapálili, protože v Maďarsku už ohně hoří. Situace v Maďarsku je kritická už od počátku července, kdy žadatelé o azyl zahájily povstání a de facto intifádu proti maďarské policii a jejich chování odhaluje surovou pravdu o skutečném charakteru migrantů. Sami si udělejte z videa obrázek o celé věci. Toto samé čeká Česko, až migrantům v azylových centrech dojde trpělivost. Za tip na video děkuji panu Petru Cvalínovi.

ODKAZ-Uprchlíci se bouří v azylových centrech už i v Maďarsku. Debrecín zažívá povstání muslimských uprchlíků!


Nepřihlášený uživatel

#253 ISLAMIZECE ČR SKOLE,NEMOCNICE

2015-08-04 14:23

Islámský šátek v otevřené ráně pacienta! Co nás čeká v českých nemocnicích? Kdy má přestávku na modlitbu váš obvoďák? Už brzy legitimní otázka výběru (a kulturní příslušnosti) vašeho ošetřujícího lékaře!

Redakce AE News přináší zásadní článek z blogu Vladislava Rogozova, který nasbíral své zkušenosti s „muslimizací“ zdravotnictví ve Velké Británii. Článek by měl získat větší publicitu, a proto jsme se rozhodli jej zde uveřejnit, nicméně je to čtení pouze pro osoby se silnějším žaludkem, protože mnozí z nás si určitě nemysleli, že jednoho dne vás nechají arabští lékaři na operačním stole a odskočí si na hodinku do modlitebny na druhém konci města, zatímco jste v narkóze…

Islamizace Evropy je proces, který je nezadržitelný a zřejmě i nezvratný. Všichni, kdo tvrdí, že se nejedná o střet kultur (civilizací), nejsou upřímní k sobě ani ke svému okolí. Česká republika stále patří k několika málo zemím Evropy, do nichž se tento problém zatím v plné míře nedostal. Máme tak možná jedinečnou šanci vyvarovat se vývoje, s nímž si nevědí rady naši západní sousedé. Vezměme si proto z nich odstrašující příklad. Pokud nebudeme hodnoty, jež tvoří základ naší civilizace bránit, přijdeme o ně. Tolerance nemůže být absolutní. Pokud tolerance toleruje netoleranci, jde o sebedestrukční mechanismus. Má-li naše civilizace přežít, musíme své hodnoty vymezovat a chránit proti všem ideologiím, které je nerespektují a/nebo nenávidí.

 

ODKAZ-Islámský šátek v otevřené ráně pacienta! Co nás čeká v českých nemocnicích? Kdy má přestávku na modlitbu váš obvoďák? Už brzy legitimní otázka výběru (a kulturní příslušnosti) vašeho ošetřujícího lékaře!


Nepřihlášený uživatel

#254 Re: Petice?

2015-08-04 18:03

#3: František - Petice?  

 tak si vem ty černochy domů-ty lidumile..........


Nepřihlášený uživatel

#255 Prouprchlická bolševická a nacistická havloidní chátra

2015-08-04 19:53

Jaromír Štětina - další bývalý bolševik, agent STB krycí jméno Plavec. A takoví jste všichni havloidní zmrdi!!!


Nepřihlášený uživatel

#256

2015-08-04 20:33

Ti, kteří jsou skutečně ohroženi válkou, ti by mohli na přechodnou dobu zůstat, ale bez nároku na získání občanství. Po válce by se měli vrátit zpět do své vlasti. To mě připadá logické.


Nepřihlášený uživatel

#257 Re:

2015-08-04 23:48

#256: -  

Me ne....pokud zde zalozi rodinu,maji pravo ziskat trvaly pobyt,pripadne obcanstvi,jak je to bezne ve vyspelem svete. Samozrejme ze je rec  o slusnych emigrantech,ale to snad uz cizinecka policie  proveri....

Bavi me jak proti emigrantum broji emigrant Okamura...a rozhlidnete se kolem sebe a zamyslete se kolik vasich znamych zije nebo pracuje jinde ve svete....CR je opravdu vysoce xenofobni a namirena vuci cizincum az chorobne....a President si jeste prisazuje. Hlavne ze obdivuje Svedsko...kde je to samy emigrant...trosku populismus ne?


Nepřihlášený uživatel

#258

2015-08-05 06:59

V současné imigrační vlně se skrývají spící agenti Islámského státu a dalších militantních skupin. Vysoký populační růst islámských imigrantů nepřispěje k ekonomickému růstu cílových zemí, jak nás někteří politici balamutí, protože tito přistěhovalci mají tendenci vytvářet ghetta, která se vyznačují dlouhodobou nezaměstnaností, parazitací na sociálních dávkách a izolací od neislámské společnosti. Islámští imigranti patří v západoevropských zemích k nejhůře integrovatelným cizincům, jsou zdrojem řady asociálních jevů (nucené sňatky, vraždy ze cti, ženská obřízka, násilí na původních obyvatelích), vykazují tendenci k politické radikalizaci. Kvalitní vzdělání není pojistkou proti výše zmíněným jevům. Vůdcové militantních islámistických skupin jsou často velmi kvalitně vzděláni, za všechny můžeme zmínit vůdce al-Kajdy Ajmína Zavahrího – lékaře, Osamu bin Ládina – stavebního inženýra, nebo Mohameda Attu – architekta. Proto říkám zcela jasně: muslimové se svojí středověkou mentalitou nemají v západní společnosti co pohledávat!


Nepřihlášený uživatel

#259 Rozpis protiimigračních akcí:

2015-08-05 21:11

Dámy a pánové, nebuďte laxní, neredukujte veškerý svůj protiimigrační odpor do pouhého klábosení na internetu, přijďte podpořit některou z následujících akcí, přijďte i se svými známými, kamarády, rodinou, tohle je problém týkající se nás všech a zavírat před ním oči se nám tvrdě vymstí:

- V sobotu 8. srpna 2015 ve 14:00 hodin na Staroměstském náměstí v Praze pořádá iniciativa „Nechceme utečence v České republice” protest proti imigrační politice vlády.

- V sobotu 15. srpna 2015 od 15:00 hodin se v Praze na Vyšehradě koná 3. tábor lidu proti imigraci, za okamžité vystoupení z EU a za svrchovaný český stát.


Nepřihlášený uživatel

#260 JE ČAS JEDNAT LIDI

2015-08-06 15:54

Kolik můžete přijmout uprchlíků nad rámec toho, co jste už slíbili? Brusel se znovu dotazuje a žhaví linky, hledá další místa pro uprchlíky. Česko může přijmout až 25,000 uprchlíků do konce roku 2017!

Náš zpravodaj v Bruselu nás právě informoval, že Evropská komise v nejbližších hodinách obešle vybrané členské země EU s dotazem na „navýšení možných kapacit příjmu uprchlíků“ nad rámec dobrovolně přijatých kvót před cca. 3 týdny. Potvrzuje se tak předpoklad naší redakce, že původní rámec 1,300 uprchlíků a následně „dobrovolně“ navýšený vládou ČR na 1,700 běženců, je pouhá salámová metoda ve vztahu k české veřejnosti. Tyto kvóty jsou nedostatečné a budou postupně zvyšovány. Je však trochu absurdní fakt, že k ukrajování islámského salámu dochází tak rychle a čísla se mění a navyšují rychleji, než člověk stíhá obracet listy kalendáře. 

ODKAZ-Kolik můžete přijmout uprchlíků nad rámec toho, co jste už slíbili? Brusel se znovu dotazuje a žhaví linky, hledá další místa pro uprchlíky. Česko může přijmout až 25,000 uprchlíků do konce roku 2017!


Nepřihlášený uživatel

#261 Re: Rozpis protiimigračních akcí:

2015-08-06 21:11

#259: - Rozpis protiimigračních akcí: 

 Minule jsem byl v Praze, na dvou po sobě jdoucích demonstracích, od 15 i od 17. Na druhým táboru bylo o hodně víc lidí, než na prvním. Odhaduji to minimálně na 1.000 účastníků (tedy včetně těch policistů v civilu). Bylo to dobře organizováno, skvělá byla vlajková dekorace, žádné negativní výkřiky, provokace byly jen od smažek a ještě v celku zanedbatelné, akce byla dobře ozvučena, takže bylo dobře slyšet i přes to stádo vyřvávajících zfetovaných a ožralých primitivů vedených šíleným Kohoutem, v pozadí. Což se ale ndá říci o mediální odezvě, která ihned dštila síru a nenechala na nás ani nit suchou. I počet lidí byl značně podhodnocený. Je vidět, že jim tahle iniciativa leží hodně v žaludku a to je dobře.


Nepřihlášený uživatel

#262 Re: Re: Re: Postavme se proti pronásledování křesťanů a dodržování jejich základních liských práv!

2015-08-08 06:04

#242: Za práva křesťanů na Středním východě - Re: Re: Postavme se proti pronásledování křesťanů a dodržování jejich základních liských práv! 

 Do posledního bodu souhlasím. Naše zem by měla poskytnout pomoc těm uprchlíkům z Blízkého východu, kteří jsou nám kulturně blízcí, nepředstavují výše uvedená rizika a současně nemají kam jít – zejména křesťanům, jezdům a ateistům. Zatímco česká vláda tuto možnost zavrhla, Polsko a Slovensko přijmou pouze křesťanské uprchlíky. Nelze se tedy vymlouvat, že si vybírat nelze. Vláda ČR, poplatná ideologii politické korektnosti, si vybírat nechce.


Nepřihlášený uživatel

#263

2015-08-08 09:26

Nikdo si je tady nepřeje,z našich daní je živíme nebrat to sem,otočí se to proti ČR pak bude pozdě.....

Nepřihlášený uživatel

#264

2015-08-08 09:41

Není myslitelné aby zde byla záměrně vyvolána nenávist dvou nesourodých kultur s rozličným názorem na existenci.Obavy jsou oprávněné.a pokud obyvatelé rizika dokáží vnímat a vláda je neposlouchá, doslova ohrožuje veškerou kulturu, životy a civilizaci, pakk je nutno ji donutit, nebo svrhnout.

Nepřihlášený uživatel

#265 Re: Re:

2015-08-08 11:04

#257: - Re:  

 Pakliže dítě porodí na půdě azylového tábora, kde panuje zvláštní režim, nikoliv na půdě ČR, tak žádné právo na plnohodnotné občanství nemají. Už to, že jsme jim poskytli azyl po dobu nezbytně nutnou, než se situace v jejich zemi uklidní, je od nás velkorysé gesto. Jejich muslimští bratři plni slitování a tolerance by jim místo toho podřezali krky. Nezlobte se na mě, ale cizinecká policie ví prd, co se takovému člověku honí v hlavě, hlavním aspektem islámu je záměrná lež a přetvářka před nevěřícími psy a pokud mají dost inteligence, ne jako troglodyti z Afghánistánu nebo Eritrei, tak se jim naše humanisty podaří ošálit snadno. A i kdyby přece jen vybrali slušné, pro soužití v demokratické společnosti vhodné adepty, kdo nám zaručí, že nebudou bojovat za džihád jejich potomci, kterým vymývají imámové hlavy, tak jako tomu je v celé západní Evropě, odkud odjelo bojovat do IS mnoho tisíc lidí? Vy? Kohout? Sobotka? Dienstbier? Těžko. Veškeré oběti pouličních nepokojů a teroristických útoků v Evropě máte plně na svědomí vy, přihlouplí naivní humanisté!

Ano, Okamura vystupuje proti nepřizpůsobivým imigrantům (situace v západní Evropě jasně ukázala, kteří to jsou a rozhodně nejde o Japonce, ani Vietnamce, jejichž děti patří ve školách k nejchytřejším), a to on jak vidno není, on se na rozdíl od xenofobních muslimů dokonale přizpůsobil naší kultuře, ctí ji, respektuje ji, je hrdný na své Češství, nevidím že by zde šířil svoji násilnou víru, přepadal lidi, hlásal nenávist a opovržení vůči naší české kultuře, nadřazenost své domoviny nad naší zemí, čímž se od netolerantní muslimské komunity diametrálně liší, takže si dejte pohov, pane "demokrate"

ČR není apriori xenofobní vůči imigrantům. Slováci, Ukrajinci, Vietnamci jsou tady v mnohem hojnějším počtu než muslimové a nejsou s nimi větší problémy, nepořádají se proti nim demonstrace. Nevím o tom, že by kdy kteříkoliv z nich oplývali snahami ovládnout tuto zemi. Proč? Protože naši kulturu respektují, jsou vděční za azyl a dokáží být více či méně prospěšní, nejde o netolerantní hovada, které mají vymyté mozky agresivním šovinistickým islámem. Naše legitimní nenávist proti současným běžencům pramení z trpkých zkušeností západní Evropy z jedovatých plodů multikulturalismu, které se projevují plíživou radikalizací a islamizací muslimské komunity, enormně narůstající kriminalitou, tvorbou afrických gangů a pravidelnými pouličními nepokoji v ghettech většiny měst, které dusí a pozvolna zžírají jejich země. Spíše jsme zdraví skeptici, na rozdíl od zarytých humanistických ideologů se sebevražednými sklony. Nenecháme si jen tak snadno vymýt hlavy líbivou multikulti ideologií, což si na nás vysoce cením. Vám podobným lidem bych doporučil roční, stačil by bohatě i měsíční pobyt v Sýrii, Iráku, Afghánistánu, Somálsku, Súdánu, Nigérii, Libyi, Pákistánu apod., abyste na plnou kůži zažili a konečně pochopili, co je to skutečná xenofobie a netolerance a nepoužívali tato slova jen tak zbůhdarma. Pak by se vám v makovicích snad konečně rozsvítilo. I když kdo ví. Kde nic není, ani smrt nebere.

verbež ven

#266 Re:

2015-08-09 11:04

#9: Nadka -  

 Máte pravdu, měli bychom se zbouřit a svrhnut ty nahoře akorád okrádají lidi,kteří pracují a podporují ty co ne.Onemocné a postižené děti se nestarají,všechnu verběž včetně ukrajinců,cikánů a tady těch přivandrovalců poslat odkud přišli, dát vojáky na hranice a střílet.Pracuji s dvouma ukrajinkama větší svině jsem snad nepotkala,vychcané jak mraky,jen peníze mav v tlamě.


Nepřihlášený uživatel

#267 Re: Islám je věru náboženstvím míru, jen si počtěte milí islámofilové z Koránu:

2015-08-09 11:09


Nepřihlášený uživatel

#268 Re: Nechceme se bát, nechceme migranty z muslimských zemí

2015-08-09 11:12

#57: Janina - Nechceme se bát, nechceme migranty z muslimských zemí 

 Máte pravdu at jsou tam kam patří a nelezou kam nemají,je to jiná mentalita nepatří do Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#269 Re: Re:

2015-08-09 11:18

#66: Zdeněk - Re:  

 Máte pravdu poslat je do USA ty se akorád do všeho se..u a pak chtěj at se stará eu,je to verbež všechno politici,cikáni a uprchlíci největší,eu hlásá že nepřizpůsobivé diskriminujem,at si je tam nastěhují a postarají se o ně lépé.


Nepřihlášený uživatel

#270 Re: Re: Rozpis protiimigračních akcí:

2015-08-10 07:41

#261: - Re: Rozpis protiimigračních akcí: 

Zkrátka všechno jako vždy: podhodnocené počty účastníků, u protitábora naopak nadhodnocené, pečlivě vybrané fotky holohlavých lidí, nešetřili nápisy jako xenofobové, radikálové apod. prostě mediální žumpa, za kterou by se nemuseli stydět ani v rudém právu. Bohužel na většinu gaučových sledovatelů zpráv tahle lživá rétorika pořád platí.


Nepřihlášený uživatel

#271 Re: Re:

2015-08-10 12:39

#29: Tomáš - Re:  

 Když příde čech do cizí země tak drží hubu a krok,když přijde ukrajinec,uprchlík ze sirie tak maj plnou hubu toho ,jak je diskriminujem jsou nespokojený a chtěj vše auta ,baráky a plný konto,tady ty lidi tady nemaj co dělat je to jiná mentalita.Jsem pro je sem nepouštět,at si je tam vezme USA stejně se pletou do všeho a jen rozpoutávaj nepokoje,můj děda byl u toho,když nás američani údajně přijeli osvobodit ke konci války a rozborbandovali Škodovku.


Nepřihlášený uživatel

#272

2015-08-10 13:27

Premiére Sobotko, chtěl bych se vás na něco zeptat. Proč vláda mlčí k narůstající agresivitě imigrantů? Proč razantně nepostupuje a nezahájí deportace všech parazitujících individuí, kteří si myslí, že tu budou doma? Svojí pasivitou jen dokazujete, že jste vládou vlastizrádců, kteří konají pouze tak, jak jim nařídí Brusel. Pryč s vámi, pryč s tou vaší zkorumpovanou sebrankou!

pet

#273 Re: STOP KVÓTÁM!

2015-08-10 13:33

#21: - STOP KVÓTÁM! 

 souhlasim.At si ve svych zemich udelaji poradek.Jsou to poraziti.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#274 USA TERORIZUJE JINY STAT ABY ROZVRATILA EVROPU

2015-08-10 15:12

Začíná turecký (a světový) Majdan? Bombový útok na tureckou policii, střelba na konzulát USA, demonstrace v Evropě. Videa

Útok na konzulát USA má logiku: NATO podpořilo Turecko v jeho právu se bránit, čímž jako by NATO posvětilo i turecké útoky na Kurdy. Útok na policejní stanici v Istanbulu má rovněž logiku: turecká policie dlouhodobě potlačuje domácí demonstrace na podporu Kurdů – videa jsou z 29.7.2015:

Dlouhá desetiletí osud Kurdů nikoho nezajímal, nyní se zdá, že právě v tomto národě byla nalezena správná karta v dlouhodobé hře o blízkovýchodní energetické zdroje. Celá akce začala rozložením Iráku poté, co Irák jako spojenec Ruska a Sýrie blokoval prodej ropy autonomní republikou Kurdistán. Akce ISIL byla zahájena právě na iráckém území, kde byl prezidentem poprvé zvolen Kurd , zatímco jeho konkurent Málikí byl ISIL tvrdě likvidován (Málikí odmítá diktát Washingtonu, Vznik ISIL v Sýrii + video) .

Nyní Irák právě vyhlásil rozsáhlé politické reformy v zemi (zde) , o kterých nelze říct nic jiného, než že jsou ve prospěch vzniku Kurdistánu. Kurdistán si však už začíná diktovat podmínky a pokud doposud novému iráckému vedení dodával ropu, nyní s tím končí, z čehož je Irák rozladěný („Není jasné, proč KRG přestala dodávat ropu“, „Můžu upřímně prohlásit podepsání úmrtního listu ropnému obchodu,“ řekl Mowaffak al-Rubaie, irácký politik – více).

ODKAZ-Začíná turecký (a světový) Majdan? Bombový útok na tureckou policii, střelba na konzulát USA, demonstrace v Evropě. Videa


Nepřihlášený uživatel

#275 Re: Re: Re:

2015-08-10 20:13

#265: - Re: Re:  

 S tím Okamurou je to zvláštní paradox. Japonsko-český míšenec brání Česko před zhůvěřilou EU a šíleným plánem rozsévání Afriky a Arábie v Evropě... Má moji plnou podporu. Tak jako jsem volil Úsvit, nyní dám hlas SPD. Je to jeden z mála, který něco dělá pro lidi.