Zákaz norování

Quoted post

......

#324

2015-05-05 16:44

Myslivec nejsem a nikdy nebudu, ale teď ruku na srdce, kdo z vás tady byl někdy v zimě třeba v -20 stupních v lese aby nakrmil zvěř ? Kdo z vás dělá něco proto aby zachránil jiné populace které jsou na ústupu ? Kdo z vás chodí na brigády aby čistil lesy a celkově okolí ? ....... Tuším že nikdo. Hlavně že umíte sdílet petice na fejsbuku ( jste hrdinové, příroda je na vás pyšná ). To že se musí regulovat škodná je toho všeho součástí a nikdo to nedělá pro radost. Teď se zastyďte a jděte děkovat myslivcům za to, že vaše děti budou vědět jak vypadá zajíc. Křupani.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#328 Re:

2015-05-05 18:26:41

#324: ...... -  

 Ty křupane, co si to dovoluješ? Netušíš o lidech kteří tu píšou vůbec nic a budeš je urážet? Co ty víš o tom, co kdo dělá pro přírodu? Bože, ty jsi fakt neandrtálec. Máš alespoň základní vzdělání? Nejspíš ne.


Nepřihlášený uživatel

#330 Re:

2015-05-05 18:53:13

#324: ...... -  

 Co vy můžete vědět o těch nékolika stovkách lidí, kteří podepsali tuto petici? Toto je jedna z mnoha možností jak alespoň trochu pomoc zvířatům proti zbytečné krutosti, to jestli je někdo chodí krmit v reáluje nepodstatné. Kromě toho ty činnosti, které jste tu vypsal by měli dělat myslivci automaticky, když už se tak ohání tím jak lesu pomáhají. Myslivcovi poděkuju jedině ve chvíli, kdy se omluví všem duším, o jejihž smrti rozhodl a zřekne se své zbraně. Rozhodně ne za to, že zabíjí rodiny s miminky. Nemyslím si, že myslivci to nedělají s radostí, jinak by toto povolání nezvolili ne? Ty vysmáté tváře nad mrtvolkami pár týdnů starých mláďat, to jsou mi tedy hrdinové. Kdyby mislivci neradi zabíjeli, nedělali by to a pomáhali přírodě jinak, nenechávali by si kusy jimi zabitých mrtvol a nechvástali by se tím. Nene pro většinu myslivců je zabíjení zábavou. Je mi líto, že to nevidíte...