Zákaz norování

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#303

2015-05-04 14:41

No aby jste byli trochu v obraze.V roce 2013 se ulovilo 69 500 lišek,kdyby je myslivci neulovili je to za rok při poměru pohlaví 1:1 a průměrnému počtu mláďat na samici 4 liščata přírůstek 139 000 liščat plus neulovené lišky 69 500 je stav lišek za 1rok o 208 500 větší.V následujícím roce by stavy lišek opět stouply geometrickou řadou.Samozřejmě byl by nějaký úhyn ale stavy by neustále narůstaly do doby než by se začala bránit příroda a vypukla by nějaká nemoc a stavy se nezredukovaly na únosnou míru.Mimo jiné část ulovených lišek myslivci odevzdávají na státní veterinární správu z důvodu monitorování vztekliny.Kdyby lišky neulovili(zadarmo) musel by je ulovit někdo jiný a to pochybuji ,že by bylo za darmo a stát by musel vynaložit určitou finační částku na zaplacení a ono v dnešní situaci kdy není na léčení nemocných dětí každou chvíli se pořádají sbírky na lečení dětí které nehradí pojišťovny si myslím,že vyplácet peníze profesionálním lovcům by bylo zbytečné.Kdyby se nelovilo jako,že se loví už od pravěku spousta lidí by přišlo o práci protože jsou zaměstnáni výroubou zbraní,střeliva, loveckého oblečení atd. to by dnešní situaci asi taky moc neprospělo.Ono totiž všechno souvisí se vším o to si ti blbečkové co tady protestují proti norování vůbec neuvědomují.On totiž lov je úplně normální věc která provázi lidstvo od samého začátku a ne,že je to něco uchylného.To jen dnes jsou někteří lidé už zdegenerování a mají vygumovaný mozky. 

Odpovědi

liška

#311 Re:

2015-05-04 20:02:32

#303: -  

 Hele, ty blbečku s vygumovaným mozkem. Tady nejde o lov , ale o norování. O týrání zvířat při tom vašem snižování stavů. A ty počty jsou hezký, ale to nic nemění na tom, že velký počet tvých kamarádů jsou sadistický svině.


Nepřihlášený uživatel

#329 Re:

2015-05-05 18:43:19

#303: -  

 Petice je proti norování, ne proti lovu lišek. Naučte se číst. I tak jak píšete by se lišky časem přírodně zredukovaly. V pravěku se lovilo pro jídlo, bez lovu by lidé rychle skončili, teď už máme jídla habaděj a lov je zbytečný. Až budete bydlet v jeskyni uprostřed přírody a jako ubraň mít klacek nebo šutr můžete povídat o tom, jak je pro vás lov užitečný. Teď ne. To, že se něco dělá dlouho, neznamená že je to správné. Jak píšete o lidech zaměstnaných v 'loveckém průmyslu', jde vidět, že v dnešní době je lov pouze koníčkem, sice odporným koníčkem pro narušené jedince se zálibou ve vraždění, ale koníček, nic potřebného. Lidi zde zaměstnaní by jistě našli zaměstnání jinde, protože pochybuju, že se to vyrábí v ČR, takže o práci by teoreticky přišli jen prodavači. Člověk myslící si, že lov by měl být v civilizované společnosti normální by se měl jít léčit, protože ten, komu připadá v pořádku a zábavné zabíjet nefér způsobem, rozdělovat rodiny a způsobovat druhým utrpení rozhodně nepatří k normálním lidem. Ve vašem komentáři krásně vidíme jeden případ zdegenerovaného a vygumovaného mozku.