MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#46719 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 15:49

#46717: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

     No vidím, že jste nevzal v úvahu ani jediný z argumentů, jenž se o historii opírá. Melete si pořád tu svoji snůšku hovadin a pověr. Co ovšem čekat od zaujatého magora, nebo v horším případě placeného trolla ? Tady na tomto příkladě je vidět, že se korektní diskusi nikdy vést nepokoušíte.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#46721 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 15:57:27

#46719: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jako placený se zde chováte vy.


Nepřihlášený uživatel

#46722 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 16:06:58

#46719: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Netvrdím nic jiného, že pamflet vznikl v Rusku. Tvrdím, že Protokoly rozšířili bolševici po II. světové válce do arabského světa, dohledejte si, že tomu tak bylo. 

Tvrdím také, že Protokoly jsou do jisté míry typická ukázka, ruské manipulace s fakty a jejich zneužíváním. Přesah do dnešní dnů je nejen v tom, jak například televize Putin manipulovala s informacemi o průjezdu Američanů ČR, ale také v tom, jak je zkreslována zkutečnost např. v parlametních listech na pozadí vyvolávání dojmu, že demokracie je "odkudsi řízena". 

A nerozporuji dokonce vůbec nic, co je na wiki uvedeno. Jste to naopak vy, kdo tvrdíte, že Protokoly nejsou ukázkou ruské práce přestože vznikly v Rusku, což se mi zdá poněkud zvláštní, když to sám dokládáte odkazem na wiki a naznačujete, že se do arabského světa rozšířili z ameriky, což se z článku ve wiki také vyčíst nedá. Divná věc tedy vaše manipulace a protože to divné je, vypadáte na ruského trolla. 

Co je navíc tohle za strašný blábol?

"vytvářet podobný druh idejí a mistrovsky tuto schopnost využívat i dnes" 

Protokoly jsou snad nějaká "idea" - jsou přece nesmyslem, lží, pamfletem. vy se blbe sám usvědčujete z toho, že těm blábolům věříte a ještě navíc si myslíte, že rusové umí "mistrovky využívat schopnosti lži vytvářet".  

Je to děs co vy jste to za pakáž.