MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#46722 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 16:06

#46719: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Netvrdím nic jiného, že pamflet vznikl v Rusku. Tvrdím, že Protokoly rozšířili bolševici po II. světové válce do arabského světa, dohledejte si, že tomu tak bylo. 

Tvrdím také, že Protokoly jsou do jisté míry typická ukázka, ruské manipulace s fakty a jejich zneužíváním. Přesah do dnešní dnů je nejen v tom, jak například televize Putin manipulovala s informacemi o průjezdu Američanů ČR, ale také v tom, jak je zkreslována zkutečnost např. v parlametních listech na pozadí vyvolávání dojmu, že demokracie je "odkudsi řízena". 

A nerozporuji dokonce vůbec nic, co je na wiki uvedeno. Jste to naopak vy, kdo tvrdíte, že Protokoly nejsou ukázkou ruské práce přestože vznikly v Rusku, což se mi zdá poněkud zvláštní, když to sám dokládáte odkazem na wiki a naznačujete, že se do arabského světa rozšířili z ameriky, což se z článku ve wiki také vyčíst nedá. Divná věc tedy vaše manipulace a protože to divné je, vypadáte na ruského trolla. 

Co je navíc tohle za strašný blábol?

"vytvářet podobný druh idejí a mistrovsky tuto schopnost využívat i dnes" 

Protokoly jsou snad nějaká "idea" - jsou přece nesmyslem, lží, pamfletem. vy se blbe sám usvědčujete z toho, že těm blábolům věříte a ještě navíc si myslíte, že rusové umí "mistrovky využívat schopnosti lži vytvářet".  

Je to děs co vy jste to za pakáž. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#46723 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 17:54:19

#46722: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Rohodně bylo daleko více zdrojů možností rozšíření tohoto plagiátu do arabského světa, než prostřednictvím bolševiků. Za komunismu, ačkoli zde byla i silná "protisionistická" kampaň hlavně v době Stalina, se tyto Protokoly vydávat u nás nesměly. Proto nepovažuji za důvěryhodné brát v úvahu, že by hlavním zdrojem šíření "Protokolů" do arabského světa bylo právě bolševické Rusko. Pokud je informace na wiki pravda a Henry Ford do rozšíření protokolů něco investoval, nelze ani vyloučit, že se šířily také ve Spojených Státech a proto, že Spojené Státy byly už v té době ve stadiu "MultiKulti", leckdo mohl mít zájem šířit tento plagiát i od tam. Že bych na to měl notářem potvrzený okolkovaný důkaz, to pravda tvrdit nemohu, snažím se ovšem i argumentovat v duchu logiky. Masívní rozšíření po Evropě je všeobecně známé a z ní bylo také mnoho bran k rozšíření tohoto zrůdného plagiátu.

   Do záběrů v ruské televizi se nevešlo víc odpůrců, než v kameře bylo zabráno. Je na ruském diváku a jeho rozhodovacích schopnostech, co ruským zdrojům uvěří, nebo ne. Tyhle šmečka dělají státní nebo jinak lobovaný media celkem běžně, histerie kolem ruské tv se mi zdá přemrštěná, ale reakci Rusofobů chápu. Neopoměli jste to patřičně nafouknout. Jen mi nezkoušejte namluvit, že západní media se takto nikdy nechovala. 

   A opravuji pojmovou chybu ve vaší první větě: Pamflet nevznikl v Rusku. Pamflet s veškerým myšlenkovým obsahem vznikl ve Francii. Z pamfletu byl teprve v Rusku stvořen plagiát a díky neobratnosti jak byl sesmolen, mohlo být basilejským soudem odhaleno, že to není skutečný židovský návod, ale pouze podvod. Podvod, co provedla uzavřená skupina lidí a který nelze přeměňovat na cosi jako vrozenou vlastnost Rusů. To prostě přijatelné není.

    A ten závěr, no to jste se dobře zasukoval. Zdroj v myšlenek v těchto protokolech pochází i z Machiavelliho idejí. Machiavelli je prosím uznávanou osobností v oblasti filosofie a je v učebnicích. V jeho případě lze hovořit o idejích jež sloužily k zachování státu. I když se leckomu tyto ideje líbit pravda nemusí. Rusové nemají sklon vytvářet tyto myšlenky stejným způsobem.


Nepřihlášený uživatel

#46724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 19:12:28

#46722: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Napsal jste:

"  Protokoly jsou snad nějaká "idea" - jsou přece nesmyslem, lží, pamfletem. vy se blbe sám usvědčujete z toho, že těm blábolům věříte a ještě navíc si myslíte, že rusové umí "mistrovky využívat schopnosti lži vytvářet".  "

Já si právě nemyslím, že by něco takového Rusové doopravdy uměli. To jen vy se snažíte v lidech vzbudit ten dojem, že to tak je. Nevěřím ani omylem, že by "Protokoly Sionských Mudrců" byly výtvorem Židů a použitelným návodem k ovládnutí světa. Nevím, co mi tu chcete vlastně podsouvat. Z mého textu by to mělo být každému dostatečně patrné že ničemu takovému nevěřím.