MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#46701 Re: Re: Svoboda Slovanů povstane z východu od Ruska

2015-04-23 04:07

#46678: - Re: Svoboda Slovanů povstane z východu od Ruska 

 Slováků žije v ČR opravdu hodně. Proč ne, když se jim tu líbí.

Ale docela rád bych viděl jak se primátorem Bratislavy stal Čech. Nebo dokonce I. místopředsedou vlády a ministrem financí zapsaným v rejstříku jako agent hlavní správy StB Praha.


Nepřihlášený uživatel

#46702 Re: Re:

2015-04-23 04:26

#46700: - Re:  

 Je to pitomec jak Ovčáček, myslí si, že "profesionální identifikace" s těmi kdo jej platí nemá vliv na jeho vlastní život. 


Nepřihlášený uživatel

#46703 Toto je podstatné a je smutné, že se lidmi jako je Zeman či Ovčáček musíme vůbec zabývat...

2015-04-23 04:56

 Pokud si o textu pana Peroutky v LN Ovčáček myslí, že je to důkaz náklonnosti pana Peroutky k libovolné totalitě, k libovolné zločinnosti, či dokonce i jen důkaz jeho pochybení jako intelektuála, tak bych řekl, že stejně jako včera, je Ovčáček ještě daleko větší ubožák než jsem čekal a než jsem si kdy i jen dovedl představit. 

Pokud tento ubožák skutečně přečetl stovky článků pana Peroutky a je schopen po takovém čtení prezentovat tak obrovskou a předevsím odpornou manipulativní lež, tak není pochyb, že je Ovčáček zrůda, neboť jen zrůdy zneužívají politickou moc. 

Znovu je potřeba říci, že text pana Peroutky právě dnes, kdy každý z nás je vlastně generálem po bitvě, můžeme vědět, jak dopadla II. světová válka, jak dopadla I.světová válka a jak probíhala okupace České republiky Německem a co se dělo po ní, jasně popsal co bude potřeba dělat a jakým způsobem je možné bojovat proti okupantům, že to otevřeným konfliktem nepůjde ani náhodou a jediná cesta jak by národ za takové situace mohl přežít, je pracovat v ilegalitě pro národ pro ochranu elit, zachování vzdělanosti, zachování rozvoje jazyka, tedy také do šuplíku psát literaturu, která bude popisovat zrůdnost okupace, bude jí dokumentovat např. . - To je smysl článku a to je to, čeho mnoho let potom držel disent v době okupace této země komunistickou pakáží po roce 1948 a po roce 1968, kdy taktéž za otevřený odpor komunistická pakáž hrozila fyzickou likvidací nejen organizátorům takových otevřených protestů. 

Ovčáček je bohužel opravdu zrůda. Zrůda, kteřá dostává zaplaceno za to, že si čte intelektuální perly české novinařiny a vyvodí z toho, že člověk abnormálně morální dokonce na světové poměry pochybil ve svém přesvědčení, ve své morálce. To je neuvěřitelné. K tomuto může dospět jen díte z nevědomosti nebo v dospělosti zrůda, která pak ovšem skutečně nemá co pohledávat ve veřejném prostoru. 

Co je na věci vlastně smutné dvojnásob, že pan Peroutka přesně pochopil zločinnost nacismu, jeho zrůdnost v celé jeho šíři a v podstatě předpovídal, jakých zločinů je režim schopen. Lidice, Ležáky jsou  dnešní symbol zrůdnosti, pan Peroutka dávno předtím než se Lidice a Ležáky staly symbolem zrůdnosti předpověděl, že se taková věc může odehrát. .


Nepřihlášený uživatel

#46704 Re: Re: Re: Svoboda Slovanů povstane z východu od Ruska

2015-04-23 05:30

#46701: - Re: Re: Svoboda Slovanů povstane z východu od Ruska 

 Na Slovensku zije spousta prijemnych a inteligentnich lidi .  Mam mezi nimi i dost pratel .

Spis mne udivuje fakt, ze si nekdo dovoli kritizovat pomery v hostitelske zemi, kde zije a pracuje.  Jestli neni spokojeny, at se vrati do sve domoviny . Kdyz budu zit a pracovat na Slovensku, nebudu se k tamni hospodarske a politicke situaci vubec vyjadrovat.

S primatorem a ministrem mate pravdu .  Totez lze rict o slovenskych umelcich, kteri zde trvale ziji .

Proto mne vadi, ze nejaky  BLB  nas poucuje, co mame delat a co si mame myslet  !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#46705 Re: Re: Antíci forever!

2015-04-23 07:38

#46694: Antyk - Re: Antíci forever! 

 A vida honibrk se zase ozval.

Bez přezdívky

#46706 ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ

2015-04-23 11:29

Nějakým zázrakem se podařilo dát dohromady většinu, která Miloše Zemana zvolila do funkce prezidenta republiky, které absolutně není hoden. Věřím, že i té většině došla trpělivost a svou tehdejší chybnou volbu napraví podpisem petice za odstoupení prezidenta. Není ostuda přiznat svou chybu. Ostuda je mít za prezidenta Miloše Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#46708 Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ

2015-04-23 11:37


Nepřihlášený uživatel

#46709 Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ

2015-04-23 11:38

Prezident soudný je, zkouší, kam je možné až zajít. On je přece hlava státu.

Myslím, že jako občané, mu bychom měli dát najevo, že jisté hranice tady jsou.

A to nejen pro běžného občana, ale i pro hlavu státu.

Kam až necháme Miloše Zemana s jeho výroky zajít?

#46706: Bez přezdívky - ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ 

 


Nepřihlášený uživatel

#46710 Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ

2015-04-23 11:39

#46709: - Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ 

 Možná si prezident myslí, že jako hlava státu smí vše, ale to je velký omyl.


Nepřihlášený uživatel

#46711 Re: Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ

2015-04-23 11:47

#46710: - Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ 

 Miloš Zeman je dokonce takový ubožák, že nezná Ústavu, neví že státní moc lze uplatňovat jen v souladu se zákonem a podle zákon. Pokud prezientovi zákon jak má jedna chybít, za normální situace musí požádat parlament, aby zákon vytvořil. Má-li snad pochybnosti o lhůtách, které mu Ústava nepředepisuje, je naprosto logické, že má jednat neprodleně, tedy bez jakýchkoliv průtahů. 

 

Článek dva odstavec tři platí i pro Zemana a to přestě, že Ústava dále říká, že prezident není ze svého jednání nikomu odpovědný. Nemůže si dělat "co chce" musí jednat jen a pouze v souladu se zákonem a pro něj více než pro kohkolikv jiného je zákone celá ústava ne nějaké vytrhávání vět z kontextu. 

Článek 2


(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.


Nepřihlášený uživatel

#46712 Re: Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ

2015-04-23 11:48

#46710: - Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ 

 V případě Zemana hovořit o tom, že myslí, když roky trpí alkoholovou demencí je vskutku dosti přehnané. 


Nepřihlášený uživatel

#46713 Re: Re: Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ

2015-04-23 12:15


Nepřihlášený uživatel

#46714 Re: Re: Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ

2015-04-23 12:16

#46712: - Re: Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ 

 BOHUŽEL TAM JEŠTĚ CHVÍLI BUDE ASI SEDĚT, MUSÍME TO VYDRŽET!!!


Nepřihlášený uživatel

#46715 Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ

2015-04-23 12:26

#46714: - Re: Re: Re: Re: ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ 

 Nemyslím si, že bychom to měli strpět. Myslím si spíše, že bychom měli požádat Sněmovnu a Senát o to, aby situaci na Hradě začaly řešit.  Jsme dokonce přesvědčen, že zpravodajské služby státu mají dostatek informací o tom, že se z Hradu unikají utajované skutečnosti nejen Českéš republiky. Zeman si neposlal KGBáka Remka do Ruska jen tak proto, že je to vzorný komunista. 


Nepřihlášený uživatel

#46716 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 14:33

#46698: - Re: Re: Re: Re: Re:  

        Ne bolševici nic do arabského světa nerozšířily. Tady je text z Wikipedie, který naznačuje to, kdo měl podíl na jejich rozšíření.

 

Dílo bylo zpopularizováno odpůrci ruského komunistického  revolučního hnutí a bylo šířeno po ruské   revoluci v roce 1905.Světové známosti však dosáhlo až po bolševické revoluci v roce 1917 , kdy názor, že bolševismus byl židovským spiknutím na ovládnutí světa, vyvolal široký zájem o Protokoly. V západním světě bylo dílo široce rozšiřováno především ve 20. a 30. letech dvacátého století  jejich tisk byl financován Henry Fordem  a Protokoly „tvořily významnou roli v nacistickém ospravedlnění genocidy Židů během holocaustu“),[4] a přestože, po porážce nacismu ve druhé světové válce , jejich používání coby nástroje propagandy postupně odeznělo, jsou současnými antisemity i nadále používány.[3][5]

 

   Nejdřív tedy se rozšířily do Evropy, či také Ameriky a odtud pak do arabského světa, tam jsou ovšem dodnes ještě brány jako "trhák". 

   Ne, podstata tohoto díla nevyjadřuje vůbec nic ruského. To že podle podobného mustru řídí Rusové portál "Parlamentní listy" , tak to je prosím spiklenecká teorie místních lumpkavárníků. A je to pověra. Pověra spočívá na tom, že se míní, že proto, že Rusové jakože stvořili "Sionské Protokoly" komplenně celé, vykázali tím schopnost vytvářet podobný druh idejí a mistrovsky tuto schopnost využívat i dnes. Pravda je taková, že to slátání Jollyho textu carskou ochrankou bylo mnohdy neobratné a bylo to šito evidentně "horkou jehlou" což ukazuje polský historik Janusz Tazbir. Dnešní ruští politikové, novináři, ani komentátoři v podobném duchu nepracují. Lžete vy když tvrdíte že ano.

Tak co pane petente, je to pro Vás dostačující množství argumentů?


Nepřihlášený uživatel

#46717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 14:56

#46716: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Po válce bolševici v CCCP využili text a rozšířili jej do arabského světa.  

Naopak, text je bytostně ruský, vznikl v Rusku a je to jeden se symbolů jak ruská pakáž "pracuje", jak pracovala NKVD, KGB a dnešní FSB. 

Protokoly jsou řekl bych dokonce jedním ze symbolů ruské ubohosti, stejně jako je román Mistr a Markétka od Bulgakova symbolem té lepší stránky Rusů. 

Neonacisticko - bolševické parlametní listy nejsu ničím jiným než čírou ruskou propagdou, která se snaží vyvolat dojem, že demokracie je "řízena" odkudsi ze zákulí, přitom každný z nás může kdykoliv kadidovat do libovlného zastupitelstva a to od těch místních až po ta státní či dokonce do EP. Nikdo mu v tom ani v nejmenším nebude bránit. Nikdo mu také nebude bránit ve vstupu do politické strany či dokonce ve vytvoření strany vlastní. 

Ne bohužel všechny servery tak skvěle sdruženy na pravdive.eu jsou ve svém konání naprosto totožné, vyvolávají dojem, že demokrace je celá řízena spiklenci. Tedy nikoliv já, ale ten kdož obhajujete neobhajitelné, je tvořitel spikleneckých teorií a proto je velmi pravděpodobné, že jste placen ruskou pakáží. 

 

Mimochodem proto je velmi snadné demaskovat ruskou propagandu, neboť musí (nic jiného jí nezbývá) napadat samu podstatu demokracie a tedy transparentnost státní moci. Musí vytvářet "spiklenecké teorie" neboť bez těchto spikleneckých teorií jsou lži ruské propagandy snadno viditelné a co více, je na provní pohled zřejmé, že se jedná o lži. Až přitom, když "připustíme" spiklenecké teorie stávají se ony lži "uvěřitelnými", ale vždy jen na pozadí oněch spikleneckých teorií. 

S Ruskem je bohužel stále stejné. Rusko se opravdu za sto let bolševismu neposunulu ani o milimetr kupředu, naopak se nyní zdá, že se posunulo hodně k počátkům bolševismu. 

Nepochybuji o tom, že Rusko přijde s novými Protokoly a nepochybuji o tom, že již dnes do arabského světa něco takového šíří a nepochybuji o tom, že je to nyní šířeno na Ukrajině.  Nic spikleneckého na mém přesvědčení není, odvíjí se od spikleneckých teorií, které Rusové šíří nejen v parlamentních listech, ale i ve svých mediích, viz. ruské komentáře z průjezdu amerického konvoje.  


Nepřihlášený uživatel

#46718 Jak asi vyzní chvála Vlasovců v Rusku, jak to bude ruská pakáž komentovat?

2015-04-23 15:12

Zeman: V Moskvě uctím vojáky Rudé
armády i vlasovce. Udělali dobrou věc

Nejpravděpodobnější komentář Tiskové agentury sovětskovo sajůza TASS:

Prezidentovi Zemanovi bylo nedovoleno se účastnit vojenské přehlídky a zároveň mu bylo přikázáno úctít památku fašistů. 

Zeman je dle mého názoru zločinec. Nepochybuji, že opět zneužije svojí moc. 


Nepřihlášený uživatel

#46719 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 15:49

#46717: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

     No vidím, že jste nevzal v úvahu ani jediný z argumentů, jenž se o historii opírá. Melete si pořád tu svoji snůšku hovadin a pověr. Co ovšem čekat od zaujatého magora, nebo v horším případě placeného trolla ? Tady na tomto příkladě je vidět, že se korektní diskusi nikdy vést nepokoušíte.

 


Nepřihlášený uživatel

#46720 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 15:55

#46716: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jestli chcete argumentovat Wikipedií tak se není o čem bavit, je to jeden nedůvěryhodných zdrojů. Bohužel.


Nepřihlášený uživatel

#46721 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 15:57

#46719: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jako placený se zde chováte vy.


Nepřihlášený uživatel

#46722 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 16:06

#46719: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Netvrdím nic jiného, že pamflet vznikl v Rusku. Tvrdím, že Protokoly rozšířili bolševici po II. světové válce do arabského světa, dohledejte si, že tomu tak bylo. 

Tvrdím také, že Protokoly jsou do jisté míry typická ukázka, ruské manipulace s fakty a jejich zneužíváním. Přesah do dnešní dnů je nejen v tom, jak například televize Putin manipulovala s informacemi o průjezdu Američanů ČR, ale také v tom, jak je zkreslována zkutečnost např. v parlametních listech na pozadí vyvolávání dojmu, že demokracie je "odkudsi řízena". 

A nerozporuji dokonce vůbec nic, co je na wiki uvedeno. Jste to naopak vy, kdo tvrdíte, že Protokoly nejsou ukázkou ruské práce přestože vznikly v Rusku, což se mi zdá poněkud zvláštní, když to sám dokládáte odkazem na wiki a naznačujete, že se do arabského světa rozšířili z ameriky, což se z článku ve wiki také vyčíst nedá. Divná věc tedy vaše manipulace a protože to divné je, vypadáte na ruského trolla. 

Co je navíc tohle za strašný blábol?

"vytvářet podobný druh idejí a mistrovsky tuto schopnost využívat i dnes" 

Protokoly jsou snad nějaká "idea" - jsou přece nesmyslem, lží, pamfletem. vy se blbe sám usvědčujete z toho, že těm blábolům věříte a ještě navíc si myslíte, že rusové umí "mistrovky využívat schopnosti lži vytvářet".  

Je to děs co vy jste to za pakáž. 

 


Nepřihlášený uživatel

#46723 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 17:54

#46722: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Rohodně bylo daleko více zdrojů možností rozšíření tohoto plagiátu do arabského světa, než prostřednictvím bolševiků. Za komunismu, ačkoli zde byla i silná "protisionistická" kampaň hlavně v době Stalina, se tyto Protokoly vydávat u nás nesměly. Proto nepovažuji za důvěryhodné brát v úvahu, že by hlavním zdrojem šíření "Protokolů" do arabského světa bylo právě bolševické Rusko. Pokud je informace na wiki pravda a Henry Ford do rozšíření protokolů něco investoval, nelze ani vyloučit, že se šířily také ve Spojených Státech a proto, že Spojené Státy byly už v té době ve stadiu "MultiKulti", leckdo mohl mít zájem šířit tento plagiát i od tam. Že bych na to měl notářem potvrzený okolkovaný důkaz, to pravda tvrdit nemohu, snažím se ovšem i argumentovat v duchu logiky. Masívní rozšíření po Evropě je všeobecně známé a z ní bylo také mnoho bran k rozšíření tohoto zrůdného plagiátu.

   Do záběrů v ruské televizi se nevešlo víc odpůrců, než v kameře bylo zabráno. Je na ruském diváku a jeho rozhodovacích schopnostech, co ruským zdrojům uvěří, nebo ne. Tyhle šmečka dělají státní nebo jinak lobovaný media celkem běžně, histerie kolem ruské tv se mi zdá přemrštěná, ale reakci Rusofobů chápu. Neopoměli jste to patřičně nafouknout. Jen mi nezkoušejte namluvit, že západní media se takto nikdy nechovala. 

   A opravuji pojmovou chybu ve vaší první větě: Pamflet nevznikl v Rusku. Pamflet s veškerým myšlenkovým obsahem vznikl ve Francii. Z pamfletu byl teprve v Rusku stvořen plagiát a díky neobratnosti jak byl sesmolen, mohlo být basilejským soudem odhaleno, že to není skutečný židovský návod, ale pouze podvod. Podvod, co provedla uzavřená skupina lidí a který nelze přeměňovat na cosi jako vrozenou vlastnost Rusů. To prostě přijatelné není.

    A ten závěr, no to jste se dobře zasukoval. Zdroj v myšlenek v těchto protokolech pochází i z Machiavelliho idejí. Machiavelli je prosím uznávanou osobností v oblasti filosofie a je v učebnicích. V jeho případě lze hovořit o idejích jež sloužily k zachování státu. I když se leckomu tyto ideje líbit pravda nemusí. Rusové nemají sklon vytvářet tyto myšlenky stejným způsobem.


Nepřihlášený uživatel

#46724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 19:12

#46722: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Napsal jste:

"  Protokoly jsou snad nějaká "idea" - jsou přece nesmyslem, lží, pamfletem. vy se blbe sám usvědčujete z toho, že těm blábolům věříte a ještě navíc si myslíte, že rusové umí "mistrovky využívat schopnosti lži vytvářet".  "

Já si právě nemyslím, že by něco takového Rusové doopravdy uměli. To jen vy se snažíte v lidech vzbudit ten dojem, že to tak je. Nevěřím ani omylem, že by "Protokoly Sionských Mudrců" byly výtvorem Židů a použitelným návodem k ovládnutí světa. Nevím, co mi tu chcete vlastně podsouvat. Z mého textu by to mělo být každému dostatečně patrné že ničemu takovému nevěřím. 

 


Nepřihlášený uživatel

#46725 Re: Re:

2015-04-23 19:33

#46610: - Re:  

 Tak to je na několik žalob. Už se na tom pracuje.