Zákaz norování

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci

2015-04-21 16:00

#177: liška - Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci 

 Ale jistě. Jak je jinak možné, že jsem jakživa (a nikdo jiný taky ne) v dohledné době neviděla žádného prvohorního živočicha? Že nemáte slov je v pořádku. Zkuste mě nebrat jako bezcitného cynika, ale jako člověka, co vám vrací do ksichtu stejně otravnou logiku.

Osobně jsem se zasloužila o pomoc přírodě a zvířatům ve svém životě dost na to, abych nemusela nikomu nic dokazovat.

O to opravdu nestojím. Jen podotýkám, že jsem neviděla racionální důvod, proč navyšovat počty lišek v našich lesích, když jsem tu zastihla pouze argumenty ohledně toho, jak "nádherné zvíře toužící po životě" to je. 

Týrání a zabíjení zvířat je dost podstatný rozdíl. Stejně jako týrání a zabíjení lidí. Týrání je zbytečné a neužitečné (schválně se snažím vyhýbat subjektivnímu popisu). Zabíjení je ale v některých případech nutné. Všeho však s mírou.

Mimochodem, je smutné spíše to, že tu věříte vlastním lžím. Ale osobně mi to může být jedno. Tento zákon, který je popsán na tomto webu, by stejně neměl reálnou šanci obstát. 

Odpovědi

liška

#195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci

2015-04-21 20:34:41

#183: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci 

 Nejspíš hodně španě čtete. Tady jde o norování, ne o zákaz lišku zatřelit. A děkuju za to, že mám podle vás ksich. A proč sem pletete pvohory? Kdo po vás chce co dokazovat?

Hlavně je smutné to, že lidi jako vy, jsou přesvědčeni o tom,že jen oni mají pravdu. Ostatní lžou, nic o tom neví a jsou bytovkáři, kteří vůbec netuší , jak to v lese vypadá. Blahopřeju.