Zákaz norování

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153 Re: Re: žalovníčci

2015-04-19 20:41

#148: - Re: žalovníčci 

 Já se tu ale bavím o norování které chcete zakázat... na zkouškách konkrétně mě zajímá. Já nejsem žádnej vrahoun... naopak jsem vždy byl velký zastánce ochrany zvěře a živých bytostí. Jsem i u greenpeace. Jen nechápu, jak kvůli pár exemplářům (s prominutím debilům), chcete vzít práci slušným lidem, kteří té přirodě OPRAVDU pomáhají. Raněným zvířatům, krmí je v zimě kdy nemají co jíst, starají se... vy taky všechno vidíte jen z jedné strany. Ve všem jsou zlí lidé. Ve školách, ve vládě, v myslivosti, ve sportech, v nemocnicích.... češi obzvlášť. Jeden něco udělá a hned se to chce zakazovat. Téměř celá má rodina jsou myslivci... nebaví se vražděním, psi jsou perfektně vycvičení na nalezení raněné zvěře a podobně. Zas taky neházejte všechny do jednoho pytle. Já jdu v létě se svým border teriérem na nornické zkoušky... po sté opakuji BEZKONTAKTNÍ NOROVÁNÍ... kdy se pes lišky ani nedotkne. Je to náhrady za případné přemnožení krys, které je třeba vyhnat z nor. Myslivci se snaží udělat to... co pokazili například v Austrálii, kde je vše přemnožené a vraždí se to navzájem. Pokud z historie vím, tak spoustu druhů vyhynulo... protože se prostě pozabíjí kvůli nerovnováze. Tu se tam ti správní myslivci snaží nastavit. Ale to nás sakra učili už na základce. Hajnej i myslivci pomáhají lesům. To že je tu pár pitomců co toho zneižívají... kde nejsou?! jen nechápu, proč zakazujete tak bezpečnou zkoušku jako norování. Spoustu lidí přijde o práci, o peníze a podobně. Vždy jsem měl raději zvířata než lidi, jsem jimi obklopen... ale vím kde jsou hranice. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#154 k

2015-04-19 20:47:26

#153: - Re: Re: žalovníčci 

 když byste byla třeba učitelka ve školce... a nějaká paní někde ubližoval dětem a lidi by vystavili petici, aby zavřeli školky, odsoudili všechny učitelky a kdo ví co. Taky byste se vztekali. Kvůli pár z milionu suďme všechny... ovšem. 

liška

#156 Re: Re: Re: žalovníčci

2015-04-19 21:01:08

#153: - Re: Re: žalovníčci 

 Chci věřit, že patříte k těm slušným, ale přesto s vámi nemůžu souhlasit, že bezkontaktní norování je pro lišku bez potíží. V první řadě se musí sehnat lišče do nory, takže mámu zabít. Pak sebrat vyděšená liščata a připravit je na norování. To vážně věříte, že ta liška je v umělé noře v pohodě? Píšete že máte raději zvířata než lidi. Zkuste si prosím představit, jak jim asi je. Jak je těm mláďatům, které vidí co myslivci udělali mámě a teď jsou na řadě ony. Mají stejné myšlení jako lidi, stejně se radují, bojí, milují a nenávidí. Cítí stejně bolest. Ptám se vás, je to vážně nutné? Vždyť se pořád píše, že vysoká je přemnožená a liška ji loví, tak v čem je problém? Stejně jako vlci, které jsme tu vyhubili loví divočáky.  

liška

#157 Re: Re: Re: žalovníčci

2015-04-19 21:10:08

#153: - Re: Re: žalovníčci 

 A ještě jedna věc. Vyhánět krysy, kdyby se přemnožily? Krysu přece loví liška . To si dost odporuje. A vyhynutí druhů způsobil člověk svým neustálým zasahováním do přírody.