MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44862 Liberec v době, kdy tam byli Amíci....

2015-04-02 09:44

"Masivní odpor v Liberci v praxi"

Tři mladí lidé postávající s vlajkou CCCP a nikdo si jich nevšímá. Tedy křikl jsem na ně, ať jdou k ..... s tou propagandou nacismu a oni nechápavě koukali a pak veřejně tvrdili, že propagují komunismus :-). Tedy odvětil jsem, ale to je přece to samé a oni se opět tvářili, že ničemu nerozumí, přitom jasně porušovali zákon, propagovali a veřejně se k tomu přiznávali ideologii potlačující práva a svodobody občanů.

Stát s vlajkou CCCP na veřejnosti je totéž jako stát s vlajkou s háhovým křížem, není mezi těmito ideologiemi žádný rozdíl. Je ale podivné, že policie hákové kříže se snaží postihovat, kdežto vlajky CCCP nikoliv. 

Na přechodu Harrachov, odkud byly záběry skutečně komunistů několik bylo. Ve 2 hodiny už jich bylo hodně málo. Slovně se pokoušeli nadávat, ale to bylo vše na co se zmohli. Měli sebou jakousi "ikonu" kluka, který se stylizoval do Lenina a ten také měl vlajku CCCP. Při upozornění, že jedná protiprávně vlajku stočil i tento Lenin. Měl sebou dva pitomce, kteří "argumentovali" obvyklými bláboli, že chtějí aby všichni byli se všemi atd., ale velmi je zaskočila jakákoliv věcná a rychlá reakce. S počtem mrtvol v Rusku se evidentně přes veškerou bolševickou masáž nebyli schopni nějak smířit či je nějak omlouvat, byli velmi zaskočení, že podstatné je právě ono bolševické vraždění nikoliv vlastní ideologie a o vraždění evidentně věděli své. 

Na argument, že by bez váhání všechny lidi s vlajkami nechali komunisti zavřít či dokonce povraždit, pokud by k tomu dostali příležitost evidentně reagovali velmi zdrženlivě, neboť se s takvou věci a takovým vyhrožováním, že si tak opět s opozicí poradí se jisto jistě na schůzích setkávají. 

 

Ano ruské propagandě se nedá věřit vůbec nic. Navic, když Harrachovem projela ruská pakáž s ruskou vlajkou ve volvu. Proč, když se tak dobře cítí v takovém autě a tady na západě, proč se necítí blbě s jejich bolševickým myšlením. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44863 Nepleť si pojmy a dojmy, debile.

2015-04-02 10:14:27

#44862: - Liberec v době, kdy tam byli Amíci.... Tedy křikl jsem na ně, ať jdou k ..... s tou propagandou nacismu

 Ty osle, vždyť ani nevíš, co je to fašismus a nacismus. Socialismus postátňuje největší firmy, doly, energetiku, automobilky, atd v zemi.

Fašismus a nacismus je pokračující kapitalismus ve své nezrůdnější zločinecké formě.. Národní socialisté v Německu nikdy nepostátnili velkokapitál. Soukromé vlastnictví za Hitlerova národního socialismu zůstalo ZACHOVÁNO, TY  TOTÁLNÍ TROTLE.Kruppovy závody, pobočky Forda, IG Farben, Bayer, banky, doly, ...atd...to všechno bylo v soukromém vlastnictví, debile.

Národní socialisté byli velkoprůmyslníci, velkobankéři, atd.což NENÍ NORMÁLNÍ.Socialismus se konal v Německu z otroctví porobených národů, vyvlastněných židů, atd.Buržoazie, kapitalismus, fašismus a nacismus jedno jsou.

SA mani a jejich vedení hodlali pokračovat v socialistické revoluci , ale byli postříleni. vELKOPRŮMYSLNÍCI V NSDAP měli panickou hrůzu ze skutečného socialismu.

Ze stejného důvodu mají panickoou hrůzu příslušníci kriminální Tuneldědkovi velkozlodějské party. Jak říkal Havloid, realizátoři mafiánského kapitalismu.

USA vyplácejí důchody nacistickým zločincům. Ty také používali k realizaci svých ohavných zájmů, viz Verner von Braun, válečný zločinec, člen SS a NSDAP a řada jiných .