MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#44851 Re: Re: Co podnikatel, to daňový únikář

2015-04-02 04:02

#44772: - Re: Co podnikatel, to daňový únikář 

 Ještě k registračním pokladnám:

To ani nemluvím o tom, že Babiš chystá výjimky. To znamená, že ne všichni budou muset mít reg. pokladny. To bude totální "mrdník". Pracuje dobře soudruh BUREŠ. Rozděl, rozvrať a PANUJ.


Nepřihlášený uživatel

#44852 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 04:35

#44815: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Váš příspěvek do diskuze, že v r. 1968 nás v podstatě obsadili Ukrajinci, by nestál za odpověď, kdyby nebyl propagandou, které mohou někteří nepamětníci uvěřit. Buďto jste mlaďoch nebo demagogický stařec.

Takže: "co nejrychlejší přesun do ČSR mohli stihnout pouze Ukrajinci, protože byli ve svém vojenském okruhu nejblíž". Haha a LOL.

V květnu r. 1968 bylo na území ČSSR zahájeno velitelsko-štábní cvičení vojsk Varšavské smlouvy. Mělo trvat 3 týdny. Po oficiálním ukončení cvičení, jsme tyto jednotky nemohli dostat z našeho území. 3 týdny jim bylo málo na přípravu  invaze. Odjížděli až koncem června, resp. v červenci r. 1968.

Všechny jednotky byly rozmístěny bezprostředně za našimi hranicemi. Pro vojáky cvičení pokračovalo. Vojáci, kteří byli na našem území byli vystřídáni novými vojáky, kteří neměli potuchy o co jde. Žádní Ukrajinci. Většinou to byli vojáci, kteří ani neuměli pořádně rusky.

Toto cvičení (za našimi hranicemi) spočívalo v udržování jednotek v bojové pohotovosti, vyzbrojení ostrou municí (žádné takové cvičení se s ostrou municí nedělá), ve výměně vojáků a jejich politickém školení.

To je zatím vše. Musel bych napsat mnoho stran.


Nepřihlášený uživatel

#44853 Re: Re: Re:

2015-04-02 04:55

#44849: KVZ - Re: Re:  

 KVZ - poděl se s námi o tvou pohádku. Určitě bude napínavá.

Jsi zvrhlý jedinec, samolibý a plný lásky k sobě. Zasloužíš si pouze lítost.


Nepřihlášený uživatel

#44854 Re: Re:

2015-04-02 06:59

#44848: Milan - Re:  

Milane, nema cenu reagovat na komunisticke zvasty, oni zadny argument neuznaji, melou svoji "pravdu" stale dokola.  Moje babicka jednou vypravela, jak videla nemecke vojaky, kteri vzdavali cest rakvi, kdyz kolem prochazel pohrebni pruvod .

ONA  NEZPOCHYBNOVALA  VALECNE  ZLOCINY  NEMCU ,  UTRPENI  MILIONU  LIDI ,  KTERE  ZAVINILI ,  POUZE  POUKAZALA  NA  JISTOU  KULTIVOVANOST .  MNOHO  NEMECKYCH  VOJAKU  BYLO  NESTASTNYCH ,  ZE  MUSELI  DO  VALKY .  VSICHNI  NEBYLI  FANATICI !

Na konci valky ubytovala nase rodina tri ruske dustojniky, osvoboditelum bylo treba pomahat.  Rano je babicka jeste vybavila proviantem na cestu.  Po par hodinach zjistili, co vsechno ukradli - sperky, penize a spoustu dalsich veci . Babicka uz nezije, ale moje mamka si to dobre pamatuje, bylo ji uz deset roku.

Nic neni pouze cernobile !  V kazde spolecnosti se najdou slusni lide, stejne jako svine!  A je lhostejne, jestli se jedna o Rusy, Nemce, nebo jinou narodnost.

Zdravim Vas a preji pekny den.


Nepřihlášený uživatel

#44855 Re: Re: Re: Co podnikatel, to daňový únikář

2015-04-02 07:03

#44851: - Re: Re: Co podnikatel, to daňový únikář 

 Ano je to v tomto státě opravdu děsivé. 


Nepřihlášený uživatel

#44856 Re: Re: Re: Ruská pakáž kdysi a ruská pakáž dnes, stále totéž...

2015-04-02 07:06

#44854: - Re: Re:  

 Nejhorší je, že stejná věc stala nám v roce 1999, kdy moje matka nechala na domu pracovat dva "takové", výsledek byl naprosto totožný. Já jsem byl tou dobou v zahraničí a tedy moje pokoje prošli opravdu dokonale, prsten mé přítelkyně po zemřelé matce, kožená budna, mobilní telefony, obecně všechno zlato.  Vykradli vše v našem pokoji, přestože jsem se znali, právě proto, že věděli, že je budeme shánět až po návratu. 

Přestože víme kde bydlí, známe i část rodiny. Na dopisy samozřejmě nereagovali a v mém městě se už nikdy neobjevili. 

Je to opravdu odporná pakáž bez jakékoliv morálky, kultury a znalostí. Jsou to opravdu jen a jen zloději. 


Nepřihlášený uživatel

#44857 Nedivte se, zahraniční dělníky zve buržoazie

2015-04-02 08:35

A našim státním občanům krade práci a peníze na sociální pojištění. 50 Kč/hod to se přece vyplatí lumpenburžoazii pozvat Ukrajince a Islámisty. Že vzroste kriminalita, vraždění, asociální jednání je buržoazii šuma fuk. To obserou přece ti hnusní domorodci.  Hlavně že maximalizuje  podnikatelům zisk. Sociální dávky se ukradnou domorodcům a dají Cikánům a přistěhovalcům. A ti pak domorodce navíc okrádají, ničí a vytlačí z trhu práce. OBRAŤTE SE NA PODNIKATELE, TOHOTO STÁTU VELITELE.


Nepřihlášený uživatel

#44858 Registračním pokladnám ANO

2015-04-02 08:40

Chtěl bych vidět vám do tváří,

vy daňoví únikáři.

Nyní máte po ptákách,

Babiš vám dal po šlapkách.

Děláš dobře Andreji,

vidíš jak se

vztekají.

V hospodách se nedá žrát,

okradou vás akorát.


Nepřihlášený uživatel

#44859 Re: Registračním pokladnám ANO

2015-04-02 09:05

#44858: - Registračním pokladnám ANO 

 No, no, anonysto aby si se z toho svého stbáka neudělal.


Nepřihlášený uživatel

#44860 Re: Registračním pokladnám ANO

2015-04-02 09:38

#44858: - Registračním pokladnám ANO 

 Ruský trolle není divu, že se snažíte sputit diskusi o StBákovi Babišovi, to je vskutku přesně ten, co to s  vámi ruskou pakáží táhne ve velkém.  Je to smutná realita, nikdo v této zemi neviděl po revoluci StBáka který by nekradl, o všech StBácích o kterých se kdy psalo tak vždy s nějakým děsivým průserem, zlodějinou, paktováním se s mafiány atd.  Babiš je "výjímka"? Jak se mu to přihodilo? 


Nepřihlášený uživatel

#44861 Bylo jednoznačně potřeba se jít na Amíky podívat....

2015-04-02 09:39

....pokud vše dobře dopadne a ruská pakáž se nebude roztahovat, je možné, že už je nikdy neuvidíme, což by samozřejmě bylo na jednu stranu velmi dobře.  

Co všechny Amíky v Liberci i Praze spojovalo bylo to, že jsou to obrovští sympaťáci. Na jednu stranu by se chtělo říci, že americká propagnada vybrala "ty pěkné", na druhou stranu je to spíše tak, že díky tomu, že jsou to lidé, kteří vyrostli ve svobodné zemi, sami se rozhodli, že část života věnují obraně své vlasti a demokracie, tak také mohou být šťastni. Jsou to parádní mladí lidé, kéž by nikdy zbraně nemuseli použít ve skutečném boji a kéž jsou oni i naši vojáci skvěle k boji připraveni, minimálně tak skvěle s tak dokonalými zbraněmi, aby to odstrašilo jakoukoliv zločineckou pakáž Putinem počínaje.  


Nepřihlášený uživatel

#44862 Liberec v době, kdy tam byli Amíci....

2015-04-02 09:44

"Masivní odpor v Liberci v praxi"

Tři mladí lidé postávající s vlajkou CCCP a nikdo si jich nevšímá. Tedy křikl jsem na ně, ať jdou k ..... s tou propagandou nacismu a oni nechápavě koukali a pak veřejně tvrdili, že propagují komunismus :-). Tedy odvětil jsem, ale to je přece to samé a oni se opět tvářili, že ničemu nerozumí, přitom jasně porušovali zákon, propagovali a veřejně se k tomu přiznávali ideologii potlačující práva a svodobody občanů.

Stát s vlajkou CCCP na veřejnosti je totéž jako stát s vlajkou s háhovým křížem, není mezi těmito ideologiemi žádný rozdíl. Je ale podivné, že policie hákové kříže se snaží postihovat, kdežto vlajky CCCP nikoliv. 

Na přechodu Harrachov, odkud byly záběry skutečně komunistů několik bylo. Ve 2 hodiny už jich bylo hodně málo. Slovně se pokoušeli nadávat, ale to bylo vše na co se zmohli. Měli sebou jakousi "ikonu" kluka, který se stylizoval do Lenina a ten také měl vlajku CCCP. Při upozornění, že jedná protiprávně vlajku stočil i tento Lenin. Měl sebou dva pitomce, kteří "argumentovali" obvyklými bláboli, že chtějí aby všichni byli se všemi atd., ale velmi je zaskočila jakákoliv věcná a rychlá reakce. S počtem mrtvol v Rusku se evidentně přes veškerou bolševickou masáž nebyli schopni nějak smířit či je nějak omlouvat, byli velmi zaskočení, že podstatné je právě ono bolševické vraždění nikoliv vlastní ideologie a o vraždění evidentně věděli své. 

Na argument, že by bez váhání všechny lidi s vlajkami nechali komunisti zavřít či dokonce povraždit, pokud by k tomu dostali příležitost evidentně reagovali velmi zdrženlivě, neboť se s takvou věci a takovým vyhrožováním, že si tak opět s opozicí poradí se jisto jistě na schůzích setkávají. 

 

Ano ruské propagandě se nedá věřit vůbec nic. Navic, když Harrachovem projela ruská pakáž s ruskou vlajkou ve volvu. Proč, když se tak dobře cítí v takovém autě a tady na západě, proč se necítí blbě s jejich bolševickým myšlením. 


Nepřihlášený uživatel

#44863 Nepleť si pojmy a dojmy, debile.

2015-04-02 10:14

#44862: - Liberec v době, kdy tam byli Amíci.... Tedy křikl jsem na ně, ať jdou k ..... s tou propagandou nacismu

 Ty osle, vždyť ani nevíš, co je to fašismus a nacismus. Socialismus postátňuje největší firmy, doly, energetiku, automobilky, atd v zemi.

Fašismus a nacismus je pokračující kapitalismus ve své nezrůdnější zločinecké formě.. Národní socialisté v Německu nikdy nepostátnili velkokapitál. Soukromé vlastnictví za Hitlerova národního socialismu zůstalo ZACHOVÁNO, TY  TOTÁLNÍ TROTLE.Kruppovy závody, pobočky Forda, IG Farben, Bayer, banky, doly, ...atd...to všechno bylo v soukromém vlastnictví, debile.

Národní socialisté byli velkoprůmyslníci, velkobankéři, atd.což NENÍ NORMÁLNÍ.Socialismus se konal v Německu z otroctví porobených národů, vyvlastněných židů, atd.Buržoazie, kapitalismus, fašismus a nacismus jedno jsou.

SA mani a jejich vedení hodlali pokračovat v socialistické revoluci , ale byli postříleni. vELKOPRŮMYSLNÍCI V NSDAP měli panickou hrůzu ze skutečného socialismu.

Ze stejného důvodu mají panickoou hrůzu příslušníci kriminální Tuneldědkovi velkozlodějské party. Jak říkal Havloid, realizátoři mafiánského kapitalismu.

USA vyplácejí důchody nacistickým zločincům. Ty také používali k realizaci svých ohavných zájmů, viz Verner von Braun, válečný zločinec, člen SS a NSDAP a řada jiných .


Nepřihlášený uživatel

#44864 Re: Nepleť si pojmy a dojmy, debile.

2015-04-02 10:28

#44863: - Nepleť si pojmy a dojmy, debile. 

 Běž si kecat na své rusofašistické stránky prorusácký trolle a neotravuj mezi slušnými lidmi.


Nepřihlášený uživatel

#44865 Re: Nedivte se, zahraniční dělníky zve buržoazie

2015-04-02 10:35

#44857: - Nedivte se, zahraniční dělníky zve buržoazie 

 Je nezbytné reagovat. Proto, aby si někteří lidé nemysleli, že máte pravdu.

Nevím jestli se počítáte mezi vámi vzpomínané "hnusné domorodce", ale nezaměstnanost u nás je minimální. Je 20 až 30.000 volných pracovních míst, které Úřady práce nejsou schopny zaplnit. A pořád jich přibývá.

To, že píšete o Cikánech a přistěhovalcích, kteří vám kradou práci, to je více než směšné a je to jasné sdělení, kdo jste. Kdybyste chtěl pracovat, tak práci najdete, a to spíše nežli ten "Cikán". Píšete o trhu práce, ale je jasné, že nevíte o co jde a máte to pouze odposlechnuto z TV jako pojem, který vám nic bližšího neříká.

Pokud se mezi sebou vraždí "podnikatelé a jejich bílí koně", to by vám mělo vyhovovat. Vy jste ASOCIÁL. To je zjevné a jako takový nám nejste FUK. Rádi vám pomůžeme pochopit "běh světa". Nakonec, můžete si za naše peníze doplnit také vzdělání. Chce to ovšem zájem. V hospodě u piva to nevysedíte.

Kriminalita poroste, pokud se nebudeme schopni vyrovnat s drogami.

Měli bychom více pomáhat bezdomovcům. Jsou to lidé, kteří nevraždí (naopak jsou vražděni podobnými týpky, jako jste možná vy), neberou drogy, nekradou a přežívají díky tomu co najdou, vyžebrají a dostanou od neziskových humanitárních a náboženských organizací.

Vy ovšem na takovou pomoc nemůžete spoléhat, protože vy jste člověk plný zášti a xenofobie. A možná vám ani nic k životu nechybí a pouze otravujete studně s pitnou vodou.


Nepřihlášený uživatel

#44866 Re: Bylo jednoznačně potřeba se jít na Amíky podívat....

2015-04-02 10:44

#44861: - Bylo jednoznačně potřeba se jít na Amíky podívat.... 

 Já myslím, že to nebude dobře, když už tu pakáž nikdy neuvidíme.

Jsem pro zřízení rezervace. Také naši praprapravnuci by měli mít šanci vidět tu svoloč na vlastní oči. Umožníme jim tam žít podle jejich hesla: "Komunisticky pracovat, komunisticky žít".


Nepřihlášený uživatel

#44867 Ty vymydlenej pravicovej ubožáku

2015-04-02 11:26

To, že píšete o Cikánech a přistěhovalcích, kteří vám kradou práci, to je více než směšné a je to jasné sdělení, kdo jste.

Takže ty statisíce lidí na úřadech práce jsou pouze a jenom flákači, kteří nechtějí pracovat. Jdi tam mezi ně a řekni jim to do očí ty vykurvenče.

Obrovská nezaměstnanost v Západní Evropě. Jdi do Španělska a řekni jim to tam, ty zkurvená pravicová nařvaná svině.

Co pravičák , to totální arogantní  hajzl.

Co jste vy kůrvy slibovali lidem na počátku privatizace??? Prospěch, blahobyt, dobrou práci, skvělé platy a prosperitu. a DNESKA NA NĚ ŘVETE, ŽE JSOU FLÁKAČI. CO JSTE VY SAMI ?

Dnes je z toho černá můra a děs většiny občanů.

Co pravičák to podrazák.

KAPITALISMUS UVEDLI DO KRIZE SAMI ZLODĚJŠTÍ LUMPOVÉ , ZLODĚJI A PARAZITI  OKRÁDÁNÍM ZAMĚSTNANCŮ A DĚLNÍKŮ, OBROVSKOU NEZAMĚSTNANOSTÍ, PŘESTNĚ ŘEČENO NEZAMĚSTNANOSTNÍ GENOCIDOU NÁRODA.RÁDI PRODÁVÁTE SE ZLODĚJSKÝM ZISKEM, ALE ŽEBRÁCI NEMAJÍ ZA CO KUPOVAT. A VY BLBOVÉ SE TOMU STRAŠNĚ DIVÍTE. JSTE K SMÍCHU, BLBOVÉ.


Nepřihlášený uživatel

#44868 Re: Re: Bylo jednoznačně potřeba se jít na Amíky podívat....

2015-04-02 11:29

#44866: - Re: Bylo jednoznačně potřeba se jít na Amíky podívat.... 

 Ano, komunisté jsou odporná amorální svoloč. Nemyslím si, že bylo potřeba je živit v zologických zahradách. Ať si tu pakáž živí soudruh V.I.Putin. 

Antikavárník

#44869 Re: Ty vymydlenej pravicovej ubožáku

2015-04-02 11:30

#44867: - Ty vymydlenej pravicovej ubožáku 

 Naprosto souhlasím ti pravicoví kreténí by měli konečně vypadnout do té debilní ameriky!!!


Nepřihlášený uživatel

#44870 Re: Nepleť si pojmy a dojmy, debile.

2015-04-02 11:32

#44863: - Nepleť si pojmy a dojmy, debile. 

 Ano, jediný rozdíl mezi nacismem a komunismem je skutečně jen a jen v tom, jakým způsobem získáva zdroje. Komunisté je přímo ukradnou nacisté díky získané politické moci dále vykořisťují kapitalisty. 

Podstata zločinnosti, vraždění a zenužívání politiky je u obou zrůdných ideologíí naprosto totožná a to jak u té vaší komunistické tak u té nacistické. 

 


Nepřihlášený uživatel

#44871 Re: Re: Ty vymydlenej pravicovej ubožáku

2015-04-02 11:33

#44869: Antikavárník - Re: Ty vymydlenej pravicovej ubožáku 

 Jste jednoznačně a řadě vy, komunistická pakáž. Z této země již odešlo tolik inteligence, že je potřeba to vyrovnat a je potřeba, abyste se vy zločinecká komunistická banda odstěhovali do Ruska, pak by se snad přeci jen trochu zvýšil průměr morálky, kultury a znalostí v této zemi. 


Nepřihlášený uživatel

#44872 Drzost pravděpodobného KGBáka Klause je přímo nekonečná....

2015-04-02 11:40

Klaus žádá vyšetření případné korupce kolem své amnestie


Nepřihlášený uživatel

#44873 Re: Re: Re: Kdo je Káča?

2015-04-02 11:49

#44827: Asenad - Re: Re: Kdo je Káča? 

 Ale to je naše Káča, to není Kateřina Zemanová!


Nepřihlášený uživatel

#44874 Aktualne.cz, velmi zajímavý rozhovor....

2015-04-02 11:57

Rusko je mocností středního řádu. Ale považuje se za velmoc


Nepřihlášený uživatel

#44875 Re: Drzost pravděpodobného KGBáka Klause je přímo nekonečná....

2015-04-02 12:14

#44872: - Drzost pravděpodobného KGBáka Klause je přímo nekonečná.... 

 Ve skutečnosti to ani není tak, že je Klausova makroamnestie, ale je to spíše tak, že je to Klaus-Zemanova makroamnestie.