MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44863 Nepleť si pojmy a dojmy, debile.

2015-04-02 10:14

#44862: - Liberec v době, kdy tam byli Amíci.... Tedy křikl jsem na ně, ať jdou k ..... s tou propagandou nacismu

 Ty osle, vždyť ani nevíš, co je to fašismus a nacismus. Socialismus postátňuje největší firmy, doly, energetiku, automobilky, atd v zemi.

Fašismus a nacismus je pokračující kapitalismus ve své nezrůdnější zločinecké formě.. Národní socialisté v Německu nikdy nepostátnili velkokapitál. Soukromé vlastnictví za Hitlerova národního socialismu zůstalo ZACHOVÁNO, TY  TOTÁLNÍ TROTLE.Kruppovy závody, pobočky Forda, IG Farben, Bayer, banky, doly, ...atd...to všechno bylo v soukromém vlastnictví, debile.

Národní socialisté byli velkoprůmyslníci, velkobankéři, atd.což NENÍ NORMÁLNÍ.Socialismus se konal v Německu z otroctví porobených národů, vyvlastněných židů, atd.Buržoazie, kapitalismus, fašismus a nacismus jedno jsou.

SA mani a jejich vedení hodlali pokračovat v socialistické revoluci , ale byli postříleni. vELKOPRŮMYSLNÍCI V NSDAP měli panickou hrůzu ze skutečného socialismu.

Ze stejného důvodu mají panickoou hrůzu příslušníci kriminální Tuneldědkovi velkozlodějské party. Jak říkal Havloid, realizátoři mafiánského kapitalismu.

USA vyplácejí důchody nacistickým zločincům. Ty také používali k realizaci svých ohavných zájmů, viz Verner von Braun, válečný zločinec, člen SS a NSDAP a řada jiných .

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44864 Re: Nepleť si pojmy a dojmy, debile.

2015-04-02 10:28:30

#44863: - Nepleť si pojmy a dojmy, debile. 

 Běž si kecat na své rusofašistické stránky prorusácký trolle a neotravuj mezi slušnými lidmi.


Nepřihlášený uživatel

#44870 Re: Nepleť si pojmy a dojmy, debile.

2015-04-02 11:32:04

#44863: - Nepleť si pojmy a dojmy, debile. 

 Ano, jediný rozdíl mezi nacismem a komunismem je skutečně jen a jen v tom, jakým způsobem získáva zdroje. Komunisté je přímo ukradnou nacisté díky získané politické moci dále vykořisťují kapitalisty. 

Podstata zločinnosti, vraždění a zenužívání politiky je u obou zrůdných ideologíí naprosto totožná a to jak u té vaší komunistické tak u té nacistické.