MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44854 Re: Re:

2015-04-02 06:59

#44848: Milan - Re:  

Milane, nema cenu reagovat na komunisticke zvasty, oni zadny argument neuznaji, melou svoji "pravdu" stale dokola.  Moje babicka jednou vypravela, jak videla nemecke vojaky, kteri vzdavali cest rakvi, kdyz kolem prochazel pohrebni pruvod .

ONA  NEZPOCHYBNOVALA  VALECNE  ZLOCINY  NEMCU ,  UTRPENI  MILIONU  LIDI ,  KTERE  ZAVINILI ,  POUZE  POUKAZALA  NA  JISTOU  KULTIVOVANOST .  MNOHO  NEMECKYCH  VOJAKU  BYLO  NESTASTNYCH ,  ZE  MUSELI  DO  VALKY .  VSICHNI  NEBYLI  FANATICI !

Na konci valky ubytovala nase rodina tri ruske dustojniky, osvoboditelum bylo treba pomahat.  Rano je babicka jeste vybavila proviantem na cestu.  Po par hodinach zjistili, co vsechno ukradli - sperky, penize a spoustu dalsich veci . Babicka uz nezije, ale moje mamka si to dobre pamatuje, bylo ji uz deset roku.

Nic neni pouze cernobile !  V kazde spolecnosti se najdou slusni lide, stejne jako svine!  A je lhostejne, jestli se jedna o Rusy, Nemce, nebo jinou narodnost.

Zdravim Vas a preji pekny den.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44856 Re: Re: Re: Ruská pakáž kdysi a ruská pakáž dnes, stále totéž...

2015-04-02 07:06:17

#44854: - Re: Re:  

 Nejhorší je, že stejná věc stala nám v roce 1999, kdy moje matka nechala na domu pracovat dva "takové", výsledek byl naprosto totožný. Já jsem byl tou dobou v zahraničí a tedy moje pokoje prošli opravdu dokonale, prsten mé přítelkyně po zemřelé matce, kožená budna, mobilní telefony, obecně všechno zlato.  Vykradli vše v našem pokoji, přestože jsem se znali, právě proto, že věděli, že je budeme shánět až po návratu. 

Přestože víme kde bydlí, známe i část rodiny. Na dopisy samozřejmě nereagovali a v mém městě se už nikdy neobjevili. 

Je to opravdu odporná pakáž bez jakékoliv morálky, kultury a znalostí. Jsou to opravdu jen a jen zloději.