MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43330 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 22:56

#43322: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 

Ukrajinská administrativa snad usilovala o život ukrajinských občanů?

Ano v Donbasu a Luhansku ano, když tam nová UKRAJINSKÁ ADMINISTRATIVA napochodovala s armádou a začla válčit se separatisty (občany Ukrajiny), kteří mají značnou podporu Ukrajinců ruské národnosti.

Byla to snad ukrajinská administrativa, která vykrádala sklady zbraní? Ne

a třetí odpověď

Byli to snad Ukrajinci s ukrajinskou národností, kteří vykrádali sklady zbraní a ničili administrativu ukrajiny?  ne byli to Ukrajinci s ruskou národností a těch je v té  oblasti většina.

 

\musím se Vás tedy zeptat Vaším způsobem, jste snad imbecil, že nevíte že ukrajinská administrativa usiluje o život ukrajinských obyvatel ruské národnosti (separatistů) ? nevíte , že na Ukrajině probíhá(-la) témeř občanská válka ?

ani neodpovídejte, protože to bude nějaký žvást na úrovni poslance za TOP09

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 23:02:22

#43330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Vy jste snad idiot? Banda zločinců za podpory profesionální ruské armády vykradá sklady zbraní a obsazuje kasárna armády Ukrajiny a vy to líčíte tak, jako když Ukrajina napadla tuto pakáž a to dokonce na území Ukrajiny. Vy jste snad idiot?  To byste snad toleroval soudruha Kováčika, kdyby si šel k vám domů pro vaši manželku a násilím z ní udělal členku KSČM a ještě by vám řekl, že ložnice už vám nepatří? A to přesto, že jse řádný komunista, byste Kováčikovi ložnici rozhodně nepřenechal, byť manželku byste mu klidně jako řádný komunista přenechal.   

Ukrajinská administrativa by snad usilovala o život libovolného Ukrajince s libovolnou národností, pokud by dodržoval zákony Ukrajiny a dokonce i v případě, že by je nedodržoval? Ukrajina snad nezrušila trest smrti? Janukovič skutečně manipuloval s parlemtem díky změně Ústavy, kterou si sám realizoval a která mu umožňovala kdykoliv rozpustit parlament, aby přijal nedemokratické zákony v době občanské neposlušnosti, kdy právě Janukovič nedostál svým závazkům z voleb 2010 a co více, dokonce podepsal cosi velmi podivného s Ruskem, což Ukrajinu velmi zavazovalo Rusku. 

Proč vlastně nyní v rámci Minských dohod tedy oni zločinci vykrádající sklady zbraní Ukrajiny žádají beztrestnost? Jsou si snad vědomi, že páchali zločiny tím, že vykrádali sklady zbraní a že zničili administrativu Urkrajiny na části území Ukrajiny? Proč žádají beztrestnost? Jak je taková věc možná? Jsou si vědomi své zločinnosti? 

Žádná občanská válka na Ukrajině neprobíhala a neprobíhá. Na východě ukrajiny nebojují občané Ukrajiny proti jiným občanům Ukrajiny, ale zločinci, kteří vykrádali sklady zbraní Ukrajiny proti armádě státu, která brání celistvost země proti této pakáži. Navíc ja naprosto zřejmé, že zločinci vykrádající sklady zbraní mají další přísun zbraní z Ruska, neboť zbraně a střelivo z vykradených skladů zbraní by jim již dávno došly. 

Tedy velmi važte slova. 

 


Nepřihlášený uživatel

#43333 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 23:18:31

#43330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Co si vlastně představujete pod pojmeme "separatista"? Zločince vykrádajícího sklady zbraní, nebo národního ruského hrdinu vykrádajího sklady zbraní a ohružíjícího touto zbraní ostatní obyvatele oblasti? 

Bránilo snad onomu seperatistovi cokoliv založit politickou stranu, získat hlasy a usilovat v parlamentu změnu hranic Ukrajiny? 

Existuje na světě stát, který by umožnil na základě referenda okrasu, aby se tento stal samostatným státem či dokonce součástí jiného státu? Umožňuje něco takového Rusko a to dokonce i celostátním (Rusko je federace, pokud to nevíte) referendem jednoho státu federace, aby tento se stal i jen nezývislým? 

Vy komunisti a ruští propagadisté máte takové zvrácené představy o "separatistech". 


Nepřihlášený uživatel

#43335 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 23:31:12

#43330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Vy neznáte tento A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf  dokument? 

Vy nevíte, že se Rusko zavázalo, že v případě, že kdokoliv bude usilovat o celistvost Ukrajiny, musí v OSN požádat, aby poslala na obranu celistvosti Ukrajiny vojska OSN? Proč tak Rusko neučinilo, když kradlo Krym? S tím smlouva jaksi nepočítala, že právě stát, který se zavázal k tomu, že bude dbád o celistvost Ukrajiny jí část území prostě ukradne a na jiné části Urajiny rozpoutá vraždění. Pro Rusko je přitom, tento druh jednání naprosto normální, dělá to tak po staletí.