Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

erwin

#2210 Re:Jsme drancovaná a ničená kolonie Západu

2015-03-13 09:44

#21: -  Jsme suverénní, svobodný a mírumilovný národ, nikoli národ tupých ovcí!

 Vy jste se zbláznil. Demokratický stát jsme nebyli nikdy. Chtěl tu někdo exekutorské lupiče ? Ne ? A máme je odhlasované. Chtěl tu někdo Velkou  církevní loupež? Ne? A přesto tu je. Chtěl někdo tuneláž bank? Ne? A přesto se udály a jsou nepotrestané. Chce někdo cenzuru v rozhlase a televizi? Ne? A přesto tu je a bude. A chce tu někdo vojáky NATO a USA? Ne ? A přesto tu budou. Chce tu někdo atomové požářiště ? Ne? A přesto tu asi bude.

Občan tohoto státu má vliv na své poslance a zastupitele stejný, jako na dobu východu a západu Slunce. Ale 55 procent populace, zejména mladiství modrotmáři s vyhulenými kebulemi , jsou spokojeni. Kupředu pravá, zpátky ani krok!

Bééééééé ! BBBBBBéééééééé ! Béééééééééé!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2211 Re: Re:Jsme drancovaná a ničená kolonie Západu

2015-03-13 09:56:46


Nepřihlášený uživatel

#2212 Re: Re:Jsme drancovaná a ničená kolonie Západu

2015-03-13 10:19:41

#2210: erwin - Re:Jsme drancovaná a ničená kolonie Západu  

 Ano jistě. Máte úplnou pravdu. Je s podivem, že to někteří nevidí. A neumějí se při odlišném názoru ohánět ničím jiným, než že  to...říká..zadělaný komunista. Zamrzli někde v dobách minulých. A bez jediného argumentu neumí nic jiného, než výpady. Je snad jisté, že nikdo nechce to, co se tady dělo. Co Německo se svou válkou..a přesto je to dnes náš velký obchodní partner. Že ho nenapadají kvůli válce. Co církve s desítkami tisíc mrtvých a zničených životů..a přesto fungují mezi námi dál a my doufáme, že tam nastal posun a nenapadáme je. A je jisté že demokracie tady v posledních dvaceti pěti letech, je výsměch českým lidem do tváře. Zvlášť, když se s ní ohání Kalousek a vnucují tu myšlenku média. Jenže..člověk na to potřebuje míti trochu filipa. Ale ten některým vážně chybí. A Amerika, na rozdíl od Ruska, má hodně krve a neštěstí na svědomí za poslední roky, A hlavně jí je úplně jedno, když naše země převálcuje válka. Včera jsem byla u staré, ale bystré paní. Zažila válku i dobu před ní. Její názor je, že zde se k válce naprosto jasně schyluje.