Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#693

2015-03-05 18:47

Za celou historii Čechů na této planetě nás Rusko ani jednou nenapadlo , v 68 nás napadli vojska SSSR, Maďarska, Polska, Německa, std. a to kvůli tomu že se tu hádali čeští komouši mezi sebou o koryta. Zato Poláci nás napadli několikrát, Němci nepočítaně , Maďaři to samé , ale o Rusku fakt nevím, zato vím jak Rusko pomohlo zachránit Evropu  před Turkem, jak se postavilo na stranu Bulharska před Turkem, Jak Zachránilo Evropu před Napoleonem, jak zachránilo Evropu před Nacistickým Německem.

Dále vím, že se Rusko za jeho existenci se snažili dobít a obsadit : Angličani, Francouzy, Turci, Mongolové, Němci, Poláci, Slováci, Rumuni,Italové,Bulhaři, Maďaři, ale i Češi, atd. snad jsem na žádné výtečníky nezapoměl.  Všichni bez rozdílu dostali mezi oči a nebo zdrhali z Ruska že se za nima prášilo.

Nechci patřit mezi tenhle výčet blbců a pomatených států co se snaží Rusko zničit a obsadit dnes politicky a ekonomicky a používají k tomu armády jako součást vyhrožování. 

V současnosti se o to snaží USA  jako největší agresor v  nobodobých dějinách lidstva a přizvali si k tomu svoje podržtažky .a je jim úplně jedno že Rusko je jaderná velmoc. Takže svým konáním hazardují s životy všech lidí na planetě!!!

Mezi tyhle dnešní agresory já patřit nechci! 

 

AMI GO HOME!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#697 Re: Ellbie

2015-03-05 18:50:31

#693: -  

Naprostý souhlas, děkuji Vám.