Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#626 bože národ kokotů...

2015-03-05 17:33

S údivem sleduji jak stupidní je tenhle národ... řvete tady jak naprostí idioti...internetoví hrdinové ale že vám tahle zasrana vláda sere na hlavu okrádá vás ve velkem platíte to co rozkradli to nevidíte....Napřed si udělejte pořádky doma  a pak tady mužete psat ty vaše hovna pitomci. Až vám budou muslimaci uřezávat ty vaše stupidní palice asi bude líp co? Ještě vám nedošlo že jsme moc malej stát na to abychom se bránili sami???????

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#636 Re: bože národ kokotů...

2015-03-05 17:44:12

#626: - bože národ kokotů... 

 A kdo nam sem posila muslimy po milionech ? My obcane nebo Evropska unie a nasi zkorumpovani politici ? Kdo chce privest Evropu do chaosu ? Pouzivej rozum jestli to umis .


Nepřihlášený uživatel

#640 Re: bože národ kokotů...

2015-03-05 17:50:01

#626: - bože národ kokotů... 

 ty idiote, muslimákům pomáhaly usa už svého času v kosovu, pak v čečně a teď pomohli vytvořit islamský stát, aby rozvrátili co se dá a možná i v budoucnu získali záminku proč se nasáčkovat blíže k iránu do Sýrie pokud sis nevšimnul

193

#648 Re: bože národ kokotů...

2015-03-05 18:01:19

#626: - bože národ kokotů... 

Vy vzdělaný inteligente, musí to být muka, ale zřejmě jste o tento kus země přišel, jak se rozmohl mor stupidity, ale to vás nemusí trápit, protože máte k tomuto národu daleko, nemusí vás bolet ani to, že je malý a sám se neubrání. Nepodceňujte stupidní kokoty, oni to vědí dobře sami, že sami jsou malí, ale protože nejsou všichni tak oduševnělí jako vy, nemají perspektivu míru v pseudolaianci, přesněji pod okupací NATO. Vy sám klidně naplňte tužby Karla Marxe a staňte se, pokud jste však vůbec Slovan a podle Marxe lúza s jedninou fuknkcí v historii, krmivem do děl. Pýcha předchází pád, to pochopíte, až budete ležet na zemi, nebo možná ve vlastních hovnech, to projevech vaší odvahy.