Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

ahoj

#283 Re: odpověď

2015-03-05 12:09

#2: -  Americké základny mají ne svém území i ostatní státy západní evropy včetně německa a žádný z nich si nestěžuje na to,že by je tito vojáci jakkoliv ohrožovali a nikdo s tím tam nemá žádný problém.Což se o návštěvě ruské armády na ukrajině rozhodně říci nedá.Nechcete mě doufám přesvědčovat o tom,že by se naše miniaturní armáda dokázala ubránit podobnému napadení z východu jakému momentálně čelí Ukrajina.Také si přeji mír,ale bez případných spojenců ho při ohrožení nejsme schopni ubránit.Tak odložte své protizápadní předsudky a buďte prosím soudní.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#291 Re: Re: odpověď

2015-03-05 12:14:19

#283: ahoj - Re: odpověď 

 BOŽE TY SEŠ .......


Nepřihlášený uživatel

#297 Re: Re: odpověď

2015-03-05 12:18:51

#283: ahoj - Re: odpověď 

 myslím, že soudný byste měl být především sám, Vaše nesmysly Vám nikdo nezbaští, a jestli milujete US armádu, tak běžte za ní do USA

Franta z hor

#313 Re: Re: odpověď

2015-03-05 12:34:44

#283: ahoj - Re: odpověď 

 Pokud vám unikla časová posloupnost událostí posledního roku na Ukrajině, tak si vás dovoluji upozornit na poslední vyjádření skutečných autorit. Polský vicepremier Piechciňski, bývalý prezident Francie  Giscard d´Estaing, kanadský server Global Research. Podobných vyjádření, od podobných autorit, lze najít více. Já i řada dalších nevidíme hrozbu ze strany RF pro ČR. Odkazy uvádím proto, že za stejné argumenty jsme některými "demokraty"  označováni za "rudou lůzu" nebo jakousi "pátou kolonu".

Morek

#328 Re: Re: odpověď

2015-03-05 12:50:24

#283: ahoj - Re: odpověď 

 Je vidět, že dotyčný ještě nevystrčil hlavu se zadních míst, jelikož by nám tu nedělal přednášky o údajné spokojenosti ostatních zemí s USA armádou na jejich území. Již po druhé světové jsme se Američanů nemohli zbavit a ti nám drželi i proti naší vůli naše hranice otevřené. Naši občané se museli koukat na situace, kdy na území ovládaném Američany byli zvýhodňování různí práskači, či sudetští Němci. Naše národní zájmy je vůbec nezajímali, prahli po technologiích a nakradeném majetku po ustupujících Němcích. O těchto postupech existují stále písemné důkazy v archívu, různá hlášení naší vojenské posádky, či různé stížnosti na postup Američanů. Zůstali u nás tak dlouho, dokud si nevyřídili své vlastní zájmy, poté teprve odešli. Nyní k zemím, které jsou šťastné pod okupací USA. Neznám snad zemi, která by se různými způsoby nesnažila zbavit přítomnosti USA armády, už jen kvůli děsné špionáži, kterou jejich stálá přítomnost přináší. Země, které jste zmínil prosazují především americké zájmy, často i na úkor vlastního obyvatelstva ale možná to je tím, že je tak milují, jak jste sám naznačil. Každopádně kdo je znalý, musí říct jen jedno...Děkuji ale nechci, máme svou armádu,která nám na prosazení vlastních národních zájmu plně vyhovuje.


Nepřihlášený uživatel

#417 Re: Re: odpověď

2015-03-05 14:10:40

#283: ahoj - Re: odpověď 

 Váš argument o bezproblémové přítomnosti sil agresora USA je projevem vašeho velmi úzkého informačního pohledu. Je též pohledem člověka mladého bez znalostí dějinných souvislostí.

 Toto jsou přesně lidé které AMI propaganda potřebuje jako 5 kolonu. Jen tak pro zajímavost si zkuste vyhledat kolik válek a státních převratů AMI provedli a které ukončili vítězně s přínosem pro obyvatele postižených států?!?!      ( P.s.: přeji Vám dlouhého hledání ač výsledek je předem znám - O  . )

bamari

#493 Re: Re: odpověď

2015-03-05 15:00:57

#283: ahoj - Re: odpověď 

 Armáda  USA at si zůstane doma, nechceme ji na svém území ani omylem,mě se nelíbili rusové v roce 1968 a nechci tu ani vojáky státu,který vyváží do světa svoji verzi demokracie na hlavních pušek,fakt nádhera.V dnešní době se bojím víc amerických spasitelů než rusáků..

Alois

#798 Re: Re: odpověď

2015-03-05 20:39:33

#283: ahoj - Re: odpověď 

 Další užitečný idiot s vymytým mozkem

Nazdar

#1021 Re: Re: odpověď

2015-03-06 08:39:58

#283: ahoj - Re: odpověď 

 V době, kdy tady byli Rusové si také nikdo nestěžoval, že by je tito vojáci ohrožovali a nikdo s nimi neměl problém. To samozřejmě nepíšu o těch cca 3 měsících po jejich příchodu. Potom zalezli někam do Mílovic a nikdo s nimi nepřišel do styku. Já osobně jsem ruského vojáka za těch následujících 20 let nepotkal. Přesto se na ně dnes kydá špína jako na okupanty.

A k té druhé části - ten, kdo nikomu neškodí většinou napaden nebývá. Avšak vojenská základna na našem území by při nějakém konfliktu mezi Ruskem a USA přesunula bojiště na naše území, ve válce je  prvním úkolem zničit základny protivníka.

A toje také záměr Ameriky. Aby se v případě války s Ruskem tato odehrávala v Evropě a jejich území zůstalo nedotčené 

prorok

#1314 Re: Re: odpověď

2015-03-06 16:00:45

#283: ahoj - Re: odpověď 

 A jestli to nevíte tak na území amerických základen (mimo ameriku) se všichni musí řídit americkými zákony!!!!!!   jek je možné že němci, poláci a jiní "tupouni" s tím souhlasili a dali území američanům a občané státu se musí řídit zákony USA????

Dr.Ruka

#1820 Re: Re: odpověď

2015-03-09 06:51:56

#283: ahoj - Re: odpověď 

To už bychom mohli rovnou a našem území přivítat i vojáky jiných států. Tak jako tak je ČR součástí NATO, pořád se veřejně diskutuje o společné obraně. Tak k čemu přítomnost vojáků z USA, když jich je v evropě dostatek? Německo, GB, Francie, Polsko a jiné evropské státy snad nedisponují armádou? Nač nostit dříví do lesa. Když nás chtějí podporovat ať pošlou zbraně a techniku - né "lidské zdroje".

Buřič, který válku odmítá i plnit sviním koryta

#2147 Re: Re: odpověď

2015-03-12 18:46:04

#283: ahoj - Re: odpověď 

 

 Mladý , nezkušený, "Modroptačím lakem" ovlivněný mozku. Nebo snad za bezcený dolar koupený?

Když přišli v 68mém Rusáci, tak jsem sloužil na vojně u raket. Vládní ničemové nám nařídili zrušení bojové pohotovosti aby Rusáci mohli bezpečně přistávat se svojí technikou a provést okupaci. Řvali jsme vzteky, odmítali jim dát i pitnou vodu a vstoupit do našeho objektu. Vládnoucí a velící gauneři jim umožnili vše. 20 let jsem Rusy za to do příchodu t.z.v. Sametové revoluce nenáviděl

Nyní začínám vše přehodnocovat. Kdyby k nám tehdy Rusáci sice nezvaní nevtrhli, byl by zde zlořád  "Klausismus" který má  po svém tvůrci Satanovi, ne Santovi zlodějsko kleptomanský orgasmus a "Démonkracie" místo demokracie s tisíci rozkradenými továrnami, fondy, flotilou, nezaměstnanými, bezdomovci, přepadenými a zavražděnými zavedený již tom 89tém. Nyní by bylo již 1/4století nejspíš všude po za pár let rozpoutané atomové válce, k níž to Američtí blbečkové tlačí včetně místa kde se nyní nacházíš pod několikametrovou vrstvou radioaktivního písku bez života.  Amerikáni mají zaniklý pud sebezáchovy protože nepoznali od dob válek Severu proti Jihu co to pořádná válka je. V jejím čase se někde válčilo, ale o kus dále se pokojně pásla stáda dobyta a v nedalekém baru cowboyové chlemtali whisky, bouchali z koltů a vedli obvyklé hospodské kecy.

Dnes je vše jiné. Pokud to Amerikáni vlivem své výše popsané úchylky spustí, nebudou pod vrstvou radioaktivního písku jen naše a Rusácké spálené mrtvoly, ale i ty jejich.

Když jsem byl malý, učili nás stupňovat přídavné jméno "Dobrý" na "lepší" a "nejlepší".

Později "Dobrý" na "lepší" a "Sovětský" stálo to za ???? ano příteli Zeman by řekl výstižně česky za hovno.

Nyní Vás cenzurovanou, různě česanou propagandou oblbli ano příteli namodro oblbli a vy nemáte vlastní názor opřený o své poznatky ale ten zaplacený odkudsi ze západu a nalitý neustálým opakováním do vašich ještě "Nezralých makovic"

My co se nedáme stupňujeme když vidíme kam to spěje:  "Blbý"  na "blbší" a "ÁÁÁeeemerický"

Jsem již v důchodu a Vás mladé vyzývám k oprostění se z jakéhokoliv područí zájmů našich i darmožroutů ze zahraničí, kteří nás chtějí jen využít a místo toho k hájení zájmů našeho národa s bohatou kulturní, tvořivou historii i hrdostí na krásu všeho co zde vytvořila příroda i pracovité ruce našich předků.

Vyžeňme společně bubny válečných štváčů z České kotliny a stupňujme:

"Dobrý" na "lepší" a to na jak jinak než "Český" a všechno pro naplnění této výzvy dělejme

Na závěr. Současní vládnoucí gauneři též chtějí umožnit cizím vojskům vstup. Po odchodu Rusáků tu zůstaly továrny a fungující hospodářství s vyrovnaným rozpočtem, miliardami na kontech a trochou bordelu v opuštěných prostorech poblíž Boleslavi,  Milovic a Mimoně.

Po případném odchodu Amerikánů od nás tu nezůstane podobně jako ve všech zemích kam vstoupila noha jejich "Křižáků" kámen na kameni.

jjjjj

#2471 Re: Re: odpověď

2015-03-16 20:37:45

#283: ahoj - Re: odpověď 

 a to mas odkiaI ze sa nestazuju nemci praveze protestuju uz dIhe roky