MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#34928 Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 14:42

#34924: - Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

 Znovu 

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

Že to nevidíte, že je to jinak? Tak neváhejte a napište jak, jak jste to vy "pionýři" kdo svými .... chráníte mír. 

Projděte si seznam zemí, které pod tento příspěve přidal vás soudruh a s kterými USA vedly ozbrojený konflikt, vždy to byly země totalitní a to bez výjimky. Vždy to byly země vraždící vlastní obyvatele a to bez výjimky za pomoci politiky, která takové vraždění následně dělá beztrestným. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#34938 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 15:19:17

#34928: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

 Nějak mi v tom Vašem zaručeném seznamu totalit schází Saudská arabie, Jordánsko, Katar. Spojené arebské emiráty... atd... zkrátka pokud jsou vazalem světového teroristy- USA, jsou demokratické až běda...

Perfektně tam pasuje i Albánie, jejíž současné vedení dalo její území americkým teroristům k dispozici na vojenské základny proti Rusku.

Podle Vás tam pěstují američtí hrdlořezové fialky...

Kolik má Rusko vojenských základen 100 km od hranic USA?