MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Káča

#34926 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-25 14:31


Nepřihlášený uživatel

#34927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 14:40

#34923: - Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

 :-) vy komouší jste zábavní, tak proč ty vaše zločinecké bandy nazýváte komunistické strany? 

Zatím byla jen "počáteční fáze" socialismus, komunismu je vskutku nejvyšší stádium této zvrhlosti. 


Nepřihlášený uživatel

#34928 Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 14:42

#34924: - Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

 Znovu 

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

Že to nevidíte, že je to jinak? Tak neváhejte a napište jak, jak jste to vy "pionýři" kdo svými .... chráníte mír. 

Projděte si seznam zemí, které pod tento příspěve přidal vás soudruh a s kterými USA vedly ozbrojený konflikt, vždy to byly země totalitní a to bez výjimky. Vždy to byly země vraždící vlastní obyvatele a to bez výjimky za pomoci politiky, která takové vraždění následně dělá beztrestným. 


Nepřihlášený uživatel

#34929 Je naprosto jasné, že to střílí ruská pakáž na Mariupol.....

2015-01-25 14:56

Lehce lze dohledat na googlu kostel který je na záběrech, je tedy vidět směr, odku je video točeno, tedy kterým jelo auto. Na googlu je dokonce stará fotka kostela z doby, kdy se stavěl. Lze také dohledat onen samostatný věžák podivný věžák. 

Je tedy velmi pravděpodobné, že vzhledem k dostřelu Grad 11-30 km létaly rakety z východu Mariupolu. 

Rusko je zločinná země. 

LN: Mapa a video ukazují zkázu Mariupolu. Rakety padaly mezi auta a paneláky

Je smutné, že OBSE nemůže nasadit na hlídkování nad oblastí bezpilotní letadla pro neřetržité monitorování. Místo toho umírají lidé, protože Rusko ovládá zločinecká banda KGBáků 


Nepřihlášený uživatel

#34930 Musí být tolik videí, že je naprosto jasné, odkud rakety létaly a je velmi pravděpodobné....

2015-01-25 15:04

že létaly z východu. Videa vypadají velmi autenticky, lze snadno objekty i cesty z kterých byly točeny dohledat na googlu. 

Řekl bych tedy, že odposlechy jsou jen "třešničkou na dortu" navíc omažitě po útoku byli na místech pozorovatelé OBSE, tedy je naprosto jasné, odkud rakety létaly a kdo je za tento zločin zodpovědný.  Rusko je dle mého mínění zločinná země. 

Ukrajina má údajně důkazy, že za ostřelováním Mariupolu, které si vyžádalo 30 mrtvých, stojí Rusko.

"Odposlechy rádiových a telefonních rozhovorů, které poskytla (tajná služba) SBU, dokazují, že útok byl proveden teroristy, kteří jsou bohužel podporováni Ruskou federací," citoval server Kyiv Post prezidenta Porošenka.

Dalším důkazem podle něj je fakt, že Rusko v Radě bezpečnosti OSN zablokovalo přijetí prohlášení, jež útok a zintenzivnění bojů na východě Ukrajiny odsuzovalo.


Nepřihlášený uživatel

#34931

2015-01-25 15:08

Na počest mnoha červenokaretníku jeden nedělní Emotikona smile

Šel jsem se svým 70-ti letým otcem koupit nové boty. Z běhání po obchodech jsme vyhládli a rozhodli se zajít do restaurace najíst. U stolu jsem zpozoroval, že otec nemůže spustit oči z vedle sedící dívky.

Měla vysoko natupírovaného kohouta, nabarveného do zelena, oranžova, červena a modra

Kdykoliv k němu dívka obrátila oči, viděla, že na ni stále civí a když už toho měla dost, tak se ho sarkasticky zeptala:"Co máš za problém, dědo? Tys v životě neudělal nic divokýho!?"Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkl sousto, co jsem měl v puse, aby mě při jeho odpovědi nezaskočilo.

Otec nezklamal a s důstojným klidem a bez mrknutí oka odvětil: "Jedenkrát v životě jsem si vzal drogu a přefiknul pak páva. Teď se ptám, jestli ty nejseš moje dcera?".


Nepřihlášený uživatel

#34932 Komunisti a zločinci se vždy usvědčí sami....

2015-01-25 15:09

O jakých "jejich" civilistech soudruh Pišulin hovoří? Koho tím má na mysli? 

Ukrajinská administrativa, police, armáda žádné civilisty nikde po útěku Janukoviče neohrožovala. Neohrožovala je dokonce ani těsně před jeho útěkem, neboť již byl zrušen drakonický zákon proti shromažďování. 

Pak ale přišel soudruh Pišulin s jeho bandou, začali vykrádat sklady zbraní, dokonce obsazovat kasárna a následně ohrožovat celistvost Ukrajiny. Dokonce dodnes mají obsazeny hranice s Ruskem, což je věc úplně neuvěřitelná. Dnes se jako správný komunista zaštiťuje "jeho" civilisty. 

Rusko je zločinná země. 

Porošenkův cynismus nezná mezí. Pro nás byl minský proces otázkou života našich civilistů, pro Kyjev jen zástěrkou," komentoval Porošenkovo prohlášení zástupce doněckých povstalců Denis Pušilin


Nepřihlášený uživatel

#34933 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-25 15:10


Nepřihlášený uživatel

#34934 Re:

2015-01-25 15:11

#34931: -  

 Váš otec bude jistě voličem komunistického nácka Miloše Zemana, je stejně "vtipný" jako on a dokonce je i stejně oplzlý jako on. 


Nepřihlášený uživatel

#34935 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-25 15:14

#34933: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ze mne, to jste si nečetl svůj příspěvek o sobě? 

Já bohužel jen konstatoval holou skutečnost post bolševického ruska, které za 25 let nedokázala nic, jen prodávat ropu a plyn nic dalšího, nula. Jo ještě masivně zbrojí za peníze, za které od nich my kupujeme plyn a ropu. 

Naštěstí jsou dnes v situaci, kdy musí ropu dodávat, ale na každém vytěženém barelu tratí 20 dolarů, což se logicky dlouho vydržet nedá, když polovinu jejich DPH tvoří právě prodej ropy a plynu. 


Nepřihlášený uživatel

#34936 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-25 15:16

#34926: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Mate pravdu, Kacenko.  Chutove sice nic moc, ale "sjeli" jsme se pekne. Bal jsem se to napsat, aby ten zemandrtalec nechtel jit s nami.  Urcite by si dal take.


Nepřihlášený uživatel

#34937 Re:

2015-01-25 15:18

#34931: -  

 Neměl byste svého dementní a agresivního otce vodit do restarací, máte za něl přeci jen odpovědnost. 


Nepřihlášený uživatel

#34938 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 15:19

#34928: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

 Nějak mi v tom Vašem zaručeném seznamu totalit schází Saudská arabie, Jordánsko, Katar. Spojené arebské emiráty... atd... zkrátka pokud jsou vazalem světového teroristy- USA, jsou demokratické až běda...

Perfektně tam pasuje i Albánie, jejíž současné vedení dalo její území americkým teroristům k dispozici na vojenské základny proti Rusku.

Podle Vás tam pěstují američtí hrdlořezové fialky...

Kolik má Rusko vojenských základen 100 km od hranic USA?

 


Nepřihlášený uživatel

#34939 Re:

2015-01-25 15:31

#34931: -  

Každý, kdo si přečte Váš příspěvek a ty dvě reakce havloidních bezmozků...

...udělá si úsudek o průměrné duševní úrovni zdejších žvanilů, kteří zde 25 hodin denně na příkaz svých impresariů špiní a pomlouvají pana presidenta.  

Oni jsou ti praví samozvaní humanisté...

 


Nepřihlášený uživatel

#34940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 15:38

#34938: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

Já jsem žádný seznam nepsal, to psal ten váš blbec nebo přímo vy.  Saudská Arabie, Jordánsko i Katar mají v ztahy v USA v naprostém pořádku. Že to byly v minulosti státy totalitní, tak o tom nemůže být těch nejmenších pochybností, i dnes by se o nich dalo mluvit jako o "mírných diktaturách". 

Je na každém státu, jak se ke svému území staví a v jaké obranné alianci chce být. 

Znovu, je potřeba se nejdříve dohodnout na tom, jestli komunisté a KGBáci jsou pro vás zločinci či nikoliv. Pokud nikoliv, pak si logicky myslíte, že vás (Rusko) NATO ohrožuje, ale není to NATO, které by napadlo Ukrajinu a není to NATO, kdo Ukradlo Krym. 

Pokud jsou státy NATO natolik důvěryhodné pro Ukrajinu a tamní občany, že již v roce 2010 zvolili politiky, kteří slibovali, že dohodnou asociační dohodu s EU a tedy z většiny členy NATO, pak to asi má pro občany Ukrajiny svůj význam. To, že to Janukovič nedodržel a uzavřel cosi velmi podivného co si nedohodl s občany a dokonce ani s parlamentem s Ruskem, tak to je logicky to, co občany velmi popudilo, neboť je z logiky věci, že jsem obecně citliví na to, jestli mezi sebou plníme dohody, máme na to celou administrativu která to hlídá, tedy soudy. Když pak neplní dohody politik, je to o to vážnější. 

Tedy pokud jste komunista a obhájce zločinnosti komunistů, komunistického ruska, KGB, tak se k tomu nejdříve přihlašte, pak jsou věci jasné a rozhodně se nemůže shodnout, neshodnu se s žádným obhájcem zločinných režimů, zločinnosti v politice. 


Nepřihlášený uživatel

#34941 Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 15:42

#34923: - Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

 Vidíte, a je z Vás komouš...

Typické pro jedince mdlého rozumu.

Podle jejich žvástů poznáte je!!

Je zcela evidentní, že jejich vrozená inteligence nebyla deformována vyšším vzděláním, většina z nich nemá dokončené ani to základní....

A kdo má k dané věci nejméně co říci, nejvíc o ní žvaní....


Nepřihlášený uživatel

#34942 Re: Re:

2015-01-25 15:43

#34939: - Re:  

 Znovu tedy - onen s největší pravděpodobností vymyšlený otec v horším přápadě již v sedmdesáti letech dementní otec, je vtipný jak alkoholový dement Miloš Zeman a co horší, je stejně oplzlý jak alkoholový dement Miloš Zeman. 

Vlastní přiběh je málo uvěřitelný, neboť soudruh semdesátiletý otec neměl přístup k drogám a nezná účinky drog, tedy odpověď která je tam uváděná je naprosto smyšlená, mimo jiné proto, že věk otce, kdy by skutečně o drogách diskutoval a něco o nich věděl, prožil soudruh otec v tuhém bolšeivckém režimu. 


Nepřihlášený uživatel

#34943 Re: Re: Re:

2015-01-25 15:45

#34942: - Re: Re:  

 Tedy dodám, celý onen "příběh" je bohužel jen parafráze na ubohý vtip, kolující po této zemi již desítky let. 


Nepřihlášený uživatel

#34944 Re: Re: Re:

2015-01-25 15:48

#34942: - Re: Re:  

Co tu dnes popisoval tento diskutujici, je uz hodne "vousaty" vtip. Tenhle forek si vypraveli pubertaci zhruba pred 15 lety!  Alespon si muzeme o pravdomluvnosti zemandrtalcu udelat obrazek.


Nepřihlášený uživatel

#34945 Re: Re: A rok ma 368 dnu.

2015-01-25 15:50

#34939: - Re:  

Nejsem si jist ty kornoute ale myslim si ze den ma 24 hodin. To jenom na prazskym Hrade se chlasta 25 hodin a to dene bez prestavky.


Nepřihlášený uživatel

#34946 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 15:53

#34940: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

Už to tu někdo psal, buď budete slepě papouškovat moje stupidní debility, nebo jste komouš s rudým mozkem, nemající právo na existenci...

Dabře jen, že takových jako jste Vy, většina rozhodně není.... 


Nepřihlášený uživatel

#34947 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-25 16:06

#34910: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arij 

 Mrtví na Blízkém východě Vás humanisto zřejmě netrápí..

Ty totiž likviduje a střílí vaši demokraté a humanisté z USA a některých zemí NATO jako střílí pan kníže z Orlíka kvíčaly na honu... Zde je to v naprostém pořádku...

Co kdyby se z nich vyklubali komunisté, že, ochránče humanity??

Káča

#34948

2015-01-25 16:07

Už se těším na to, jak zdejší prasata budou kvičet až bude Miloš Zeman zvolen i na druhé období!! Káča


Nepřihlášený uživatel

#34949 Re: Re: Re: A rok ma 368 dnu.

2015-01-25 16:16

#34945: - Re: Re: A rok ma 368 dnu. 

 Blahoslovení chudí duchem...(poznamenal by Váš zpovědník Dominik Duka)

Pane, Vám patří království nebeské...


Nepřihlášený uživatel

#34950 Re: Re: Re: Re: A rok ma 368 dnu.

2015-01-25 16:26

#34949: - Re: Re: Re: A rok ma 368 dnu. 

 Me patri kralostvi nebeske a tobe patri hola prdel ty ZEMANUV OBEJDO.