MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#34938 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 15:19

#34928: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

 Nějak mi v tom Vašem zaručeném seznamu totalit schází Saudská arabie, Jordánsko, Katar. Spojené arebské emiráty... atd... zkrátka pokud jsou vazalem světového teroristy- USA, jsou demokratické až běda...

Perfektně tam pasuje i Albánie, jejíž současné vedení dalo její území americkým teroristům k dispozici na vojenské základny proti Rusku.

Podle Vás tam pěstují američtí hrdlořezové fialky...

Kolik má Rusko vojenských základen 100 km od hranic USA?

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#34940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 15:38:58

#34938: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná 

Já jsem žádný seznam nepsal, to psal ten váš blbec nebo přímo vy.  Saudská Arabie, Jordánsko i Katar mají v ztahy v USA v naprostém pořádku. Že to byly v minulosti státy totalitní, tak o tom nemůže být těch nejmenších pochybností, i dnes by se o nich dalo mluvit jako o "mírných diktaturách". 

Je na každém státu, jak se ke svému území staví a v jaké obranné alianci chce být. 

Znovu, je potřeba se nejdříve dohodnout na tom, jestli komunisté a KGBáci jsou pro vás zločinci či nikoliv. Pokud nikoliv, pak si logicky myslíte, že vás (Rusko) NATO ohrožuje, ale není to NATO, které by napadlo Ukrajinu a není to NATO, kdo Ukradlo Krym. 

Pokud jsou státy NATO natolik důvěryhodné pro Ukrajinu a tamní občany, že již v roce 2010 zvolili politiky, kteří slibovali, že dohodnou asociační dohodu s EU a tedy z většiny členy NATO, pak to asi má pro občany Ukrajiny svůj význam. To, že to Janukovič nedodržel a uzavřel cosi velmi podivného co si nedohodl s občany a dokonce ani s parlamentem s Ruskem, tak to je logicky to, co občany velmi popudilo, neboť je z logiky věci, že jsem obecně citliví na to, jestli mezi sebou plníme dohody, máme na to celou administrativu která to hlídá, tedy soudy. Když pak neplní dohody politik, je to o to vážnější. 

Tedy pokud jste komunista a obhájce zločinnosti komunistů, komunistického ruska, KGB, tak se k tomu nejdříve přihlašte, pak jsou věci jasné a rozhodně se nemůže shodnout, neshodnu se s žádným obhájcem zločinných režimů, zločinnosti v politice.