Uvalení spotřební daně na petardy, dělobuchy a další pyrotechniku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#129

2015-01-03 12:19

Má li národ na petardy, neryje ještě držťkou v zemi...někdo spočítal, že kdyby lidé v Lucembursku neprojebali petardami peníze na Silvestra, stačilo by tyto peníze vykrýt ochranu tygra bengálského v Indické republice na dva roky včetně platů strážců zvěře, správy a osvěty. Lucemburčanů je pár..a teď si představte zástup HOVAD v České republice. Především převeselé inteligenčně zaostávající mládeže a okázalých zbohatlíků...tedy ve vztahu k pyrotechnice... zatím.

Odpovědi

přece já

#131 Re:

2015-01-03 16:00:45

#129: -  

 Tak, a teĎ si vemte kdyby se peníze který se používaj na krmení a nákup zbytečností pro tyhle zvířecí chudinky v panelákách. Který tam jsou chovaný jenom pro nějakej pocit majitele. Dělaj rachot v baráku, jinak z nich není žádnej užitek. O nějakým hlídání nemluvte, od toho tu je PČR a ten pejsek stejně bude na zloděje akorát blbě čumět z gauče.  

Kdyby se tyto peníze použili na boj s nemocema, to by bylo za chvíli po nich. Za tyhle zavřený "mazlíčky" se vydá mnohem víc peněz nežli za nějakou pyrotechniku. A stejně jako u pyrotechniky pokud to dostane do ruky debil kterej nevím jak se tím zachází dopadne to zle jak pro něj tak okolí.

Pes není tvor určenej k tomu aby byl celej den zavřenej někde v paneláku.