Uvalení spotřební daně na petardy, dělobuchy a další pyrotechniku
Já bych byla dokonce pro úplný zákaz.
Já bych tomu řekl tohle. Český stát si nechce ujít peníze z pyrotechniky, kdyby se to řešilo jako u našich sousedů němců tak ani větnamci neprodávají na tržnici pyrotechniku pro profesionální obsluhu, jenže přijde tam desetileté dítě kterému se líbí obrovská rána a oni mu to prodají.. český stát je na tom hodně špatně
PÍČOVINA tahle petice,petardy a dělobuchy k oslavě Nového roku prostě patří,akorát tím změníte tradici jako např pan Zeman novoroční projev -_-
nazvoslovi
Vazeny autore petice. Nejde o "zabavnou pyrotechniku", ale o "zabavni pyrotechniku". Kdyz chcete proti necemu bojovat, tak si alespon zjistete, jak se to jmenuje.
Dementárium
Další "radobypetice". Co jsme za národ, nemáme rádi nic a nikoho. Podepsaní, jste opravdu vepřový palice a doufám, že se vám po těch ranách trochu rozsvítí. Jantaři !
Re:
Jak se asi změní tradice, když bude daň na pyrotechnice? .. To zas má někdo komplex a potřebuje ho vyjádřit veřejně..
Re: Dementárium
#16: Nemám podpis. - Dementárium
Ano, to máte pravdu a proto celý národ bezohledně práská hlava nehlava už od konce listopadu...
Re:
Re: Dementárium
#16: Nemám podpis. - Dementárium
My podepsaní jsme rádi, že naši blízcí mají ještě všechny prsty - a vepřovým palicím, co pálí celoročně všechno hlava nehlava to asi zřejmě nedochází.
Těžko si o svých prstech rozhoduje opilý 15-ti letý, že ?
Sama mám známého se skleněným okem - také z mladších let - a teď jako otec má bohužel pro své děti příklad z praxe.
Proč se asi akce, jako pálení čarodějnic musí dělat na vymezených místech ? Proč by se lidi, co chtějí odpalovat rakety a mrzačit se nemohli taky na takových místech zdužovat ?
| This discussion has been closed. |