MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23089 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosin

2014-12-08 07:13

#23086: - Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.. 

 Nikoliv nejde o nějaký vajíčkový převrat. Jde o seriozní a celospolečenskou diskusi, jak se mohlo stát, že člově masivně porušující volební zákon se stal absolutně beztrestným.  Člověk, který se bez nejmenších pochybností podílel na spolukradení 15 mld. hotovosti z MUS neboť o této privatizaci nestoudně lhal ve volební kamapani se stal absolutně beztrestným. 

To jsou velmi vážné věci především pro budoucnost. Občané si tím bohužel musí projít musí zjistit, že se zločinci typu Zemana nejen derou k moci, ale také k beztrestnosti. Jeho voliči Zákon o volbě prezidenta ani Ústavu nikdy za celý svůj život nepřečetli, to je zřejmé z toho, že Zemana volili a přitom jdou k volbám. Velmi zvláštní přístup k pravidlům. Na silnici by většina z nich bez znalosti pravidel nevyjela, ale dopravit do pozice absolutně beztrestného zločince jim nedělalo vůbec žádný problém. 

Dnes je zřejmé, že neví jak se jim to stalo, nechápu to, že mu dali hlas. Nejsou už schopni si to zdůvodnit. 

Je tedy potřeba, aby se k této věci sešla společná schůze obou komor a poslanci jasně do steno záznamů řekli co si o situaci na Hradě myslí. A stejně tak by bylo dobré, kdyby se občasné sešli v ulicích ve větších počtech a také řekli nahlas, co si o tom myslí oni. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23090 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. pr

2014-12-08 07:17:59


Nepřihlášený uživatel

#23176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. pr

2014-12-08 17:44:10

#23089: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosin 

 Jde o seriozní a celospolečenskou diskusi

Kde ste videli serióznu a navyše celo-spoločenskú diskusiu? To čo a deje v ČT je doslova a dopísmena bezostyšná manipulácia s verejnou mienkou, ktorú sa niekto v pozadí snaží poštvať proti Zemanovi. Dôvodom môžu byť jeho postoje voči tomu, čo sa deje na Ukrajine a jeho neochota pridať sa k vojnovým štváčom a k tým, ktorí zámerne démonizujú Putina a Rusko predstavujú ako diabolského agresora, ktorý ohrozuje Európu a svetový mier. Ako keby si pripravovali pôdu pre vojenské obsadenie priestoru, na ktorý bude Rusko citlivé a dopredu sa snažili vyviniť z prípadnej katastrofy, ktorá bude nasledovať - riskujú konflikt v Európe a možno aj nekontrolovateľný svetový výbuch, ktorý by mal fatálne dôsledky pre ľudstvo. ( My by sme spolu s vami asi z jeho epicentra boli úplne vymazaní.) 

V ČT nezaznievajú rôzne názory, len názory jednej strany - a redaktori a moderátori sú nastavení tak, aby tie , ktoré sú nesúhlasné s vytýčenou líniou, zhadzovali a prekrúcali. Kladú sugestívne otázky obsahujúce už aj odpovede, sami uvádzajú nepohodlného rečníka na pravú mieru - porušujú základné princípy novinárskej etiky. ČT navyše dáva filmy, ktoré presne zapadajú do scenára tej politickej hry. Musím konštatovať, že väčšina publicistiky a aj tých súčasných filmov a seriálov, ktoré akože zobrazujú prednovembrovú spoločnosť, je schematická a miestami hrozne hlúpa (česť výnimkám!). Pripomína mi to tie archívne materiály z 50. rokov:-))-

Nejsou už schopni si to zdůvodnit. 

Tak ja osobne si myslím, že prezidenti v našich zemičkách (navyše sú "slabí" prezidenti) sú úplne zbytočný prepych (a u nás by aj poslancov parlamentu bolo treba značne zredukovať:)). Ale Zeman bol demokraticky zvolený - u nás tiež mnohí Kiskovi voliči dnes uznávajú, že sa nechali oblbnúť:-), ale čo teraz... To je ako keď sme si v tom jeho Triangli kúpili chladničku: ešte sme ju len vybalili, a už bola poškriabaná a poriadne nefungovala. A teraz čo? Odtrepať ten krám do Popradu? :)) Zmierili sme sa s tým, že sme sa dali nahovoriť na takú blbosť a že sme ľahkovážne nechali na nás zarobiť úžerníkov.