MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#23176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. pr

2014-12-08 17:44

#23089: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosin 

 Jde o seriozní a celospolečenskou diskusi

Kde ste videli serióznu a navyše celo-spoločenskú diskusiu? To čo a deje v ČT je doslova a dopísmena bezostyšná manipulácia s verejnou mienkou, ktorú sa niekto v pozadí snaží poštvať proti Zemanovi. Dôvodom môžu byť jeho postoje voči tomu, čo sa deje na Ukrajine a jeho neochota pridať sa k vojnovým štváčom a k tým, ktorí zámerne démonizujú Putina a Rusko predstavujú ako diabolského agresora, ktorý ohrozuje Európu a svetový mier. Ako keby si pripravovali pôdu pre vojenské obsadenie priestoru, na ktorý bude Rusko citlivé a dopredu sa snažili vyviniť z prípadnej katastrofy, ktorá bude nasledovať - riskujú konflikt v Európe a možno aj nekontrolovateľný svetový výbuch, ktorý by mal fatálne dôsledky pre ľudstvo. ( My by sme spolu s vami asi z jeho epicentra boli úplne vymazaní.) 

V ČT nezaznievajú rôzne názory, len názory jednej strany - a redaktori a moderátori sú nastavení tak, aby tie , ktoré sú nesúhlasné s vytýčenou líniou, zhadzovali a prekrúcali. Kladú sugestívne otázky obsahujúce už aj odpovede, sami uvádzajú nepohodlného rečníka na pravú mieru - porušujú základné princípy novinárskej etiky. ČT navyše dáva filmy, ktoré presne zapadajú do scenára tej politickej hry. Musím konštatovať, že väčšina publicistiky a aj tých súčasných filmov a seriálov, ktoré akože zobrazujú prednovembrovú spoločnosť, je schematická a miestami hrozne hlúpa (česť výnimkám!). Pripomína mi to tie archívne materiály z 50. rokov:-))-

Nejsou už schopni si to zdůvodnit. 

Tak ja osobne si myslím, že prezidenti v našich zemičkách (navyše sú "slabí" prezidenti) sú úplne zbytočný prepych (a u nás by aj poslancov parlamentu bolo treba značne zredukovať:)). Ale Zeman bol demokraticky zvolený - u nás tiež mnohí Kiskovi voliči dnes uznávajú, že sa nechali oblbnúť:-), ale čo teraz... To je ako keď sme si v tom jeho Triangli kúpili chladničku: ešte sme ju len vybalili, a už bola poškriabaná a poriadne nefungovala. A teraz čo? Odtrepať ten krám do Popradu? :)) Zmierili sme sa s tým, že sme sa dali nahovoriť na takú blbosť a že sme ľahkovážne nechali na nás zarobiť úžerníkov.

Asenad

#23177

2014-12-08 17:48

Mějme pochopení, vyzývá Baudyš

Podle něj v okamžiku, kdy nás bude někdo jiný moci reprezentovat lépe, v tom okamžiku se tak stane. „Do té doby mějme pochopení pro to, že svatováclavský stolec k sobě pustil toho, komu je dáno, aby z jeho výše jednal. Kdyby byl Karel Schwarzenberg s to hájit české národní zájmy, byl by prezidentem dnes on. A určitě milovaným prezidentem. Připomenu mu, že namísto toho se pokusil v Radě bezpečnosti zablokovat rezoluci OSN stran ochuzeného uranu v americké munici. Jako jeden z mála, proti 122 zemím světa, které žádaly zákaz této genocidní zbraně. Skrze uran z americké munice na mnoha místech - jinak velmi úrodného - Srbska, ještě dnes, po patnácti letech, nerostou žádné zemědělské plodiny. A v Iráku je běžné, že v desetičlenné rodině trpí devět jejích členů na rakovinu, jelikož radiace z ochuzeného uranu je karcinogenní. Nevšimnul jsem si však, že by toto naší veřejnosti vadilo. Naší veřejnosti vadí, že prezident letěl do Číny a Číňany pochválil. Jako kdyby totéž bez zaváhání nedělali Angela Merkelová a Barack Obama,“ konstatoval dále Baudyš.Připomněl pak také to, že hlavní funkcí reprezentanta naší země je, aby chránil národ - tedy skrze sledování našeho národního zájmu. Nejen proti síle zvenčí, ale i aby nás chránil před našimi vlastními vnitřními tlaky.„Předchozí prezidenti náš národní zájem plus minus sledovali. Sleduje jej i Miloš Zeman. Ba co víc, bije se vehementně za něj. Sledovat náš národní zájem bude i Zemanův nástupce. Jinak se do tohoto úřadu nedostane. Se svatováclavským stolcem je to i dnes, v digitální době, velmi podobné, jako tomu bylo v legendě o králi Artušovi a jeho meči Excalibru. Stará kouzla a staré energetické ochrany mají větší moc než předvyrobené výzkumy veřejného mínění. Úřad hlavy státu je a bude energeticky chráněn,“ domnívá se Antonín Baudyš.Národním zájmem není být protektorátem

Naším národním zájmem není být protektorátem. Zatím však protektorátem jsme, stejně jako jsme jím byli před rokem 1989. Spojené státy si zvou našeho premiéra na koberec a velvyslanec Shapiro nás poučuje, že se odkláníme od lidských práv. Jako kdyby Spojené státy někdy někde lidská práva v minulosti prosazovaly. Zatím pouze likvidovaly pravdou a láskou nepohodlné režimy. Rád bych panu Shapirovi připomněl, že jeho vlastní země je na svém území v posledních letech zaměstnána především budováním koncentračních táborů,“ poukázal dále Antonín Baudyš.

A v těchto souvislostech udělal i jednu poznámku na téma pravé a levé politické orientace.

Všímejte si postojů pravice a levice, vyzývá Baudyš

„Nejsem politologem, jsem laikem. Ale nemohu si nevšimnout, jakým způsobem mají tzv. pravicoví a proameričtí politici napříč Evropou snadný postoj k válce. Prezident Petro Porošenko na Ukrajině stále pláče, že toto ještě není ta správná válka a že mu stačí ročně jen miliarda dolarů na její vedení. Pravicoví matadoři Francie, Nicolas Sarkozy a jeho souputník za La Manchem, David Cameron, neměli nejmenší problém vybombardovat Libyi. Proamerický prezident Saakašvili neměl problém vyvolat válku s Jižním Osetinskem, kterou vzápětí prohrál. Pravicový Carl Bildt ve Švédsku hecoval zmrzlé demonstranty na Majdanu a když se tam začalo zabíjet, vytratil se jak pára nad hrncem. Nakonec ho odstavila korupční aféra v jeho rodném Švédsku, velmi zajímavá, mimochodem. A to týden poté, co se vysmíval českému prezidentovi a českým bezpečnostním službám. Pravicový Anders Fogh Rasmussen, dánský expremiér, mezi Evropany nejochotněji kýval hlavou, když šlo o lži s údajnými zbraněmi hromadného ničení. Pravicový ministr zahraničních věcí Polska, Radoslaw Sikorski, dal zelenou vybudování logistickému zázemí pro novou válku na svém území, poblíž Štětína. Radar určený ke zničení Ruska u nás tlačili nejvíce pravicoví politici Schwarzenberg a Vondra. Jakože předtím neměl problém s vybombardováním Srbska proamerický prezident Havel. Vaklaf. Toto jsou okolnosti, kterých si nemohu nevšimnout. A myslím si, že si jich nemohou dlouhodobě nevšimnout ani voliči,“ zkonstatoval i pro ParlamentníListy.cz věty, které taktéž uvedl do svého blogu, Baudyš


Nepřihlášený uživatel

#23178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znovu už po několikáté, pro blbečky co nerozumí IP adresaci.

2014-12-08 17:53

#23148: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znovu už po několikáté, pro blbečky co nerozumí IP adresaci.  

 Tady má někdo nepřátele? Jsme občané tohoto státu, na Hradě aktuálně sedí zločinec, který chce vygenerovat novou zlodějskou bandou z které chce "dělat elitu" prostřednictvím jeho politické moci. To je vše, není tu žádný nepřítel, je to jen a jen zločinecká pakáž a je potřeba to jasně říci a je potřeba aby se k takové věci občané postavilli stejně jako je potřeba, aby se k takové věci postavil parlament. 

Žádné nepřátelství či přáteství tam není, je jen a pouze o pospsání současného stavu na Hradě, kde je to jednoznačně jak za Gottwalda a je potřeba to řešit. 

Společná schůze Senátu a Sněmovny již měla být svolána dávno, není možné, aby Zeman zval do země diktátory. Komunisty si také do bytu nezveme. Pozdravíme je, ale to je vše, Filipa, Kováčika bychom si ale do bytu rozhodně nepustili, tak proč zvát do země diktátory. Stejně jako bychom se stali nedůvěryhodnými před svými přáteli, kdybychom si domů pozvali Grebeníčka, tak obdobně se ČR stává nedůvěryhodnou už jen pozváním diktátorů do země. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#23179 Re:

2014-12-08 17:54

#23177: Asenad -  

 Baudyš je proruský pablb!


Nepřihlášený uživatel

#23180 Re: Joachim Gauck: Vzpomínky. Lidé čtěte !

2014-12-08 17:56


Nepřihlášený uživatel

#23181 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znovu už po několikáté, pro blbečky co nerozumí IP adres

2014-12-08 17:56

#23178: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znovu už po několikáté, pro blbečky co nerozumí IP adresaci. 

 na Hradě aktuálně sedí zločinec

dúfam, že "na hrade" konečne podajú to trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, porušujete zákon 


Nepřihlášený uživatel

#23182 Re: Joachim Gauck: Vzpomínky. Lidé čtěte !

2014-12-08 17:57

#23174: Ivan (český) - Joachim Gauck: Vzpomínky. Lidé čtěte ! 

 Lze jen souhlasit. Kdyby jste se zeptal v nějaké anketě, zda by se lidé chtěli mít jako v Německu, bylo by jistě pramálo (jestli vůbec) těch, kdo by řekli ne. Ovšem že k tomu také patří (je dokonce jedním z předpokladů) VOLIT JAKO V NĚMECKU to českému hlupákovi už nedochází......


Nepřihlášený uživatel

#23183 Re: Re:

2014-12-08 17:57

#23179: - Re:  

 Táto mentálne zaostalá reakcia sa dala čakať:-).


Nepřihlášený uživatel

#23184 Znovu, Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta.....

2014-12-08 17:59

#23177: Asenad -  

 ...dokonce jeho voliči už dnes neví, proč jej volili a mnozí své tehdejší jednání nejsou schopni ani zpětně rekonstruovat. Je obrovská pravděpodobnost, že došlo k masivní manipulaci s občany ČR a to nejen utracenými spíše stovkami miliony za "kampaň" naprosto mimo limity Zákona o volbě prezidenta, ale také odporným lhaním, které toto utrácení peněz provázelo. 

Porušovat zákon o volbách je jeden z nejhorších zločinů proti demokracii, neboť je to mechanismus pro získávání moci. Dělají to typicky komunisté a fašisté, obecně zločinci s totalitním smýšlením, kteří takto získanou moc zneužívají nejen k rozšiřování vlastní moci, ale mnohdy i ke zločinům. 

To se přesně nyní děje a to část občanů vidí jasně, část občanů to nesleduje příliš ale vadí jim to. 

Důvodem zvolení Zemana není nějaké "předurčení" či "jeho schopnosti", ale zločinnost, které právázela jeho kampaň a došlo k tomu, k čemu čas od času v demokraciích dochází, že svobody demokracie jsou zneužity zločinci k tomu, aby se dostali k moci. 


Nepřihlášený uživatel

#23185 Re:

2014-12-08 18:00

#23136: -  

 nuž, tá Vaša strana sa tiež nedá zahanbiť. Prečo necitujete ich inteligentné výroky na adresu tých, ktorí nesúhlasia s týmto cirkusom okolo Zemana?

Demokrat

#23186

2014-12-08 18:01

POJĎME PRAVDOLÁSKAŘSKÉ AMERICKO-KOLABORANTSKÉ KLACE UKÁZAT ZAČ JE TOHO  LOKET!!! 10.12 V 19.00 JIM NA TÉ DEMOŠCE UDĚLÁME BORDEL!!!


Nepřihlášený uživatel

#23187 Re: Re: Re:

2014-12-08 18:01

#23183: - Re: Re:  

 něco mezi klausem a zemanem kříženej kmoníčkem a naroubovanej foldynou a velebou asi tak


Nepřihlášený uživatel

#23188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18

2014-12-08 18:02

#23176: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. pr 

 Vazeny, kdyz neumite koupit kvalitni zbozi a vymlouvate se na nejakeho lichvare tak se nestarejte do deni v cizi zemi. Vas nakup o leccems vypovida.


Nepřihlášený uživatel

#23189 Re: Joachim Gauck: Vzpomínky. Lidé čtěte !

2014-12-08 18:03

#23174: Ivan (český) - Joachim Gauck: Vzpomínky. Lidé čtěte ! 

 Gauck se také i Praze 17.11.2014 vyjádřil naprosto jasně když byl zasažen vajíčkem - "jsem rád, že jsem také dostal svůj díl" neboť stát na podiu se zločincem Milošem Zemanem není jednoduché pro žádného demokrata a pokud tedy přijde podobná katarze, je zřejmé, že sebereflexe u takového člověka jasně takovou věc vycítí. 

Nikdo jistě házet vajíčka na Gaucka, ale pan Gauck naprosto jasně řekl, jak nutná je taková reakce, když je Zeman na Hradě. 

Bylo to jasné a velmi srozumitelné vyjádření a je dobře, že jej pronesl. 


Nepřihlášený uživatel

#23190 Re: Re: Re: Re: Re: Vlastizrádci placení ambasádou USA

2014-12-08 18:04

#23156: - Re: Re: Re: Re: Vlastizrádci placení ambasádou USA 

 My to samozřejmě víme, jděte si poučovat své soudruhy. A ani jsme si to nemuseli nikde přečíst, my jsme základní školu absolvovali celou. Ví to samozřejmě i ten dement. O to je více pobuřující, v jakém stavu vzdával tomuto klenotu hold.

P.S. "Šmejdy" a "povrchní idioty" si nechte pro kamarády Vaší úrovně, o nás víte hovno, takže nás laskavě oslovujte neutrálně. Mně osobně můžete říkat Pane doktore.

Demokrat

#23191 Re: Joachim Gauck: Vzpomínky. Lidé čtěte !

2014-12-08 18:05

#23174: Ivan (český) - Joachim Gauck: Vzpomínky. Lidé čtěte ! 

 GAUCK BYL AGENTEM STASI, TOLIK K TOMUHLE "DEMOKRATOVI"!


Nepřihlášený uživatel

#23192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znovu už po několikáté, pro blbečky co nerozumí IP a

2014-12-08 18:10

#23181: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znovu už po několikáté, pro blbečky co nerozumí IP adres 

 Z jakého důvodu by podávali trestní oznámení? 

 

Tohle je snad popis malé zločinnosti?  Ani tohle vám nestačí? 

Ale skutečně budu rád, když soud bude konečně lži Miloše Zemana během volební kampaně probírat. Speciálně lež o privatizaci MUS a lži o politickém oponentovi za které se Miloš Zeman dokonce omluvil. Je to bohužel nanejvýše potřeba. 

Jak Miloš Zeman privatizoval MUS a přitom to měl dělat Tošovský.  Nic jej přece nenutilo o věci nelhat a co více nikdo a nic jen nemohlo donutit k "prodeji" 46 % 15 mld. hotovostí nyní ve Švýcarsku za 650 mil. korun a ještě k tomu přidat 46 % dolu, uhlí atd. 


Nepřihlášený uživatel

#23193 Re: Tom z Nebrasky

2014-12-08 18:11

#23171: - Tom z Nebrasky 

 Ďalší majiteľ pravdy? Tu sa nevedie diskusia, dialóg, tu sa iba agresívne napáda protivník, nepriateľ. Načo je potom hra na sviatky lásky a neviem čoho všetkého...Národy, ktoré si neuvedomujú, že si treba navzájom pomáhať a spájať sa pre dobrú vec, nie si závidieť a nenávidieť jeden druhého, skončia ako Ukrajinci. A to azda nechcete. 


Nepřihlášený uživatel

#23194 Re:

2014-12-08 18:14

#23177: Asenad -  

 Nic jiného by člověk od Baudyše ani slyšet nemohl, vždyť on je takový osobitný.


Nepřihlášený uživatel

#23195

2014-12-08 18:16

#23178: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znovu už po několikáté, pro blbečky co nerozumí IP adresaci. 

 Samozřejmě, máte naprostou pravdu. Já to myslel jako určitou nadsázku, ke které mě vedly mnohé "argumenty" zastánců páně Zemana, ze kterých jasně vyplývá, že pro tuto zemi je největším nepřítelem pan kníže.

Pravdoláskový fašismus

#23196 Vlasizrádci a podvodníci

2014-12-08 18:17

104 292 lidí podepsalo tuto petici. Podpisy pochazi z 66 619 ruzných IP adres.

 

Buď hlasují celé firmy povině společně, nebo jste normální podvodníci. Jinak je statisticky nemožné aby byla skoro polovina podpisů ze stejných IP adres.


Nepřihlášený uživatel

#23197 Re:

2014-12-08 18:20

#23186: Demokrat -  

 Chudáček rudej fašounek by rád někoho terorizoval, no není se čemu divit on to má tenhle rudohnědý xindl v krvi i stranických regulích.


Nepřihlášený uživatel

#23198 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znovu už po několikáté, pro blbečky co nerozumí IP adresaci.

2014-12-08 18:23

#23160: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znovu už po několikáté, pro blbečky co nerozumí IP adresaci.  

 A jéjej, tady se někdo probral z deliria. Tak do toho, zatím dost slabý...


Nepřihlášený uživatel

#23199 Re: Re:

2014-12-08 18:24

#23161: - Re:  

 Přidej...


Nepřihlášený uživatel

#23200 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je t

2014-12-08 18:25

#23188: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18 

 To nebol hocaký lichvář, bol ním konkrétne pán Kiska. Odvtedy nič na splátky od pochybných podnikateľov nekupujeme:-). Ešte raz : ČR nie je cudzia krajina. Moje rodisko je Československo. Morava je s nami spojená aj spoločnou dávnou minulosťou. Vy mi iste nebudete diktovať, kto je a kto nie je pre mňa cudzí:-).

Pán Zeman nie je zbohatlík, ktorý sa vynoril odkiaľsi zo špinavej stoky divokého kapitalizmu konca 20. storočia. Keď on niečo povie, má to hlavu, pätu a OBSAH. Napriek tomu ste na Albertove hádzali vajcia do neho, a nie do pána Kisku, ktorému ste naopak tlieskali, ako keby bol obrovský sympaťák a predniesol nejaký hlbokomyseľný prejav. Pritom len povedal pár servilných fráz so samoľúbym úsmevom. To už kľudne môže byť prezidentom aj káčer Donald:-). Alebo ktokoľvek, kto si môže kúpiť takú luxusnú hračku - prezidentskú funkciu. 

Ako zahraničný pozorovateľ môžem povedať, že Vám Zeman nerobí hanbu. Možno Vám ho (keď si preberieme plejádu našich zvolených do tejto funkcie) len úprimne závidieť.