MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. pr

2014-12-08 17:44

#23089: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosin 

 Jde o seriozní a celospolečenskou diskusi

Kde ste videli serióznu a navyše celo-spoločenskú diskusiu? To čo a deje v ČT je doslova a dopísmena bezostyšná manipulácia s verejnou mienkou, ktorú sa niekto v pozadí snaží poštvať proti Zemanovi. Dôvodom môžu byť jeho postoje voči tomu, čo sa deje na Ukrajine a jeho neochota pridať sa k vojnovým štváčom a k tým, ktorí zámerne démonizujú Putina a Rusko predstavujú ako diabolského agresora, ktorý ohrozuje Európu a svetový mier. Ako keby si pripravovali pôdu pre vojenské obsadenie priestoru, na ktorý bude Rusko citlivé a dopredu sa snažili vyviniť z prípadnej katastrofy, ktorá bude nasledovať - riskujú konflikt v Európe a možno aj nekontrolovateľný svetový výbuch, ktorý by mal fatálne dôsledky pre ľudstvo. ( My by sme spolu s vami asi z jeho epicentra boli úplne vymazaní.) 

V ČT nezaznievajú rôzne názory, len názory jednej strany - a redaktori a moderátori sú nastavení tak, aby tie , ktoré sú nesúhlasné s vytýčenou líniou, zhadzovali a prekrúcali. Kladú sugestívne otázky obsahujúce už aj odpovede, sami uvádzajú nepohodlného rečníka na pravú mieru - porušujú základné princípy novinárskej etiky. ČT navyše dáva filmy, ktoré presne zapadajú do scenára tej politickej hry. Musím konštatovať, že väčšina publicistiky a aj tých súčasných filmov a seriálov, ktoré akože zobrazujú prednovembrovú spoločnosť, je schematická a miestami hrozne hlúpa (česť výnimkám!). Pripomína mi to tie archívne materiály z 50. rokov:-))-

Nejsou už schopni si to zdůvodnit. 

Tak ja osobne si myslím, že prezidenti v našich zemičkách (navyše sú "slabí" prezidenti) sú úplne zbytočný prepych (a u nás by aj poslancov parlamentu bolo treba značne zredukovať:)). Ale Zeman bol demokraticky zvolený - u nás tiež mnohí Kiskovi voliči dnes uznávajú, že sa nechali oblbnúť:-), ale čo teraz... To je ako keď sme si v tom jeho Triangli kúpili chladničku: ešte sme ju len vybalili, a už bola poškriabaná a poriadne nefungovala. A teraz čo? Odtrepať ten krám do Popradu? :)) Zmierili sme sa s tým, že sme sa dali nahovoriť na takú blbosť a že sme ľahkovážne nechali na nás zarobiť úžerníkov.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18

2014-12-08 18:02:56

#23176: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. pr 

 Vazeny, kdyz neumite koupit kvalitni zbozi a vymlouvate se na nejakeho lichvare tak se nestarejte do deni v cizi zemi. Vas nakup o leccems vypovida.


Nepřihlášený uživatel

#23214

2014-12-08 18:53:08

#23176: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. pr 

 To bylo docela trapné. Přečtete si občas po sobě, co zde blábolíte? Nebo jen bezmyšlenkovitě provádíte CtrlC - CtrlV. Na ČT po zásahu Zemanova "Gestapa" už 14 dní mlčí jako hrob. To další ani nebudu komentovat. Vás by měli žalovat za šíření poplašných zpráv. Možná by z toho byla pouze podmínka z důvodu duševní choroby.

P.S.  Jsem rád, že Vás zaujal "vynimečný" seriál "30 případů majora Zemana", ale ten dávají na Barrandově.

P.P.S. ... raději nic.