MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#21133 Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-02 08:51

....asociační dohoda s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerováan změna Ústavy, což jinak dělají jen bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU všechnyy dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden Janukovič zrušit dojednávání asocičaní dohody a praktiyk následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem něvěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další zěmna zákků, účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřeli a dosoudili několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevili titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Současnost je, že tam dnes opět projel konvoj který veze kdo ví co. ale s největší pravděpodobností především zbraně. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#21138 Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-02 08:59:51

#21133: - Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

Na internetu je komplet Janukovičův volební program. 

V prezidentské volební kampani Janukovyč mimo jiné sliboval vyváženou politiku vůči Západu i Východu a nápravu zamrzlých vztahů s Ruskem. Právě obnova spolupráce s Moskvou se stala nejvýraznějším rysem Janukovyčovy zahraniční politiky.

 

Takže kde jste studoval za bolševika propagandu? 

Roman Skácel
Hodonín

#21200 Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-02 10:28:27

#21133: - Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

Jaké NÁHLE A NAJEDNOU (?) Janukovičem "zrušené dohody". Bolševík Janukovič si náhle a najednou naložil tak ještě kamiony tím, co na Ukrajině "nahospodařil" a hurá do Ruska. To mi vysvětlete, proč neemigroval do křivé a kapitalistické EU, nebo dokonce do imperialistických USA? :-)

To je sice jen samotný politický závěr celé té "podivné souvislosti" Janukoviče s Majdanem, ovšem vypovídá to prakticky vše o tom, co následovalo na Ukrajině (Krym a ukrajinsko-ruské pohraničí)...

P.S. Oranžová revoluce poněkud až příliš Ukrajincům ZRUDLA a Býkům se rudá prostě nelíbí a může si Toreador Putin myslet co jen chce, ale proti pořádně zuřivému Býkovi časem logicky neuspěje, pokud ho nebude chránit něco víc, než jen červený hadříček v podobě uboze přiblblé propagandy a trapně a debilně průhledného populismu a demagogie v Rusku...

P.P.S. Které a kterým důvěřují v naší zemi nejméně statisíce ale spíš miliony lidí, včetně prezidenta republiky...,

...což o občanské společnosti v ČR vypovídá DOKONALE vše...