MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#21126 Re: Re: Re:

2014-12-02 08:45

#21117: - Re: Re:  

 REAGAN TEN BY SI SE ZEMANEM A KGBÁKAMA UMĚL DOBŘE PORADIT

Vybrat přezdívku

#21127 Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní........

2014-12-02 08:47

...a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 

Toto bohužel naznačuje i to, jak na ANO nahllíží např. Žilková. ...........


Nepřihlášený uživatel

#21128 Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 08:48

#21121: - Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

 Nechápu, kde já mám nějaké duše. Pokud mě spojujete s nějakou peticí zde, ujišťuji vás, že žádnou takovou nepodepisuji. Důvod je prostý, zde to může podepsat i dítě ze školky a pak dopadnete, jako to vaše včerejší fiasko, kdy se ukázalo, že ta podpora je pouze virtuální. 


Nepřihlášený uživatel

#21129 Re: Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 08:48

#21125: - Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

 Však jste řvát nemusel, ale mohl jste podpořit svého demokraticky zvoleného Miloška


Nepřihlášený uživatel

#21130 Re: Re: Re: Proto není vůbec přehnané, že to na Hradě vypadá jak za Gottwalda.....

2014-12-02 08:48


Nepřihlášený uživatel

#21131 Jednoznačně je nutné, aby byl archiv prognostického ústavu okamžitě zpřístupněn...

2014-12-02 08:48

...badatelům, historikům i laické veřejnosti. Nikdy v životě by mne nenapadlo, že je archvi Prognostického ústavu nepřístupný. Je děsivé, že o takvé věci diskutujeme 25 let po revoluci. 

Václav Malý u Drtinové....


Nepřihlášený uživatel

#21132 100 000 podpisů je děsivé číslo i vzhledem k počtu obcí, kterých je celkem 6 253...

2014-12-02 08:49

Je velmi vážnou věci, když statisitka jasně ukazuje, že je petice podepisována napříč celou republikou. Dnes již pravděpodobně neexistuje v ČR venisice a město, kde by nebylo hned několik signatářů petice. Je samozřejmé, že se většinou známe, máme stejné smýšlení, sociální vazby.  Je naprosto jasné, že jsem o věci diskutovali již z mnoha lidmi v našem okolí a dokonce logicky i s těmi, kdož jsou "odpůrci petic" z principu, protože přece "petice v demokracii nemají co pohledávat" a to přesto, že na petice přímo petiční zákon, kterým jsou signatáří jakékoliv petice chráněni. Diskutovali jsme jistě nejspší nevědomky s voliči Zemana, neboť ti se v našich sociálních vazbáchc prakticky nevyskytují, maximálně velmi vzdáleně . 

Je jednoznačné, že podepsat právě tuto petici má obrovský smysl, neboť petice naprosto střízlivě popisuje současný stav na Hradě, kde to dle mého vypadá opravdu jak za Gottwalda. ...


Nepřihlášený uživatel

#21133 Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-02 08:51

....asociační dohoda s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerováan změna Ústavy, což jinak dělají jen bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU všechnyy dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden Janukovič zrušit dojednávání asocičaní dohody a praktiyk následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem něvěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další zěmna zákků, účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřeli a dosoudili několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevili titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Současnost je, že tam dnes opět projel konvoj který veze kdo ví co. ale s největší pravděpodobností především zbraně. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#21134 Zeman je bez nejmenších pochybností velezrádce, pokud by se přihlédlo i jen ke vtahu zpravodajských

2014-12-02 08:52

služeb USA a ČR před Zemanem v pouzici premiéra, v pozici premiéra a po pozici premiéra. 

 

Miloš Zeman dosadil na ministerstvo vnitra Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloš Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud. 

Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh na dvojnásobek a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002


Nepřihlášený uživatel

#21135

2014-12-02 08:56

Podepsala jsem petici, neboť Miloše Zemana nepovažuji za SVÉHO prezidenta. Z jím zastávané funkce by měl odstoupit.

Nepřihlášený uživatel

#21136

2014-12-02 08:56

Druhej Jelzin a horší.Volil jsem Karla a činy ku..y z Lán jsou pro mě zadostiučinění.A vy,co jste dali hlas tomuto člověku doufám otevřete oči.

Nepřihlášený uživatel

#21137

2014-12-02 08:56

Zeman je člověk, jež není hodný postu "PANA PREZIDENTA"

Nepřihlášený uživatel

#21138 Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-02 08:59

#21133: - Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

Na internetu je komplet Janukovičův volební program. 

V prezidentské volební kampani Janukovyč mimo jiné sliboval vyváženou politiku vůči Západu i Východu a nápravu zamrzlých vztahů s Ruskem. Právě obnova spolupráce s Moskvou se stala nejvýraznějším rysem Janukovyčovy zahraniční politiky.

 

Takže kde jste studoval za bolševika propagandu? 


Nepřihlášený uživatel

#21139

2014-12-02 09:01

Servilní Hašek ho obdaroval dostatečnou zásobou vína, takže zatím abstinenční příznaky nehrozí a jeho mise po Moravě může pokračovat.


Nepřihlášený uživatel

#21140 Re: Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 09:02

#21128: - Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

 Co ty jsi za blba,ti kdo Zemana ještě podporují radši sedí doma a o svém názoru radši mlčí aby se neshodili před známými.


Nepřihlášený uživatel

#21141 Re: Re: Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 09:03

#21129: - Re: Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

Je velmi obtížné hovořit o tom, že byl Zeman zvolen demokraticky, když porušoval Zákon o volbě prezidenta  ve všech klíčových věcech, které zákon definuje.

Zákon jasně definuje maximální rozsah nákladů na kampaň, nesmí přesáhnout pro obě kola 50 mil. korun a tyto musí být čerpány jen z Volebního účtu.  Objem také určuje, délku kampaně, ta může začít až po zřízení Volebního účtu.  Zákon dále naprosto jasně a přímo  a naprosto srozumitelně zakazuje lhaní a to především o kandidátech jako takových, což je v zákonu explicitně zdůrazněno.

Miloš Zeman vedl kampaň více než rok a platil jí kdo ví z čeho, když má jen ten "nafukovací člun" zase na druhou stranu se podílel na spoluukradení 15 mld. hotovosti z MUS, tak kdo ví.

Dokonce na Volebním účtu zatnul sekeru více jak 10 mil. korun, kterou "kdosi zaplatil" veřejnosti a dokonce ani jeho voličům nesdělil kdo. 

Miloš Zeman lhal prakticky o všem o čem promluvil. o soubě, jeho povedené rodince, jeho týmu (Šlouf, natož Lukoil Nejedl) lhal o jeho působení v pozici premiéra, lhal o privatizacích, MUS byla jen špička ledovce, lhal o financování kampaně, lhal bohužel kdykoli otevřel tu jeho pussy. 


Nepřihlášený uživatel

#21142

2014-12-02 09:05

Causa Zeman.


Nepřihlášený uživatel

#21143 Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-02 09:07

#21138: - Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

 Co to žvaníte za hlouposti? Proč by tedy dojednával asociační dohodu? Proč tedy podepsal něco, o čem jeho spoluobčané neměli ani to nejmenší tušení, že se odehrává. 

Ruský švábe. 


Nepřihlášený uživatel

#21144 Re: Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-02 09:17

#21143: - Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

 Ruský švábe, to je asi tak vše, čím můžete argumentovat. Jde o to, že neporušil nic z toho, co před tím sliboval. Mimochodem tu asociační dohodu nepodepsal ani Porošenko a dojednal si jinou. A žádost o vstup odložil až do roku 2020.


Nepřihlášený uživatel

#21145 Re: Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 09:19

#21128: - Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

 A je Vám jasný rozdíl mezi peticí a demonstrací? Vždyť šlo jenom o doručení petice na Hrad! A ta doručena byla. A význam má, to je vidět už z toho, kolik se vás tady chodí rozčilovat a nadávat a jak se Zeman vyhýbá větším shromážděním. A vy znáte nějaké dítě ze školky, které tuto petici podepsalo? A pokud se tu objeví nějaké nevěrohodné podpisy, tak především od těch, kteří  chtějí  tuto petici poškodit. Normální člověk prostě podepíše, protože souhlasí, a nehledá nějaké kličky, a když nesouhlasí, tak nepodepíše.


Nepřihlášený uživatel

#21146 Re: Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 09:24

#21125: - Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

 Ano možná máme demokracii ale prezident jak dělo není demokrat!proč?

on se totiž bojí vylézt a stoupnout si před nespokojené občany tváří v tvář a říct jim alespoň že je zbabělec a vlastizrádce,může to zde klidně v brzké době dopadnout jako na Ukrajině.


Nepřihlášený uživatel

#21147 PODPORA ZEMANA

2014-12-02 09:24

TATO PETICE JE NEPRAVOMOCNÁ, PROTOŽE KAŽDÝ ČLOVĚK ZDE MŮŽE UMĚLE PŘIDAT I NĚKOLIK PODPISŮ, NENÍ POTVRZENA ŽÁDNÝM PODPISEM UŽIVATELE.

 

POKUD CHCETE DĚLAT PETICE, TAK JI MUSÍTE UDĚLAT NA NORMÁLNÍM PAPÍŘE A LIDI SE TAM MUSÍ PODEPSAT VLASTNÍM PODPISEM, MUSÍ TAM BÝT JMÉNO, PŘÍJMENÍ,ADRESA NEJLÉPE A VĚK. TY OSOBY NESMÍ BÝT FIKTIVNÍ.

 

NECHCI VÁS ZKLAMAT ALE TOTO VÁM NA HRADĚ NIKDO ŘEŠIT NEBUDE


Nepřihlášený uživatel

#21148 Re: Re: Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 09:25

#21146: - Re: Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

 VLASTIZDRÁCE ? TAK TY SI DOBRÉ PAKO. A KLAUS JE POTOM CO.


Nepřihlášený uživatel

#21149 PŘÍŠTÍ PROTEST JE NUTNÉ UDĚLAT V SOBOTU

2014-12-02 09:26

ABY MOHLI PŘIJET I LIDÉ Z OKOLÍ PRAHY DĚKUJI ZA VYSLYŠENÍ A 

STOP ZEMANOVI

STOP BABIŠOVI A DALŠÍM KREATŮRÁM 

Roman Skácel
Hodonín

#21150 Re:

2014-12-02 09:28

#21114: -  

Budu Vám oponovat, zahraniční Zemanova politika je podstatou toho, proč není ani myslitelné, aby mohl do budoucna beztrestně pokračovat, i kdyby nikdo v ČR nic neudělal...

Podpora ruských zájmů v situaci, kdy zbytek civilizovaného světa jde právě opačným směrem, podpora činským soudruhům vůči Tibetu (tedy i vůči aktuálním demokratickým tendencím v Hong Kongu), hledání investičního prostoru tam, kde směřují sankce EU, to vše je prostě úplně mimo logiku a jakoukoli racionálnost.

Hledat investice tam, kde jde jen o jednotlivá procenta dosavadní bilance zahraničního obchodu ČR a ohrožovat tak nejméně 90% svých stávajících zahraničních obchodních aktivit se ZÁPADEM je nejen hloupé, ale rovnou stupidní...

My už si brzy budeme nuceni vybrat, kdo jsou OPRAVDU naši spojenci!

Zeman jde proti všem v EU a USA, dříve nebo později se dočká opravdu ostrých reakcí od spojenců, které si naše vláda bude UŽ KONEČNÉ NUCENA přebrat. Tipl bych si, že se u nás politicky nebude Zemanovi odporovat, dokud se k odporu občanské společnosti nepřidá i velmi PÁDNĚ oficiální zahraničí. A my jsem opravdu velmi křehcí, abychom unesli byť jen politické sankce EU a USA, ...ne tak ty ekonomické, které by dokonale lámaly naše kosti, jako třísky...

A proč si to též myslím. Nový předseda Evropské Rady Donald Tusk, si do svého týmu vybral i Slováka, Čech tam není žádný, logicky. Nestíháme politicky Evropě a USA, a dostáváme se až na samý okraj jejich zájmu...

P.S. Mezinárodně politicky je to u nás v "socialistickém" Česku stejné, jako to bylo před 25 lety, víme...?