MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#21176 KOCÁB NA HRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-12-02 09:58

KOCÁB NA HRAD,KOCÁB NA HRAD


Nepřihlášený uživatel

#21177 Re: Re: Re: Přestože Nejvyšší správní soud prezidentské volby nezrušil....

2014-12-02 09:59

#21172: - Re: Re: Přestože Nejvyšší správní soud prezidentské volby nezrušil.... 

 To už jsme slyšeli i od Paroubka, cítil se jako "dvacetiletý hroch"


Nepřihlášený uživatel

#21178

2014-12-02 10:01

Český Boris Jelcin,proč netáhne do Číny!Může se chytnot za ruce z tím bolševickým grázlem Putinem.Co si lidi vybrali tak to mi hlava nebere.Proboha,co na něm lidi viděli?To je prezident spodních 10 mil.,lidí,jak tvrdil?Chce se mi zvracet,hnus bude hnusem a hugo boss tomu nepomůže.


Nepřihlášený uživatel

#21179 Re:

2014-12-02 10:04

#21070: -  

 Bože,do koho jsi duši dal...baví tě ty výkřiky do tmy ?


Nepřihlášený uživatel

#21180 Re: Re:

2014-12-02 10:06

#21071: - Re:  

 tak nevím,ale ty krysy,které vylézají z děr (a je jich opravdu málo) jsou Putnovci a přátele TOP 09....to je jaká výpomoc...


Nepřihlášený uživatel

#21181 Re:

2014-12-02 10:08

#21074: -  

 ty tvoje výkřiky do tmy jsou směšné.....ale asi tě TOP 09 dobře platí,tak proč ne,vydělávej


Nepřihlášený uživatel

#21182 Re: Milouš Eman

2014-12-02 10:09

#21078: part - Milouš Eman 

 duševní naháč part promluvil....jen tak dál...


Nepřihlášený uživatel

#21183 Re:

2014-12-02 10:11

#21169: Čuk a Gek -  

 Blbečci, kde jste byli když Venca Chrchla udělil amnestii zlodějům a vrahům?

Nic takového se nikdy nestalo. Prostudujte vlastní znění amnestií. Przident Havel udělil především první amnestii protože se radikálně změnil náhled na trestné činy, např. na trestný čin příživnictví. Tedy nebylo možné, aby osoby, které nově zůstávali na svobodě a za bolševika by byly přitom za týden souzeny byly v jiné pozici, než lidé, kteří byli za stejné - původně trestné činy - ve vězení. 

Blbečci, kde jste byli když Venca ješita udělil amnestii korupčníkům a tunelářům?

Makroamnestie je bez pochyby Klause - Zemanovou nikoliv jen Kluasovou amnestií. Byli omilostnění především oposmluvní zloději. 

Blbečci, kde jste byli když Kalousek s Topolánkem rozkrádali stát?

Proč do vemli pravděpodobných zlodějin Topolánka a post-bolševické zlodějské bandy ODS taháte ministra Kalouska? 

Blbečci, kde jste byli když Poserplína uznal Kosovo?

Kosovo a obecně rozpad Jugoslávie je bez pochyby věc komplikovaná. Co se ale nedá popřít, že v Jugoslávii občanskou válku rozpoutali Srbové, především proto, že to byli oni, kdo měli přístup ke zbraním na počátku celého konfliktu. Kosovo je důsledek, nikoliv příčina a ochrana Kosova, byla nutností a v podstatě začátek konce celého konfliktu. 

Blbečci, kde jste byli když Nečas s Kalouskem za pomoci pravomocně odsouzeného zloděje a korupčníka protlačili největší zlodějinu v dějinách - církevní restituce?

Církervní restituce si tu Klaus udržoval jak pendrek, neřeší církevních restitucí vedlo k obrovskému znehodnocení majetku církví. Na tom, ja se má tedy restituce, bezpochyby původně církevního majetku realizovat (velká část byla již za první republiky dokonce sice církevní, ale evidovaná na soukromé osoby a to se skutečně podařilo vyřešit velmi rychle) se neshodnou dva lidé v této zemi, je skvělé, že na tom shodla Sněmovna a senát.  Je to řešení z dlouhodobého hlediska dokonce pro stát minimálně neutrátlní, došlo zároveň k oddělení církve od státu, což v sekularizované české společnosti je jistě vítáno a bude to vítáno. 

Nyní, když prezident Zeman poukazuje na předešlé zlodějiny a snaží se probudit národ, aby nelezl do prdele největšímu světovému agresorovi, USA, tak děláte hrdiny na internetu.

To je zvláštní, že by Miloš Zeman skutečně poukazoval na nějaké "předešlé zlodějiny" to by se totiž musel přihlásit předvším k těm svým, ale o privatizaci MUS, kdy to byl právě on, kdo vyměnil 46 % i jen z 15 mld. hotovosti MUS na rekutlivace za 650 mil. pro stát a přidal k tomu uhlí, lidi, stroje a kompletně důl, ovšem nějak podivně lhal, že jí dělal Tošovksý. Ostaně Miloš Zeman v kampani vlastně nikdy nemluvil pravdu, lhal o všem čho se jeho nevymáchaná "pasy" dotkla, od svého působení v pollitice, jeho stavu jeho rodiny, týmu, financování, oponentech, prostě o všem. Dokonce nemá ani tu nejmenší odvahu přiznat, že v době kdy byl premiérem se zvojnásobil státní dluh za 4 roky!!! v tom je rekordman, neboť zároveň nedošlo k poklesu nezaměstnanosti ale naopak k jejímu nárůstu. Socanská vláda po něm zadlužovala stejným tempem, ale alespoň měla to štěstí, že jsem vstoupili do EU a došlo tedy razantnímu poklesu nezaměstnanosti a růstu mezd a tedy vyššímu výběru daní a také velkému růstu HDP. 

Miloš Zeman je komunisticko - nacistický zločinec, který zneužil Zákon o volbě prezidenta republiky a to ve všech klíčových bodech tohoto zákona. Zákon o volbách prorušují a zenužívají zločinci, typicky se tak dostávají k moci komunisté a nácko a příznivci totalit. Proto je Miloš Zeman komunistický nácek. 


Nepřihlášený uživatel

#21184 Re: Re: pryč s komunistama

2014-12-02 10:12

#21079: part - Re: pryč s komunistama 

   parte, myslím,že je třeba vymýtit lidi bez mozku jako jsi ty....z bezmozků vzniká nemyslící dav a to je rakovina společnosti


Nepřihlášený uživatel

#21185 Přestože Nejvyšší správní soud prezidentské volby nezrušil....

2014-12-02 10:12

....je potřeba celou lživou a podivně financovanou Zemanovu kampaň znovu přezkoumat. Zeman nestoudně lhal prakticky o všem, čeho se dotkl, o sobě, o jeho rodině, o týmu, o financování, o privatizacích, o oponentech kompletně o všem. Zákon o volbě prezidenta, ale lež nepřipouští. Explicitně navíc zakazuje lhat o sobě a oponentech. 

Ti, kdo porušují volební zákony jsou zločinci, je to jeden z nejhorších zločinů proti demokracii. Vždy v historii pokud někdo porušoval volební zákon v demokracii byl to zločinec a jeho další jednání v politice bylo jen zneužívání moci. Je tomu bohužel tak i se Zemanem. 

Je tedy potřeba situaci řešit a to mimo jiné i proto, že velká část voličů Miloše Zemana už neví proč jej volili, nejsou schopni si to již nyní ani nijak zpětně zdůvodnit, nechápou to. Je velká pravděpodobnost, že neproběhla volební kampaň, ale odporná manipulace za použítí obrovského množství prostředků, o kterých dosud nikdo neví, kde k ním Zeman přišel. 


Nepřihlášený uživatel

#21186 Re:

2014-12-02 10:15

#21089: antipassydent -  

 antipassydente...opravdu ?....já jsem spíš viděl zakyslé zakomplexované občany nesoucí červené karty a duševní naháče :Bursíka, Putnu ajiné.....je mi vás líto


Nepřihlášený uživatel

#21187 100 000 podpisů je děsivé číslo i vzhledem k počtu obcí, kterých je celkem 6 253...

2014-12-02 10:15

Je velmi vážnou věci, když statisitka jasně ukazuje, že je petice podepisována napříč celou republikou. Dnes již pravděpodobně neexistuje v ČR venisice a město, kde by nebylo hned několik signatářů petice. Je samozřejmé, že se většinou známe, máme stejné smýšlení, sociální vazby.  Je naprosto jasné, že jsem o věci diskutovali již z mnoha lidmi v našem okolí a dokonce logicky i s těmi, kdož jsou "odpůrci petic" z principu, protože přece "petice v demokracii nemají co pohledávat" a to přesto, že na petice přímo petiční zákon, kterým jsou signatáří jakékoliv petice chráněni. Diskutovali jsme jistě nejspší nevědomky s voliči Zemana, neboť ti se v našich sociálních vazbáchc prakticky nevyskytují, maximálně velmi vzdáleně . 

Je jednoznačné, že podepsat právě tuto petici má obrovský smysl, neboť petice naprosto střízlivě popisuje současný stav na Hradě, kde to dle mého vypadá opravdu jak za Gottwalda


Nepřihlášený uživatel

#21188 Re: Re: Re: Miloš Zeman? Zákon o volbě prezidenta přesně stanovuje tři věci...

2014-12-02 10:16

#21091: - Re: Re: Miloš Zeman? Zákon o volbě prezidenta přesně stanovuje tři věci... 

 ...tyto hloupé výkřiky do tmy už nikdo nečte,vymyslete něco jiného a neflákejte ty nenávistné příspěvky proti prezidentovi

Bc. Zdeněk Žák, nejlepší ministr dopravy od vzniku ČR

#21189 Ahóóóój!

2014-12-02 10:17

Jen podepisujte ovce, jen podepisujte!!!


Nepřihlášený uživatel

#21190 Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-02 10:18

....asociační dohoda s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerováan změna Ústavy, což jinak dělají jen bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU všechnyy dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden Janukovič zrušit dojednávání asocičaní dohody a praktiyk následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem něvěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další zěmna zákků, účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřeli a dosoudili několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevili titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Současnost je, že tam dnes opět projel konvoj který veze kdo ví co. ale s největší pravděpodobností především zbraně. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#21191 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman? Zákon o volbě prezidenta přesně stanovuje tři věci...

2014-12-02 10:19

#21188: - Re: Re: Re: Miloš Zeman? Zákon o volbě prezidenta přesně stanovuje tři věci... 

 Mluvte za sebe bolševický blbe, komunisticko - nastické pakáž mluví za druhé. 


Nepřihlášený uživatel

#21192 Re: Hrad je v děsivém stavu. V sedm hodin večer je pustý a prázdný, je to přesně jak za Husáka.....

2014-12-02 10:20

#21092: - Hrad je v děsivém stavu. V sedm hodin večer je pustý a prázdný, je to přesně jak za Husáka..... 

 chudáčku....podívej si na pár obrázků z předávání těch papírů s podpisy...alespoň dostanou něco ze sběrny...a to na oslavu toho,že přijde 300 hlupáků na Hrad mají  svítit girlandy ?...za to nikomu nestojíte....


Nepřihlášený uživatel

#21193 Zeman je bez nejmenších pochybností velezrádce, pokud by se přihlédlo i jen ke vtahu zpravodajských

2014-12-02 10:23

služeb USA a ČR před Zemanem v pouzici premiéra, v pozici premiéra a po pozici premiéra. 

 

Miloš Zeman dosadil na ministerstvo vnitra Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloš Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud. 

Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh na dvojnásobek a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002

 

 


Nepřihlášený uživatel

#21194 Re: Re: Re: Re:

2014-12-02 10:24

#21094: part - Re: Re: Re:  

 parte ,tak to máš dobrý že jsi volil inkontinentního Schwarzenberga....to by byl prezident...fotka na které je na podiu (konference ministrů zah.věcí),spící s červenými ponožkami a mokrým flekem mezi nohami....na to bychom mohli být právem hrdi....děkuji nechci


Nepřihlášený uživatel

#21195 Re: Re: Hrad je v děsivém stavu. V sedm hodin večer je pustý a prázdný, je to přesně jak za Husáka..

2014-12-02 10:25

#21192: - Re: Hrad je v děsivém stavu. V sedm hodin večer je pustý a prázdný, je to přesně jak za Husáka..... 

 Vy jste dokonce ani takový ubožák, že neočekáváte od Hradu kde sídlí váš soudruh, že bude kulturním centrem. To je v pořádku, je tam jak za Gottwalda a stalo se tak stejně hloupu částí populace. 

lajk

#21196 a kolik lidí co odmítají Zemana nepodporuje Schwarzenberga?

2014-12-02 10:26

protože Schwarzenberg prokazatelně NEHÁJÍ ČESKÉ ZÁJMY, JE OŽRALA, SPÍ SE ŠLAPKAMA, JE NĚVĚRNÝ SVÉ ŽENĚ, NEJEN MLUVÍ SPROSTĚ ALE I CHOVÁ SE JAKO HULVÁT A DOKONCE JAKO HULVÁT MYSLÍ (JEHO VÝPADY PROTI DŮCHODCŮM), JEHO STRANA SI OBJEDNALA NEJHULVÁTŠTĚJŠÍ VIDEO VŠECH DOB MÁDLA S ISSOVOU, je nedovzdělaný z vlastní lenosti nikoliv z politických důvodů, atd. atd. dalo by se dlouze pokračovat, ale když porovnám čísla jeho fans, Zemanových fans a to co má údajně dosáhnout tato petice, tak moc prostoru pro neprůnik těchto množin nezbývá, takže je zřejmé, že tu vůbec nejde o údajné nevhodné jednání Zemana (protože Schwazrenbergovo je 1000x horší) ale o prostou a obyčejnou ZÁVIST A NENÁVIST karlových fans plynoucí z projetých voleb (které projeli svou neschopností pochopit kontraproduktivnost svých mamutích mediálních kampaní, jakou je i tato :-) ) tak hodně štěstí, ve svém okolí pozoruji jen to, že už i pravičáci začínají podporovat Zemana proti trapným protestům a pokrytecké argumentaci jeho odpůrců :) a tak to má být :)


Nepřihlášený uživatel

#21197 Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman? Zákon o volbě prezidenta přesně stanovuje tři věci...

2014-12-02 10:26

#21099: - Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman? Zákon o volbě prezidenta přesně stanovuje tři věci... 

 ...tak děsivá zrůdo....jsi blb...a kde blb,tam nebezpečno


Nepřihlášený uživatel

#21198 Re:

2014-12-02 10:26

#21164: -  

 Takže podle vás tady máme lidově demokratický režim. No, pěkně děkuji. To už tu bylo v 50. letech, kdy tento režim bral lidem dobytek, pole, domy, svobodu a nakonec také život. A to nás soudruh Kléma ujišťoval (pochopitelně před volbami 1946), že k něčemu takovému v ČSR nedojde. Po Únoru 1948 se už na nic neptal. Brali všechno. Lépe řečeno kradli. A my všichni po r. 1990 jsme tu jejich zlodějnu museli zaplatit a platíme do dnes.

Nevím, kolik je vám let, ale mi je dost (70), abych věděl, že něco podobného už nechci.


Nepřihlášený uživatel

#21199 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman? Zákon o volbě prezidenta přesně stanovuje tři věci...

2014-12-02 10:26

Roman Skácel
Hodonín

#21200 Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-02 10:28

#21133: - Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

Jaké NÁHLE A NAJEDNOU (?) Janukovičem "zrušené dohody". Bolševík Janukovič si náhle a najednou naložil tak ještě kamiony tím, co na Ukrajině "nahospodařil" a hurá do Ruska. To mi vysvětlete, proč neemigroval do křivé a kapitalistické EU, nebo dokonce do imperialistických USA? :-)

To je sice jen samotný politický závěr celé té "podivné souvislosti" Janukoviče s Majdanem, ovšem vypovídá to prakticky vše o tom, co následovalo na Ukrajině (Krym a ukrajinsko-ruské pohraničí)...

P.S. Oranžová revoluce poněkud až příliš Ukrajincům ZRUDLA a Býkům se rudá prostě nelíbí a může si Toreador Putin myslet co jen chce, ale proti pořádně zuřivému Býkovi časem logicky neuspěje, pokud ho nebude chránit něco víc, než jen červený hadříček v podobě uboze přiblblé propagandy a trapně a debilně průhledného populismu a demagogie v Rusku...

P.P.S. Které a kterým důvěřují v naší zemi nejméně statisíce ale spíš miliony lidí, včetně prezidenta republiky...,

...což o občanské společnosti v ČR vypovídá DOKONALE vše...