Výměna plzeňské karty

Quoted post

Markéta

#211 Re: Re: Směšné

2014-11-27 11:20

#210: Mikolda - Re: Směšné 

 cituji:

Je nutné vyzvednout si kartu osobně?

Není, máte možnost požádat za příplatek o službu Zaslání karty poštou - tuto službu poskytuje Zákaznické centrum na Denisovo nábřeží. Samozřejmě, že i v případě využití této služby lze na kartu již dopředu nahrát elektronickou hotovost či předplatné podle vašeho výběru.

 

A určitě nebude nutné podat žádost za každého člena rodiny v jiném termínu, věřím (snad ne naivně), že bude možné podat za celou rodinu žádosti najednou a pak je také najednou dostat, bez ohledu na termín původního vydání.

Odpovědi

Mikolda

#214 Re: Re: Re: Směšné

2014-11-27 12:23:27

#211: Markéta - Re: Re: Směšné 

 Nevím, odkud je Vaše citace, na stránkách PMDP toto uvedeno není. Pokud Vás ale odkážu na následující článek: http://www.plzen.eu/obcan/aktuality/z-mesta/ vyjadreni-pmdp-k-dotazum-a-podnetum-drzitelu-plzenskych-karet.aspx, (u slova vyjadrení zrušte mezeru, jinak nejde nahrát příspěvek), tak mi přijde spíše směšné příměr PK k dokladům. Cestovním pasem nezaplatím, takže by byla lepší paralela s onou platební kartou. A pokud používám PK jako elektronickou peněženku, pochybuju o tom, že nějaké procento ze zaplacené částky PMDP neinkasují.