Výměna plzeňské karty

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#206 Re:

2014-11-27 04:55

#202: -  

 aha? takže důchodci, kteří jezdí denodenně na nákup a na procházku MHD si jí nemůžou dovolit? platit by ji neměl nikdo, proč rozlišovat chudé a bohaté důchodce nebo chudé a bohaté pracující? pracuji, plat nemám závratně velký a nevím, proč bych si ji měla platit a po pravdě, pokaždé, když vlezu do vozu MHD je tam "tlupa" důchodců, co se chlubí, kam zas jedou na nákup....já ani na ten nákup nemám díky práci čas!

Odpovědi

Salomon

#207 Re: Re:

2014-11-27 08:21:28

#206: - Re:  

 Plně souhlasím, minulý týden jsem byl ráno v Lidlu a chtěl jsem něco koupit pro děti. Jenže ouha 7 minut po otevírací době v krámu tlupa seniorů a na mě už se nedostalo.

Ale nyní trochu vážněji, za výměnu PK by se mělo platit tak max 70 Kč, zas buďme soudní, nic není zadarmo! Hlavně nechápu co na vydání karty trvá tak dlouho a proč by se nemohla vydávat na počkání.

Také jsem pro to, aby dobíjení kupónu na přepážce stálo alespoň 100 Kč, není totiž problém dobít kupon přes bankomat ČS. Potom člověk potřebuje něco vyřídit a před ním je stádo, které si neumí dobít kupon přes bankomat a zbytečně prudí u přepážek...