MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#18411 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-26 19:16

#18400: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 BOHUZEL. Nejde to vubec upravovat, viz vyse. Jednak Zemana kazdy z nas znal moc dobre - pusobil nejeden rok ve vlade. Takze takove vymluvy jsou k nicemu. Kazdy vedel co je zac. Nehlede na to, ze v pripade EU to takto bylo. Sam jsem u toho referenda byl a nikdo nic nevedel. Mluvte za sebe, nejste muj, nas, vicemene mych spoluobcanu mluvci. Me ZEMAN nic nediktuje. To je jen vyplod komousu, kteri ted nejvic kvici a krici. Porad nam podsouvaji, ze jim neco Zeman diktuje, zakazuje, omezuje etc. Bohuzel EU nam diktuje a tvrde. Viz navrhy jako hromadne odevzdavani zbrani, zakaz vlastnit strelne zbrane, zakaz noseni nozu s cepeli delsi jak 76 mm, zakaz noseni ochrannych spreju, atd atd - jen zlomek totalitnich navrhu, ktere muzou byt kazdy den schvalene. Nemluvim o ekonomickych a hospodarskych diktatech, porad smernice, kvoty, omezeni typu kolik muzu vysadit hlav revy vinne, atd. Az takove sracky zacne diktovat Zeman, tak s vami  budu souhlasit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18451 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-26 20:12:39

#18411: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dobrý večer,

já se nepasuji na mluvčího a mluvím jen za sebe. Já jsem v referendu pro EU nehlasoval právě proto, že jsem se velice zajímal o to, pro nebo proti čemu budu hlasovat. A nebyl jsem sám. Informace a určité indicie již tenkrát byly k dispozici, bohužel jim většina odmítala naslouchat (jak typické u Čechů) a šla do toho po hlavě. A že nikdo nic nevěděl je stejná výmluva, ze které mě obviňujete v případě presidentské volby, kde samozřejmě každý věděl, co je zač. Jenže Češi tomu tenkrát nepřikládali váhu, opět nenaslouchali a opět do toho šli po hlavě. Tím tady nekopu za knížete, uznávám, že by to bylo z bláta do louže. Tady vznikla chyba již v prvním kole (i když .. no nic). Největší chybou byla asi ta přímá volba. Naše demokracie je na to ještě příliš mladá a nezkušená.

Takže mi ta "transformace" připadla docela na místě. Ale opakuji - je to pouze můj názor a mluvím opravdu jen za sebe a necítím se být ničím mluvčím (nikdy v životě jsem nebyl a nemíním s tím na stará kolena začínat) .