MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#18451 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-26 20:12

#18411: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dobrý večer,

já se nepasuji na mluvčího a mluvím jen za sebe. Já jsem v referendu pro EU nehlasoval právě proto, že jsem se velice zajímal o to, pro nebo proti čemu budu hlasovat. A nebyl jsem sám. Informace a určité indicie již tenkrát byly k dispozici, bohužel jim většina odmítala naslouchat (jak typické u Čechů) a šla do toho po hlavě. A že nikdo nic nevěděl je stejná výmluva, ze které mě obviňujete v případě presidentské volby, kde samozřejmě každý věděl, co je zač. Jenže Češi tomu tenkrát nepřikládali váhu, opět nenaslouchali a opět do toho šli po hlavě. Tím tady nekopu za knížete, uznávám, že by to bylo z bláta do louže. Tady vznikla chyba již v prvním kole (i když .. no nic). Největší chybou byla asi ta přímá volba. Naše demokracie je na to ještě příliš mladá a nezkušená.

Takže mi ta "transformace" připadla docela na místě. Ale opakuji - je to pouze můj názor a mluvím opravdu jen za sebe a necítím se být ničím mluvčím (nikdy v životě jsem nebyl a nemíním s tím na stará kolena začínat) . 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-26 20:34:46

#18451: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Na margo Vášho príepevku: Slušný príspevok. Jeden z mála. Ja, Slovák, by som bol volil u vás ... ťažko povedať... asi tú herečku Táňu. Možno Dienstbiera. Už kvôli jeho otcovi. Slušný človek možno vychoval slušného syna. Zemana nezatracujem, ale dalo sa čakať, že dosť rozdelí spoločnosť. Je troll. Ako ja:).