MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#17710 Re: Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta!

2014-11-25 16:35

#17687: - Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta! 

Pokud vláda v případě opravdové politické světové krize neudělá nic, pak budeme morálně rovni těm, které zde já a mnoho jiných, kritizujeme už celé týdky.

Ba ne, pokud naši vládu někdo požádá o pomoc, podle čl. 5 Severoatlantické smlouvy, pak jsem přesvědčen, že naše vláda buď, na základě politicko-historických zkušeností pomůže tak, jak jen bude naše země nejúčinněji pomoci schopna, nebo holt budeme zase jednou po zásluze OKUPOVÁNI, anektováni, ...zcela zničeni...

Omlouvám se za ten závěr, ale každému vždy po zásluze přesně to, co si zaslouží.

My si Mnichov nezasloužili, něco jiného je srpen 1968 (okupace), coby předobraz podzimu 1989 a naší zřetelné současnosti.

Ovšem to, co z Kazachstánu vzkazuje Zeman na Ukrajinu už hraničí s debilitou (svoje "finlandizace" si může strčit hodně nízko do zad), to už není ani politická stupidita. Vymezovat "sféry politických zájmů" zde mohly ještě tak kdysi Stalinové, ...Zeman je na to nejen "malý šlechtic", ale naštěstí i pán...

Zemanovy ústy "opouští" a Rusku nechává na pospas, naše svobodná a demokratická země, Ukrajinu v situaci, kdy od 2.SV (v době okupace fašistickým Německem) nebyla ve svízelnější situaci...

Poklud i tohle považuje "křesťanská SocdemANO" vlada a MZ v čele se Zaorálkem za "nepřekročenou linii" vládní mezinárodní politiky, tak se už ohrazuji já. Tohle je skoro dokonalý diplomatický oportunismus naší země vůči spojencům z EU a USA, jako když ho vyšije...

Protestuji!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17713 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta!

2014-11-25 16:47:42

#17710: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta! 

 Proboha vy tu ale melete nesmysly.Hlavně že píšete a stádo řve.Ted sem se díval jak černoši demonstruji v americe.Hned sem si vzpoměl na vás,chováte se stejne.Děláte bordel ,vnášite nesnášenlivost,jenom proto že se vám něco,někdo nelíbí.To není argument.Každému se něco nelíbí ,normálný pochopí že si nemůže  dělat co se mu zachce.Zamyslete se už konečně nad sebou.Snad nejste stádo bezmozků.


Nepřihlášený uživatel

#17746 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta!

2014-11-25 17:47:31

#17710: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta! 

 Na základě politicko historických zkušeností v roce 1968, pro nás západní mocnosti neudělali taky nic, a to právě pro to, že to co se u nás rozvíjelo byl Socialismus s lidskou tváří, ale to nebylo západním mocnostem vhod, tak nás nechaly Rusům na pospas. Ačkoli k nám vtrhl SOVĚTSKÝ RUS s Leninistickou ideologií a to i  přesto, že u nás nehrozilo, že bychom nutily Slovákům silou český jazyk, ani nehrozily silové útoky jednoho etnika nebo národa proti jinému.

Nikomu zde nehrozilo nebezpeči a smrt. Naopak diktatura proletariátu začala postupně přecházet plynule do lepší formy vzájemných lidských vztahů. Přesto k nám Ruská armáda vtrhla (v ní bylo konec konců většinové procento snad prý Ukrajinců, to ale ověřeno nemám) 

Proto nás talé ale nešly západní mocnosti bránit, protože se jim to nezdálo vhodný kvůli nám riskovat válku.

Dnešní Rusko není Leninské, je kapitalistické a oproti nám už dnes není zdaleka tak oligarchické, už si v tom aspoň trochu zkouší dělat pořádek. Rus obsadil Krym ze strategických důvodů, zrovna jako Amerika vtrhla ze strategických důvodů do mnohých států. Ale Rusko na Krymu nerozsévá smrt, alespoň ne vté míře, jako Amerika ve Vietnamu, nebo v Iráku, nebo v Korei. Ani v Novorusku díky RF zatím není ani ždibeček obětí z toho co mrtvol nadělaly západní mocnosti v Iráku, nebo v Bělehradě.

Díky této politicko historické zkušenosti zhora zmíněné nebudu vidět rád, když protože od fašismu nás osvobodila armáda Rudá, ne západomocenská, nevidím důvod pročbychom západu dlužily naše životy a životy našich dětí ve válce pro jejich velmocenské zájmy. To Rusko se z Geopolitického stanoviska vlastně brání.

Teď taky něco k ISIL. Ačkoli se všude presentuje a řezání hlav nevinných lidí přesto náš největší strategický spojenec prostřednictvím Obamy prohlásil, že bezpečnostní hrozbou je víc Bašár Asad, než ISIL. Bezpečnostní hrozbou pro velmocenské zájmy Spojených států. A co bezpečnostní hrozba pro lidi, co jim hrozí, že jim uříznou hlavu? No na to zatím sere bílej tesák, priorita je v tomto případě Bašár, tak jako před tím Kadáfí.

Morálně pro zrůdné spojence nemusíme dělatvůbec nic, klidněsi nechám vynadat do oportunistů pane.