MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16616 Řekl bych, že to bude nějaký z dalších výmyslů. Co je ale podstatné....

2014-11-23 12:46

#16612: - Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 ...pravoslavná církev v Rusku by měla být zastáncem, morálky, kultury a mravnosti v Rusku a kolaburouje s Putinem. Proto ona kritika Putina zazněla v Chrámu a je pochopitelná, byla by pochopitelná i kritiak pravoslavné církve. 

Vy si spodinu představujete ovšem na místě, na kterém není a vidíte morálku tam kde není, tedy ruské pravoslavné círky podléhající Putinovi a v Kremlu. 

Za pravdu dává současnot dívkám z Pussy Riot, byl ukraden Krym a bylo rozpoutáno vraždění na Ukrajině právě Ruskem, byť vy na základě názorů z neonacistických parlamentních listů budete oponovat, že za vše může USA :-), informace k tomu nemáte žádné a co více dokonce se to nedá dovodit ani standrdní úvahou, proč by o něco takového USA usilovaly. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16636 Re: Řekl bych, že to bude nějaký z dalších výmyslů. Co je ale podstatné....

2014-11-23 13:10:48

#16616: - Řekl bych, že to bude nějaký z dalších výmyslů. Co je ale podstatné.... 

 výborný příklad zvrácenosti, která považuje zlo za správné, celé vaše jednání to nakonec potvrzuje a dohledejte si třeba výpověd Reganova ministra Paula Craiga Robertse a také jiné odkazy, že usa daly na rozvrat Ukrainy 5 miliard dolarů, tedy ne Putin, ale Amerika ty přemoudřelá troubo, veřejně to také přiznala Nulandová, tak co to tady vykládáš? dohledej si také video ekonomický vrah, kde osobně doznává člověk, který tím způsobem pracoval, jak USA podvrácejí státy a likviduji představitelé, kteří jím nevyhovují.Nejdříve se dovzdělej a až potom něco tlachej a to patří všem těm co podepsali tuhle hloupou petici pouze pro hloupé!!