MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16636 Re: Řekl bych, že to bude nějaký z dalších výmyslů. Co je ale podstatné....

2014-11-23 13:10

#16616: - Řekl bych, že to bude nějaký z dalších výmyslů. Co je ale podstatné.... 

 výborný příklad zvrácenosti, která považuje zlo za správné, celé vaše jednání to nakonec potvrzuje a dohledejte si třeba výpověd Reganova ministra Paula Craiga Robertse a také jiné odkazy, že usa daly na rozvrat Ukrainy 5 miliard dolarů, tedy ne Putin, ale Amerika ty přemoudřelá troubo, veřejně to také přiznala Nulandová, tak co to tady vykládáš? dohledej si také video ekonomický vrah, kde osobně doznává člověk, který tím způsobem pracoval, jak USA podvrácejí státy a likviduji představitelé, kteří jím nevyhovují.Nejdříve se dovzdělej a až potom něco tlachej a to patří všem těm co podepsali tuhle hloupou petici pouze pro hloupé!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16649 Vy na jedné straně tvrdíte, jak se na Ukrajině kradlo a na druhé straně tvrdíte....

2014-11-23 13:20:53

#16636: - Re: Řekl bych, že to bude nějaký z dalších výmyslů. Co je ale podstatné.... 

 ....že tam USA investovaly miliardy na "rozvrat". Vždyť jsou to bláboly. 

Co je podstatné, Janukovič se jednou ústavou dostal k moci a jinou si udělal, přesně jako komunisté všude kde se dostanou k moci a před třetí utekl k okupantovi psát zvací dopis. 

Podstatné je také to, že tématem voleb na Ukrajině v roce 2010 byla asocičaní dohoda s EU. Janukovič slibíl jeji dojednání a uzavření, tedy byl přes změny v ústavě tolerován, dokud asociační dohodu dojednával. Dojednávání mohli občané sledovat skutečně v přímé přenosu, neboť všechny dokumenty z jednání, zápisy, dílčí dojednání jsou všechny zveřejněny to především v ukrajinštině na webu eu. 

Pak ale uzavřel cosi velmi podivného o čem občané ani nevěděli, že je dojednáváno a nevěděl to evidentně ani parlament Ukrajiny, jakousi smlouvu s Ruskem.

Představa, že by tu Miloš Zeaman vystoupil z EU a druhý den uzvařel dohodu s Ruskem, kterou by dokonce ani neviděl parlament, je opravdu šílená, byť je toho Miloše Zeman bezpochyby schopen. 

Tedy běžte si s nesmysly o miliardách na "rozvrat Ukrajiny" z USA k šípku, je to hovadina. Mimochodem, jediný, kdo mohl uplácet Tymošenkovou, bylo Rusko, to je řekl nejzřejmější věc v celé její kariéře.