MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16598 Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 11:59

#16596: - Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

Ještě bych dodal, dokonce jsem zatím přesvědčen (zkusil jsme sám v kontaktní volební kampani), že je možné základní principy demokracie snadno objasnit a co více, má skvělou zkušenost např. s lidmi, kteří volili opačně, ale stále ještě stranu ne hnutí.  Mnozí velmi přesně věděli, proč volí opačně a co více, velmi dobře jsme se shodli během 60 vteřin, že si rozumíme v základním náhledu na demokracii. Bylo to osvobozující, oponentn najednou nevypadal jako blázen, neví co dělá.

Bohužel v případě voličů Zemana byli aktivování právě oni šílenci, kteří vůbec netušili co právádí.  Dnes by to ti chytřejší jistě chtěli vzít zpátky a přesně jak kdysi mnozí předpověděli, týden po revoluci nebyl v ČR žádný člen KSČ, tedy alespoń ostentativním projevem :-/. Jsou to opět titíž a budou to opět titíž, až splaskne Neburešova aura a že to přijde je jednoznačné, neboť jediné co Nebureš dokáže, bude zadlužování země a s tím už došla tropělivost opravdu úplně všem napříč celou zemi. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#16609 Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 12:29:34

#16598: - Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

Základní principy demokracie v této zemi jasné ani rozumné menšině občanů nejsou, podle mě Vám je vysoké procento kolemjdoucích na ulici nedokáže ani přibližně shrnout. Už vůbec Vám jen málokdo řekne, co je to SKUTEČNĚ svobodný občan, ve smyslu Deklarace lidských práv a svobod...

Nebuďte naivní a pokud mi nevěříte, rozhlédněte se kolem dokola a ptejte se, jako už týdny já, Zemanových vstoupenců, proč ho podporují? Nedovíte se nic kloudného a použitelného, nejčastěji že je Schwarzenberg ještě "větší" a Havel "úplný", jinak už jen co jste Vy sám a osobně za píp, píp, píp a taky píp, protože píp, si můžete píííííííííp.

Sám Zeman svým vstoupencům předečírem napověděl občanské společnosti, že snad jeho odpůrci nejsou schopni zkousnout, že vyhrál on, nikoli pan Schwarzenberg. Jako kdyby zde mluvil sprostě Kája, lhal nám na potkání Kája a byl tím politickým stupídem on a ne Zeman. Fakt dokonale promyšlené od prezidenta, pokud věděl, komu tu myšlenku posílá. :-)

Je možné udělat jeden závěr. Lidé prostě volili Zemana na základě společenské pravdy o něm, pravdy stojící na konkrétní ideologii, kterou reprezentuje. Mluvme o socialistickém pohledu na demokracii. Přitom jim bylo naprosto jedno, jak je to bezcharakterní člověk a nevzali na vědomí ani to, jak se choval, dokud v politice ještě kdysi byl a hlavně to, co vyváděl v předvolební prezidentské kampani.

Pokud jsem blízko pravdě, nebo ji dokonce v tom, co je psáno výše mám, tak nás v budoucnu bude bolet česká politika i nadále a po zásluze stále víc a více... 

jm

#16721 Ještě bych dodal

2014-11-23 16:34:38

#16598: - Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

 já bych dodala,že vaše dva odstavce jaksi nedávají smysl....ale možná je to moje chyba a jsem jaksi mimo mísu...můžete mi to dovysvětlit zkrácenou formou ?Děkuji