MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#16609 Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 12:29

#16598: - Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

Základní principy demokracie v této zemi jasné ani rozumné menšině občanů nejsou, podle mě Vám je vysoké procento kolemjdoucích na ulici nedokáže ani přibližně shrnout. Už vůbec Vám jen málokdo řekne, co je to SKUTEČNĚ svobodný občan, ve smyslu Deklarace lidských práv a svobod...

Nebuďte naivní a pokud mi nevěříte, rozhlédněte se kolem dokola a ptejte se, jako už týdny já, Zemanových vstoupenců, proč ho podporují? Nedovíte se nic kloudného a použitelného, nejčastěji že je Schwarzenberg ještě "větší" a Havel "úplný", jinak už jen co jste Vy sám a osobně za píp, píp, píp a taky píp, protože píp, si můžete píííííííííp.

Sám Zeman svým vstoupencům předečírem napověděl občanské společnosti, že snad jeho odpůrci nejsou schopni zkousnout, že vyhrál on, nikoli pan Schwarzenberg. Jako kdyby zde mluvil sprostě Kája, lhal nám na potkání Kája a byl tím politickým stupídem on a ne Zeman. Fakt dokonale promyšlené od prezidenta, pokud věděl, komu tu myšlenku posílá. :-)

Je možné udělat jeden závěr. Lidé prostě volili Zemana na základě společenské pravdy o něm, pravdy stojící na konkrétní ideologii, kterou reprezentuje. Mluvme o socialistickém pohledu na demokracii. Přitom jim bylo naprosto jedno, jak je to bezcharakterní člověk a nevzali na vědomí ani to, jak se choval, dokud v politice ještě kdysi byl a hlavně to, co vyváděl v předvolební prezidentské kampani.

Pokud jsem blízko pravdě, nebo ji dokonce v tom, co je psáno výše mám, tak nás v budoucnu bude bolet česká politika i nadále a po zásluze stále víc a více... 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16614 Re: Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 12:41:36

#16609: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

 Je naprosto jasné, že voliči Zemana jej volili z důvodu jakési prapodivné kolektivní lži, kterou o sobě dokázal šířit. Této lži jeho voliči logicky podlehli proto, že o principech demokracie neví vůbec nic. 

Prokázali to hned pár měsíců potom, když to naházeli Neburešovi opět na základě obodobné kolektivní lži. 

Přesto je potřeba se podívat do minulosti a co si mohl dovolit Klaus už si zdaleka nemohl dovolit Topolánek atd, o socanech ani nemluvě. Musí se čím dál více demaskovat a to platí i o Zemanovi. On skutečně musel v jistém ohledu s "pravdou ven" a přiznat, jakým strašným zločincem je. Stejně jako Nebureš se tváří, že "není politik" a "že se v tom neumí pohybovat" atd. atd. 

Tyto "finty" jsou ale naštěstí jen opakováním toho, čím si prošel i západ a čím dál více jsou samozřejmě tyto "finty" průhlednější a průzhlednější.  Setrvačnost je jistě obrovská, ale jsou zde i dobré věci, komunisté např. jsou po minulých volbách úplně mimo hru. Věci se přeci jen naštěstí mění, jen když v tom žijeme a nedokážeme si udělat odstup, tak je nevidíme. 

Źe nás ale ještě několik takových "fint" čeká, tak to je jednoznačné.