MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16405 Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-22 21:23

#16404: - Re: Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?  

 ....nebot zneužil svojí obsolutní beztrestno a politickou moc k tomu, aby navíc oplzle dehonestoval odvážné mladé slečny, která dávno před ukradením Krymu a ruských zločinech na Ukrajině rozpoznali u Putina věci budoucí. 

Je skutečně zvrhlé dokonce kohokoliv dehonestovat s z pozice absolutně beztrestného a to dokonce bez ohledu na to, kdo to je. Proto je Miloš Zema zrůda nebož jedná zrůdně. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16411 Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-22 21:37:51

#16405: - Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 Jake,ze to dehonestoval odvazne mlade zeny? Tim myslite ty  ruske pornoherecky co si cpou mrazena kurata do vaginy a vydavaji se za politicky pronasledovane? Nejste nahodou trochu dost na hlavu??? Dneska uz je kazdy zlodej,kriminalnik a nejspinavnejsi dev.a politicky pronasledovany!


Nepřihlášený uživatel

#16412 Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-22 21:42:00

#16405: - Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 a vy nedehonestujete slušné lidí, vaší sprostotou a vulgarnosti beztrestně, jen proto, že se cítíte odvažní ve smečce a  se strůjcí této frašky za zady a umíte pouze papoškovat vyučené rádoby názory. vždyt jste lidem k smíchu!


Nepřihlášený uživatel

#16513 Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-23 09:18:49

#16405: - Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 Pussy Riot sú v prvom rade feministky. Bolo by zaujímavé zistiť, čo si naozaj títo tu podpísaní pod petíciou, ktorej zámienkou sa stali Zemanove bonmoty na ich adresu, o militantných feministkách, čo si napr. vo Vatikáne strkajú do zadku kríže, myslia. Hrajú sa na undergroundové punkové umelkyne, na umeleckú avandgardu, ale v ich produkcii (nájdite si - posúďte) zas nič až tak hlboko filozofického a originálneho nie je. Sú to mladé dámy s veľkým sklonom k exhibicionizmu, vyznačujúce sa na svoj vek už neprimeranou opačnou konformitou - zrejme mali v detstve problém s autoritami a dodnes im ostal sklon k výtžnostiam, a to v spojení s ambíciou byť populárnymi umelkyňami (bez talentu) určuje ich umeleckú tvorbu. Že moskovský patriarcha tiež nie je svätec a káže vodu a pije víno, je tiež fakt, ale to ich vystúpenie v pravoslávnom chráme, kde vyzerali ako farebné prezervatívy, bolo nevkusné - t.j. niečo na spôsob sadrového záhradného trpaslíka na ružovom záhone.  Dostali za to na naše pomery prísne tresty a väznice v Rusku asi nebudú na úrovni Nórska, ale to je asi tak všetko, s čím sa v ich prípade dalo nesúhlasiť. Mali dostať verejnoprospešné práce a mohli v tých svojich kostýmoch a hoci hore bez ako turistická atrakcia zametať moskovské parky. To by bol primeraný a zároveň prevýchovný trest.

Zeman len nastavil zrkadlo bezduchým snobíkom, ktorí sa hrajú podobne ako Pussy na mysliteľov a umeleckú avandgardu. Inak povedané, "pražské kavárně".