MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16411 Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-22 21:37

#16405: - Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 Jake,ze to dehonestoval odvazne mlade zeny? Tim myslite ty  ruske pornoherecky co si cpou mrazena kurata do vaginy a vydavaji se za politicky pronasledovane? Nejste nahodou trochu dost na hlavu??? Dneska uz je kazdy zlodej,kriminalnik a nejspinavnejsi dev.a politicky pronasledovany!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16431 Také stále dokola, vzdělání k čemu máme vzdělání....

2014-11-22 22:17:39

#16411: - Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 ....abychom byli schopni oddělit pravděpodbné od nepravděpodobného. To co popisujete je nepravděpodobné už fyziologicky a nepravděpodobné je to i proto, že by němalo žádný smysl takovou věc zveřejňovat, kdežto kritika Putina v Chrámu měla smysl obrovský, dnes po okupaci Krymu a rozpoutání války na Ukrajině je dokonce naprosto zřejmé, že to byla kritika více než nutná. V Chrámu proto, že pravoslavná církem hanebně kolaboruje s KGBákem Putinem a evidentně chvaluje, jeho ukradení Krymu a schvaluje mu nakonec asi všechny jeho zločiny. Ta církev, která by měla dbát o morálku a bránit svobody tak v Rusku nyní nečiní. 

Tedy to co popisujete vidím jako nepravděpodobné z mnoha pohledů, jstejně jako jsem už při prvních zmínkách o "masových hrobech" napsal, že je to věc krajně nepravděpodbná a uváděl jsem několik důvodů, např. ten, že Urajinská armáda nemá cíl vyhnat ruské etnikem a vraždění a zločiny se dělají proto, aby se případné etnikum zaleklo. Myslím si tedy, že např. v Doněcku páchají zločiny především Ruskové, neboť ti chtějí vyhnat tamní ukrajinskou menšinu.