MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16086 Jediný, kdo vede propagandu v ČR je Rusko. My jsme součásti EU, NATO....

2014-11-22 11:20

#16082: - o 

 ....naše Ústava dokonce deklaruje, že tento stát je součástí rodiny demokratických států. 

Rusko a to je jednoznačné ukradlo Krym, na tom skutečně není nic, co by se dalo rozporovat. Námitky o referendu jsou naprostým totálním nesmyslem, neboť jedna otázka byla chcete být součástí Ruska a druhá otázka byla, chcete být součástí ukrajiny s ústavou z roku 1992. Tedy dokonce ani vlastní otázky v "referendu" nedávají žádný smysl a co více, žádná ústava žádného demokratického státu neumožňuje natož ústava Ruska, aby si okres mohl usporádat referendum o rozbití státu natož aby to bylo referendum platné. 

Tedy bez nejmenších pochybností, jestli někdo z nás dvou podléhá propagandě, tak to jste vy a té Ruské, kdy je bohužel z vašich četných příspěvků naprosto zřejmé, že stejně jako Zeman nejste obětí, ale bohužel tvůrcem ruské propagandy zde. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16100 Re: Jediný, kdo vede propagandu v ČR je Rusko. My jsme součásti EU, NATO....

2014-11-22 11:51:40

#16086: - Jediný, kdo vede propagandu v ČR je Rusko. My jsme součásti EU, NATO.... 

 Obyvatelia Krymu chcú patriť k Rusku a nie ku Kyjevu. Boli by skončili ako obyvatelia v Donecku a Luhansku. A ja vravím, vďakabohu za zachované životy. Nemôžete násilím nútiť nejakú časť územia obývanú obyvateľstvom, ktoré nechce patriť k štátu, čo si to územie privlastňuje ( pamätáme na Chruščova a na jeho "veľkorysý" dar - a pred ním to boli Stalin a Lenin, ktorí priliepali k dnešnej Ukrajine kúsky bývalého ruského impéria ) , pretože nie je stotožnené s politickou klímou a dlhodobo má pocit diskriminácie a nesúladu s tým, čo sa v mocenskom centre tej im odcudzujúcej sa krajiny chopilo moci. Už nie je možná ani federalizácia, o ktorú Východ spočiatku stál.

Bude trvať viac ako sto rokov, aj keby teraz vojna skončila, kým sa na tie bratovražedné zločiny  ako - tak zabudne. Neochota k dialógu, v ktorom by  ľudia Donbasu a Luhanskej oblasti mohli vyjadriť svoje postoje a želanie, len predĺži vojnu a možno vyvolá oveľa väčší konflikt. Všetci, ktorí jednostranne zastávajú politiku nezmyselných sankcií voči Rusku, štvania proti nemu, podporujú nezodpovedne ukrajinských dobrodruhov na čele kyjevskej vlády (ktorí sú vzorom demokracie a morálky, že? :)), budú spoluzodpovední za možný vojnový konflikt nielen v Európe...