MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

někdo

#16076 sejít obě komory parlamentu

2014-11-22 11:05


Nepřihlášený uživatel

#16077 Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 11:05

#15922: - Re: Re: Re:  

 Ne, největší problém je v těch, co se snaží Česko a spolu s ním východní část Evropské Unie vehnat do války z Putinem, který má i tak problémů až až a tak vytvořit totálně zdevastované a zotročitelné teritorium. Toto teritorium pak udržovat v tomto stavu pokud možno navždy a uchovat si vládu na věčné časy.

   Pokud by tento plán mohl někdo nějak zbrzdit, pak se vychytají sebemenší jeho slabůstky a mediálně se nafouknou do bizarní podoby, člověk je zostuzen a a odstraňen z funkce, a votom to celý bude.

Lidé co do takového plánu nezapadaj jsou pak označeni za komouše, rusofily a kramloboty, nebo se onálepkují hůř. Jednou rukou se o nich píše, že vytváří konspirační teorie a druhou rukou se označují  za agenty KGB a pak FSB.

Přesně toto je ten problém. Žádnej zlej Putin

Nebo jste opravdu uvěřili, že cílem importované rádoby demokracie je dovést východní evropu k vzestupu a properitě? A jenom zlej Putin nám to nechce dopřát a žárlí na takový skvělý vyhlídky, co by nás jistě neminuly, kdyby v tom on nepřekážel? :-) :-) :-)

 

 

někdo

#16079 Re: Prosím,

2014-11-22 11:09

#16018: -  

 Hlavně posílejte tuto petici všem známým...a jestli to otevřou,bez řečí už podepsali a je jim poděkováno za podpis...ano tak vypadá "demokracie " v Česku....bravo bravo...


Nepřihlášený uživatel

#16080

2014-11-22 11:09

Pana Zemana jsem si nevybrala za prezidenta a je jasné, proč. Jeho chování a jednání v posledních týdnech je tak proruské, že by nám všem to nemělo být jedno. Mslím si, že je to silná hrozba.

někdo

#16081 Re: Re: Musíme s tím něco udělat

2014-11-22 11:11

#16020: - Re:  

 Ano,udělejte...navštivte psychiatra a řekněte mu o Vašich obavách...věřte...on Vám pomůže...


Nepřihlášený uživatel

#16082 o

2014-11-22 11:13

#16066: - Nikoliv, prosperita či dostatek hmotných potřeb jsou jen průvodním jevem demokracie.... 

 Vy ste pod vplyvom tej zúrivej antiruskej resp. antiputinovskej propagandy. Pritom je to propaganda konkurenčnej veľmoci, ktorej by ste nemali prinajmenšom veriť rovnako ako tej  proputinovskej. I keď si v tomto prípade zhodne napr. aj so Zemanom myslím, sledujúc od začiatku zdroje informácií na oboch stranách, že tento boj o hegemóniu nespustilo Rusko a že ono je skôr v obrannej pozícii. Podnecovanie  nepokojov na Ukrajine zo strany  USA a v ich závese aj zo strany EU, rozdúchavanie ukrajinského nacionalizmu, protiruských nálad, bolo v skutočnosti namierené proti Moskve a Ukrajinci iba nástrojom na uskutočnenie cudzích záujmov. Plán B zrejme počítal s oslabením pozície Putina v Rusku - buď ho zvrhnú ruskí nacionalisti, ak nepomôže ruskojazyčnému obyvateľstvu na východe Ukrajiny (a to bude zároveň dôkaz, že ruský nacionalizmus je nebezpečenstvo č. 1 pre Európu) alebo sa namočí do vojny a zasiahne na východe, aby ochránil tamojšie obyvateľstvo, a to umožní NATO Ukrajinu brániť vojensky proti Rusom a obsadiť ju (agresor bude Rus a Putin potvrdí, že jeho imperiálna veľmoc chce rozširovať sféru svojho vplyvu na Západ). Ukrajine tiež z viacerých dôvodov ide o vyľudnenie Donbasu, východu - potrebuje odtiaľ dostať obyvateľstvo, ktoré je kultúrne a čo do politickej orientácie nekompatibilné s kyjevskou chuntou. A robí to zakázanými spôsobmi, oveľa horšmi ako to robil Stalin po II. svetovej vojne s tými, ktorí za nacistckej okupácie kolaborovali s nacistami. 


Nepřihlášený uživatel

#16083 Rusko ukraden Krym, ale "Západ chce svrhnout ruský režim" tvrdí Lavrov....

2014-11-22 11:15

Rusko se snaží skutečně naznačit, že může krást území, může rozpoutávat válku v Evropě a důvodem je to, že by "západ" usiloval o svržení ruského režimu? 

někdo

#16084 Re: idealni datum k demonstraci je 29.11

2014-11-22 11:17

#16028: - idealni datum k demonstraci je 29.11 

 Myslím,že se musíte sejít každou sobotu až do konce roku...nezapomeňte si rudé knížky...kdo si je neschoval ,určitě dostane rudé karty z americké ambasády....vezměty si šálu a čepici...už je zima...a příští rok 25.února můžete oslavit nový vítězný únor.....


Nepřihlášený uživatel

#16085 Re: Re: Prosím,

2014-11-22 11:17

#16079: někdo - Re: Prosím, 

 to, že ľudia masovo niekde "hajlujú" ešte nie je známka demokracie... a toto podpisovanie petície je ako pálenie kníh na hranici...


Nepřihlášený uživatel

#16086 Jediný, kdo vede propagandu v ČR je Rusko. My jsme součásti EU, NATO....

2014-11-22 11:20

#16082: - o 

 ....naše Ústava dokonce deklaruje, že tento stát je součástí rodiny demokratických států. 

Rusko a to je jednoznačné ukradlo Krym, na tom skutečně není nic, co by se dalo rozporovat. Námitky o referendu jsou naprostým totálním nesmyslem, neboť jedna otázka byla chcete být součástí Ruska a druhá otázka byla, chcete být součástí ukrajiny s ústavou z roku 1992. Tedy dokonce ani vlastní otázky v "referendu" nedávají žádný smysl a co více, žádná ústava žádného demokratického státu neumožňuje natož ústava Ruska, aby si okres mohl usporádat referendum o rozbití státu natož aby to bylo referendum platné. 

Tedy bez nejmenších pochybností, jestli někdo z nás dvou podléhá propagandě, tak to jste vy a té Ruské, kdy je bohužel z vašich četných příspěvků naprosto zřejmé, že stejně jako Zeman nejste obětí, ale bohužel tvůrcem ruské propagandy zde. 


Nepřihlášený uživatel

#16087 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2014-11-22 11:21

někdo

#16088 Re: Vy komunisté máte vždy plná ústa demokracie a obhajoby "těch co mají jiný názor" a jakmile...

2014-11-22 11:24

#16041: - Vy komunisté máte vždy plná ústa demokracie a obhajoby "těch co mají jiný názor" a jakmile... 

 Dej si mokrý hadr na hlavu,protože to,co jsi vyplodil je slátanina blbostí a hovadin...jenom na závěr...kdyby Zeman porušil zákon o volbě prezidenta...(a stížnosti byly u Ústavního soudu)...nebyl by prezident....a napsat,že je" kombinací komunisty a nácka"...je na internaci na uzavřené oddělení psychiatrie....


Nepřihlášený uživatel

#16089 Jak si Rusko představuje "rovnoprávný vztah s EU"?

2014-11-22 11:26

To Lavrov ale neříká, není schopen popsat rovnoprávný vztah s EU, aniž by zároveň neřekl, že Rusko může vraždit, páchat válečné zločiny, krást území, když je to v jeho "svéře vlivu". 


Nepřihlášený uživatel

#16090 Re: Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty......

2014-11-22 11:27

#16060: - Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty...... 

 Vždy jsem se považovala za Čechoslaváka.A budu se za něho považovat i nadále.Miluji Slovensko,slovenskou přírodu,Slováky,Váš jazyk,Vaši kuchyni.. Na Slovensku jsem zažila ty nejkrásnější dovolené,všichni k nám byli vstřícní.Shodou okolností je můj manžel po otci "poloviční" Slovák a já jsem za to moc ráda.Ale Vy,paní,jste se musela na Slovensku vyskytnout omylem,za Vás se musí všichni slušní Slováci stydět.Raději už nepište,děláte Slovákům ostudu. Gita

někdo

#16091 Re: Přímá volby není sama o sobě nic špatného.....

2014-11-22 11:30

#16043: - Přímá volby není sama o sobě nic špatného..... 

 Bože....do koho jsi duši dal....pokud je mi známo...ztížnosti na pana Zemana byly řešeny u Ústavního soudu ihned po volbě prezidenta....a vzhledem k tomu,že se stal prezidentem,tak ústavu asi neporušil...nebo snad chcete říct,že zmanipuloval Ústavní soud....a co je to nedemokrat ?....


Nepřihlášený uživatel

#16092 Je jednou věci, jestli se najde soudce s odvahou jasně říci, že Miloš Zeman natolik porušoval Zákon

2014-11-22 11:32

#16088: někdo - Re: Vy komunisté máte vždy plná ústa demokracie a obhajoby "těch co mají jiný názor" a jakmile... 

 ....o volbě prezidenta, že je nutné zrušit volby nebo se takový člověk nenašel.  Já jsem přesvědčen, že Miloš Zeman Zákon o přímé volbě masivně porušoval. Za kampaň bez nejmenších pochybností utratil více jak 100 mil. korun a vedl jí více jak rok.  Z těchto peněz transparentním účtem prošla jen část i tak Zeman zatnul sekeru více jak 10 mil. korun, které kdosi "zaplatil", ale už se neví kdo. 

Tedy já jako občan, takové jednání nepovažuji za demokratické a kritizuji jej. Nejsme zdaleka sám. Co je horší, moje kritika je navíc podpoře podivnými lidmi, kteří se kolem Zemana pohybují, ať už je Lukoil Nejedlý, zloděj eu dotací Mynář, KGBák Remek, StBák Čuba atd. atd. atd. 

Je dokonce mojí povinností občana upozrňovat na nedemoktratické jednání především těch, kdož usilují o politickou moc. 


Nepřihlášený uživatel

#16093 Ano máte pravdu, přesto mohu mít jiný názor a ten také sděluji....

2014-11-22 11:37

#16091: někdo - Re: Přímá volby není sama o sobě nic špatného..... 

 ....jsem přesvědčen, že ÚS nenalezl odvahu k zrušení voleb, přestože Zákon o volbě prezidenta byl masivně porušován právě Milošem Zemanem. Kritizuji také ÚS i v jeho nálezech jak k "makroamnestii" - kdy jsme přesvědčen, že to byla Klaus-Zemanova makroamnestie a stejně tak jsem přesvědčen, že tedy Klaus měl být shledán nejen z důvodu amnestie ústavním soudem velezrádcem. Nestalo se tak, oba nálezy jsem čelt velmi pečlivě, včetně nesouhlasných stanovisek k nim a oceňuji odvahu a naprostou srozumitelnost těchto nesouhlasných stanovisek s nesrozumitelností většinového nálezu. 

Je mojí povinností občana upozrnit na jednání, která já shedávám jako nedemokratické, je věcí občanů, jestli můj názor shledají jako pravdivý či dokonce natolik vážný, že je nutná občanská neposlušnost. 


Nepřihlášený uživatel

#16094 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 11:40

#15925: - Re: Re: Re: Re:  

  Ne, největší problém je v těch, co se snaží Česko a spolu s ním východní část Evropské Unie vehnat do války z Putinem, který má i tak problémů až až a tak vytvořit totálně zdevastované a zotročitelné teritorium. Toto teritorium pak udržovat v tomto stavu pokud možno navždy a uchovat si vládu na věčné časy.

   Pokud by tento plán mohl někdo nějak zbrzdit, pak se vychytají sebemenší jeho slabůstky a mediálně se nafouknou do bizarní podoby, člověk je zostuzen a a odstraňen z funkce, a votom to celý bude.

Lidé co do takového plánu nezapadaj jsou pak označeni za komouše, rusofily a kramloboty, nebo se onálepkují hůř. Jednou rukou se o nich píše, že vytváří konspirační teorie a druhou rukou se označují  za agenty KGB a pak FSB.

Přesně toto je ten problém. Žádnej zlej Putin

Nebo jste opravdu uvěřili, že cílem importované rádoby demokracie je dovést východní evropu k vzestupu a properitě? A jenom zlej Putin nám to nechce dopřát a žárlí na takový skvělý vyhlídky, co by nás jistě neminuly, kdyby v tom on nepřekážel? :-) :-) :-)

 

 

někdo

#16095 Re: Váše příspěvek je jak vystřižený z Rudého práva po roce 1948....

2014-11-22 11:40

#16059: - Váše příspěvek je jak vystřižený z Rudého práva po roce 1948.... 

 Chápu to...chtěl jste mít pana Kalouska ve vládě a taky Mirku premiérku a 101 vládu demokratů,kteří vzali peníze těm nejslabším....valorizovat penzi 40 korunami je ostudné ....a nikde jsem neslyšela,že Zeman vyhazuje někoho z práce....pletete páté přes deváté a píšete totální nesmysly bez hlavy a paty....lepší argumenty k tomu,proč nenávidíte prezidenta,který nemá žádnou moc...proč se ho bojí hlavně ti pseudodemokrati...?


Nepřihlášený uživatel

#16096 Vítězství Miloše Zemana mocně připomíná "vítězství" komunistů po válce ve východní Evropě....

2014-11-22 11:43

#16091: někdo - Re: Přímá volby není sama o sobě nic špatného..... 

 ....stejně jako současná ruská propaganda velmi připomíní tehdejší propagandu ve východní Evropě.  Co je ovšem zřejmé, že vítězství komunistů vedlo k totalitě, přestože se předtím zapřísahali, jakými jsou demokraty. 

Dnes se Miloš Zeman také zapřísahá jakým je demokratem, ale skutečnost je taková, že má kolem sebe komunisty, StBáky, nejspíš dokonce i KGBáky, ale co je horší a to je naprosto zřejmé, že jedná přímo v rozporu s Ústavou, neboť tam se zavázal, že bude jednat ve prospěch všech občanů země. Komunista a KGBák Remenk v Rusku na postu velvyslance není to, co by bylo ku prospěchu všech občanů země, na tom se jistě shodnu i s vámi. Je to ku prospěchu vás komunstů nikoliv občanů této země. 


Nepřihlášený uživatel

#16097 Re: Re: Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny....

2014-11-22 11:47

#16064: - Re: Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny.... 

 Slováku,slováčku ubožáčku-poradím ti jak se uklidnit.Zajdi dnes večer do Velebova klubu U TŘÍ JÉZÉĎÁKŮ nechat se uspokojit od ruských štětek ve stylu  Naděžda,Valentina,Ála a jako bonus si můžeš dát ruskou trojku se Semelovou a Velebou a k tomu si odnést domu gumového Lenina,že??

někdo

#16098 Re:

2014-11-22 11:48

#16061: -  

 Fuj....a Vy jste se s tím estébáckým komunistou bavil?...měl jste na něho plivnout....proto je jasné,že když jste se  s ním u voleb bavil,určitě jste ve styku  s KGB....tedy teď už FSB....vždyť Vy jste rudý šváb....no fuj....

někdo

#16099 Rozhovor s Davidem Kollerem

2014-11-22 11:49

#16070: - Re: Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je nevi 

 To je otázka...ani já to pořádně nevím...asi nějaký zpívající šašek...????


Nepřihlášený uživatel

#16100 Re: Jediný, kdo vede propagandu v ČR je Rusko. My jsme součásti EU, NATO....

2014-11-22 11:51

#16086: - Jediný, kdo vede propagandu v ČR je Rusko. My jsme součásti EU, NATO.... 

 Obyvatelia Krymu chcú patriť k Rusku a nie ku Kyjevu. Boli by skončili ako obyvatelia v Donecku a Luhansku. A ja vravím, vďakabohu za zachované životy. Nemôžete násilím nútiť nejakú časť územia obývanú obyvateľstvom, ktoré nechce patriť k štátu, čo si to územie privlastňuje ( pamätáme na Chruščova a na jeho "veľkorysý" dar - a pred ním to boli Stalin a Lenin, ktorí priliepali k dnešnej Ukrajine kúsky bývalého ruského impéria ) , pretože nie je stotožnené s politickou klímou a dlhodobo má pocit diskriminácie a nesúladu s tým, čo sa v mocenskom centre tej im odcudzujúcej sa krajiny chopilo moci. Už nie je možná ani federalizácia, o ktorú Východ spočiatku stál.

Bude trvať viac ako sto rokov, aj keby teraz vojna skončila, kým sa na tie bratovražedné zločiny  ako - tak zabudne. Neochota k dialógu, v ktorom by  ľudia Donbasu a Luhanskej oblasti mohli vyjadriť svoje postoje a želanie, len predĺži vojnu a možno vyvolá oveľa väčší konflikt. Všetci, ktorí jednostranne zastávajú politiku nezmyselných sankcií voči Rusku, štvania proti nemu, podporujú nezodpovedne ukrajinských dobrodruhov na čele kyjevskej vlády (ktorí sú vzorom demokracie a morálky, že? :)), budú spoluzodpovední za možný vojnový konflikt nielen v Európe...