MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16060 Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty......

2014-11-22 10:35

#16052: - Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty...... 

 veď Vám, čo sa tu falošne pohorčujete nad "vulgárnymi" výrokmi pána Zemana, ani o nič iné nešlo, než o to, aby ste mohli na Západ za "tuzexovým" tovarom... aká demokracia... akurát ste chceli "nasýtiť svoje materiálne potreby", fronty na banány sú dodnes Vás hlavný argument za demokraciu... Chudáčikovia s hodnotami nie implatnovanými či implementovanými  do duše (zdravím tú paniu, čo mi poskytla tento vďačný materiál na spracovanie:)), ale s amputovanou dušou:-D. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16066 Nikoliv, prosperita či dostatek hmotných potřeb jsou jen průvodním jevem demokracie....

2014-11-22 10:50:29

#16060: - Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty...... 

 ....nikoliv její podstatou. Podstatou demokracie je svoboda jednání, lépe řečeno život jako takový. Já jsem se nikdy nepohoršoval nad opolzlostmi Zemana, ale co tvrdě kritizuji je zrůdnost jeho oplzlostí, které spojil s kritikou děvčat jako první vůbec v Rusku upozornila na nebezpečnost Putina tak, aby to bylo slyšet po celém světě a zaplatily za to dokonce svobodou fyzickou a je div, že nebyli zavražděny, když si dnes mnoho let po jejich kritice Putina uvědomíme, že pro něj nejsou politické vraždy, rozpoutávání válek a kradení území dokonce v Evropě žádným problémem. 

To je zrůdné na Miloši Zemanovi a proto je Miloš Zeman skutečnou zrůdou. Jsem přesvědčen, že není obětí četby neonacistických Parlamentních listů, je to bohužel on, kdo tuto zrůdnost dokonce přímo tvoří. 


Nepřihlášený uživatel

#16090 Re: Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty......

2014-11-22 11:27:00

#16060: - Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty...... 

 Vždy jsem se považovala za Čechoslaváka.A budu se za něho považovat i nadále.Miluji Slovensko,slovenskou přírodu,Slováky,Váš jazyk,Vaši kuchyni.. Na Slovensku jsem zažila ty nejkrásnější dovolené,všichni k nám byli vstřícní.Shodou okolností je můj manžel po otci "poloviční" Slovák a já jsem za to moc ráda.Ale Vy,paní,jste se musela na Slovensku vyskytnout omylem,za Vás se musí všichni slušní Slováci stydět.Raději už nepište,děláte Slovákům ostudu. Gita